Μήπως σαμποτάρεις το κρεβάτι σου και η σεξουαλική σου ζωή γίνεται όλο και πιο ανύπαρκτη;

Φιλενάδα αγαπημένη κατά καιρούς χύνονται τόνοι μελανιού για το σεξ και τις ερωτικές σχέσεις ενός ζευγαριού.

Αν και  υπερεκτιμημένο το σεξ, ειδικά αν το έχεις γευτεί έντονα και με αρκετούς εραστές, το να διαπιστώνεις πως εσύ η ίδια άθελα σου έρχεται η στιγμή που σαμποτάρεις το κρεβάτι σου και τη σεξουαλική σου ζωή ακούγεται λίγο ως πολύ δυσάρεστο και κάπως τραγικό.

Είναι άλλο να θέλεις εσύ να κάνεις μια μικρή διακοπή- ένα διάλειμμα βρε αδελφέ- και άλλο να ανακαλύπτεις πως το σεξ δεν είναι παρά μόνο ανάμνηση.

Γιατί ενώ είσαι σε σχέση και είστε ερωτευμένοι το σεξ σταδιακά ατονεί; Αφού ξέρεις πως υπάρχει χημεία και έλξη. Τι τα καταστρέφει όλα;

Κάθε σχέση είναι μοναδική και δεν υπάρχουν κανόνες έτσι σιγά σιγά η σεξουαλική ζωή ατονεί. Είναι βέβαιο, άλλωστε, πως το σεξ είναι σαν το καρδιογράφημα ή τους δείκτες του χρηματιστηρίου. Μια χτυπάει ταβάνι και τα σεντόνια σου πιάνουν φωτιά και μια μένουν στρωμένα και ανέπαφα.

Τι καταστρέφει λοιπόν τη σεξουαλική μαγεία;

-Καταρχάς τίποτα δεν είναι στατικό. Μήπως ο καλός σου ψυλλιάστηκε πως  κάθε λεπτομέρεια της σεξουαλικής σου ζωής αποτελεί πόλο συζήτησης με τις κολλητές σου;

Στην αρχή μπορεί να αισθανθεί κολακευμένος στη συνέχεια όμως είναι σπαστικό να δίνεις αναφορά για τις προσωπικές σου στιγμές. Όταν μάθει στην αρχή πως συζητάς την απόδοσή του θα του φανεί πικάντικο και ερεθιστικό.

Τότε μπορεί η σεξουαλική σας ζωή να απογειωθεί. Αλλά θα είναι για λίγο εκτός αν είναι οπαδός του 3ου και βάλε…

-Όλα σου βρωμάνε και όλα σου ξινίζουν!

Πέρα από το κρεβάτι συνεννόηση μηδέν. Σε ενοχλεί το κάθε τι πάνω του και η στάση και οι συνήθειές του σε ξενερώνουν.

Κοινώς θέλεις να τον αλλάξεις και ο τύπος στην πραγματικότητα πέρα από σεξουαλικό εργαλείο είναι ανεπαρκής για τις απαιτήσεις σου.

Είσαι εσύ ανεπαρκής και δεν του κρατάς το ενδιαφέρον σε εγρήγορση!

Σκέψου δηλαδή την προηγούμενη παράγραφο κομμένη και ραμμένη  στις ανάγκες του συντρόφου σου.  Αν δε μοιράζεσαι κοινές δραστηριότητες και δεν κατανοείς τις ανάγκες του θα έρχεται θα “ψεκάζει’ και θα φεύγει.

-Τον θεωρείς δεδομένο.

Κάνεις τα σκέρτσα σου, έχεις τα νεύρα σου και ξεσπάς πάνω του. Άνθρωπος είναι και αυτός. Θα κολλήσει εκεί που περνάει καλά. Στην αρχή θα είναι οι φίλοι του αλλά μην απορήσεις αν μετά είναι μια άλλη γυναίκα. Προσέχουμε, λοιπόν, για να έχουμε!

Είσαι βδέλλα και δεδομένη.

 Το εύκολο και το σίγουρο δεν το εκτιμά κανείς. Λίγο μυστήριο τονώνει τα αίματα.

Δείξτε ιδιαίτερη προσοχή

5 Αυτόματες κινήσεις που θα σε βοηθήσουν να αποφύγεις τις λοιμώξεις μετά το σεξ

Comments

comments