Στρογγυλά γυαλιά: οι πρωταγωνιστές του καλοκαιριού!

 

Είναι γεγονός . Η καλοκαιρινή σου εμφάνιση μοιάζει ημιτελής αν δεν συνοδεύεται από το κατάλληλο ζευγάρι γυαλιών. Την τελευταία διετία έκαναν δειλά-δειλά τις εμφανίσεις τους τα στρογγυλά γυαλιά. Αρχικά τα εντοπίσαμε στους δρόμους στις πιο θαρραλέες και τις πιο στιλιστικά ενημερωμένες από εσάς και στην τηλεόραση και το διαδίκτυο, στους πιο εκκεντρικούς επώνυμους. Το φετινό καλοκαίρι όμως ήρθαν για να μείνουν . Κυκλοφορούν σε μικρά , μεσαία και μεγάλα μεγέθη, σε διάφορα χρώματα και στυλ, με φακό καθρέφτη ,ντεγκραντέ , μεταλλικά , ξύλινα και προσδίδουν έναν πιο vintage και ρετρό τόνο στις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις .

 

 

Το αγαπημένο και πιο πολυφορεμένο γυναικείο αξεσουάρ του καλοκαιριού καθιερώθηκε πλέον σε οβάλ μορφή. Τα στρογγυλά γυαλιά υπήρχαν ανέκαθεν με guest εμφανίσεις το ’20 , το ’60 και το ‘80 και κάνουν δριμύτερη επανεμφάνιση πολλές δεκαετίες αργότερα και εμπνέουν τους σχεδιαστές να ξανά επενδύσουν σε αυτά . Πρωταρχικό μέλημα των σχεδιαστών είναι να εντυπωσιάσουν , όσο πιο περίεργα είναι τα γυαλιά λοιπόν , τόσο πιο εντυπωσιακή η εμφάνιση σου. Μην φοβηθείς να τολμήσεις να δοκιμάσεις φέτος κάτι διαφορετικό και έξω από τα νερά σου, κυκλοφόρησαν σε πολλά διαφορετικά μεγέθη έτσι ώστε να ταιριάξουν με κάθε σχήμα προσώπου. Αγάπησε τα περίεργα γυαλιά και αυτά θα ανταποδώσουν.

 

Summer 2014 Hottest Fashion Trends: Gorgeous sunglasses to wear all season - Hubub

 

.Join for AUTO HITS UNLIMITED TRAFFIC TO YOUR WEBSITE. JOIN FREE! today and receive 200 credits FREE! For each 4 sites shown in your browser, you will receive 3 hits in return. We have 20 second timer, so you will receive 180 FREE Hits per hour to your site. That's 4320 FREE Hits per day.

 

by homevialaura

 

Vintage Sunglasses

Comments

comments