Σπούδασα μαγειρική και ήδη βρήκα δουλειά με υψηλό μισθό!

spoudasa_mageirikh

Καλησπέρα σας, είμαι η Έλλη 22 ετών και είμαι απόφοιτη σχολή μαγειρικής. Από μικρή ονειρευόμουν να ακολουθήσω ένα δημιουργικό επάγγελμα.

Ποτέ δε φαντάστηκα τον εαυτό μου σε ένα γραφείο 8 ώρες μπροστά από έναν άψυχο υπολογιστή.

Όνειρο μου ήταν πάντα να δημιουργώ, να ανακαλύπτω συνεχώς νέα πράγματα και να παθιάζομαι κάθε μέρα και πιο πολύ με την δουλειά μου.

Επέλεξα να σπουδάσω μαγειρική, καθώς είναι ένα διαχρονικό και γεμάτο ενδιαφέρον επάγγελμα. Δε σας κρύβω πως στην αρχή ήμουν λίγο διστακτική.

Από πολύ μικρή μου άρεσε να μαγειρεύω όμως η απόφαση μου να ασχοληθώ με αυτή τη τέχνη επαγγελματικά ήταν μάλλον παρορμητική.

Παρόλα αυτά δε το μετάνιωσα ούτε στιγμή! Αγάπησα τη μαγειρική όσο τίποτα!

Με το που μπήκα πρώτη φορά στη κουζίνα της σχολής έγινε το πάθος μου.

Ήμουν αποφασισμένη να πετύχω και να γίνω μια καταξιωμένη σεφ!

Απορροφούσα σα σφουγγάρι τα λόγια και τις τεχνικές που μας έδειχναν οι εκπαιδευτές μας, λάτρευα κάθε μέρα που περνούσα στη σχολή.

Πλέον έχω αποφοιτήσει, έχω στα χέρια μου το δίπλωμά μου και ξεκίνησα να εργάζομαι ως βοηθός μάγερα σε ένα πολύ καλό εστιατόριο στα νότια προάστια της Αθήνας.

Κάθε μέρα αγαπώ τη δουλειά μου όλο και πιο πολύ. Η μαγειρική είναι ένα επάγγελμα που δε θα το βαρεθείς ποτέ στο υπογράφω διότι συνεχώς εξελίσσεται.

Όσο για το μισθό είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητικός παρά το γεγονός ότι είναι η πρώτη μου επαφή με επαγγελματική κουζίνα, μετά από τις κουζίνες της σχολής.

Αν ψάχνετε ένα επάγγελμα που θα το αγαπήσετε, που δεν υπάρχει περίπτωση να το βαρεθείτε ποτέ αλλά και να κερδίζετε πολλά χρήματα επιλέξτε να ασχοληθείτε με τη μαγειρική και θα με θυμηθείτε!

Σπούδασε Μαγειρική δίπλα στους καλύτερους!

Comments

comments