Σοβαρή σχέση: Πώς θα καταλάβεις ότι είναι ο κατάλληλος!

sovarh_sxesh

Γνώρισες κάποιον και βίαζεσαι να προχωρήσεις σε μια σοβαρή σχέση μαζί του; Είσαι σίγουρη πως αυτός ο άνθρωπος είναι ο κατάλληλος;

Φίλη μου θα σου έλεγα να αφήσεις στην άκρη για λίγο τον ενθουσιασμό σου για το άτομο που γνώρισες πριν από λίγες μέρες και να εστιάσεις στο αν αυτός ο άνθρωπος είναι κατάλληλος για σένα.

Οι περισσότερες την έχουμε πατήσει πολλές φορές στις ερωτικές μας σχέσεις!

Στην αρχή νομίζουμε ότι όλα είναι ρόδινα και μετά απογοητευόμαστε γιατί ο άνθρωπος που νομίζαμε ότι είναι ο ιδανικός για εμάς τελικά είναι το ακριβώς αντίθετο!

Παρακάτω σου έχω συγκεντρώσει κάποια χαρακτηριστικά που δείχνουν ότι ο άνθρωπος αυτός δεν κάνει για σχέση και πρέπει να τον αποφύγεις όσο είναι νωρίς!

Διάβασε πολύ προσεκτικά!

1.Είναι αδιάφορος

Δε μπορείς να κάνεις καμία κουβέντα μαζί του γιατί πολύ απλά τα παίρνει όλα χαλαρά! Είτε του μιλάς για κάποιο σοβαρό ζήτημα είτε για το τι θα ψωνίσεις από το σούπερ μάρκετ είναι το ίδιο και το αυτό! Καταλαβαίνεις ότι αυτός ο άνθρωπος δεν κάνει για σοβαρή σχέση γιατί πολύ απλά δε μπορεί να πάρει τίποτα στα σοβαρά!

2.Είναι κυκλοθυμικός

Το πρωί μπορεί να είναι χαρούμενος και το βράδυ να είναι μέσα στα νεύρα χωρίς ιδιαίτερο λόγο. Φυσικά και αυτός ο άνθρωπος δεν είναι κατάλληλος για σχέση! Δε μπορείς να είσαι με έναν άνθρωπο που τη μια σε κάνει χαρούμενη και την άλλη σε νευριάζει χωρίς λόγο!

3.Είναι εγωιστής

Εντάξει δε το συζητώ καν! Ο εγωισμός δε χωράει σε μια σχέση! Καλά θα κάνεις να αποφύγεις έναν εγωιστή άντρα γιατί κατά τη διάρκεια της σχέσης σας θα προσπαθήσει να σε υποβαθμίσει για να “φανεί’ εκείνος! Εννοείται ότι δεν σου αξίζει αυτό!

4.Άλλα λέει και άλλα κάνει

Στην αρχή της σχέσης σας, παρουσίαζε τα πράγματα τέλεια και τώρα βλέπεις έναν άνθρωπο τελείως διαφορετικό από αυτό που σου παρουσίαζε. Σίγουρα πρέπει να ξανασκεφτείς αν όντως θέλεις να έχεις ένα τέτοιο άνθρωπο δίπλα σου! Για το δικό σου καλό φυσικά!

Διαβάστε επίσης:

Ο λόγος που το σεξ αποτελεί θέμα ταμπού για τις γυναίκες!

 

Comments

comments