Η Νο1 Σχολή Κομμωτικής στην Αθήνα με SUPER Εκπτώσεις στους αναγνώστες μας!

kommwtikh

Η Κομμωτική αποτελεί ένα από τα πιο κερδοφόρα επαγγέλματα, με μεγάλη ζήτηση στην αγορά εργασίας αλλά και δυνατότητα δημιουργίας ατομικής επιχείρησης.

Ένας επαγγελματίας κομμωτής μπορεί να αλλάξει εξολοκλήρου την εμφάνιση ενός ανθρώπου, χαρίζοντας του αυτοπεποίθηση και την ανανέωση που χρειάζεται!

Για μια επιτυχημένη καριέρα στο χώρο της κομμωτικής, ένας επαγγελματίας χρειάζεται να έχει τις απαραίτητες γνώσεις και την κατάλληλη εμπειρία.

Το Efi’s Secrets, θέλοντας να στηρίξει τους αναγνώστες του και να τους προσφέρει επαγγελματικά κίνητρα και διεξόδους, κατόρθωσε να συνεργαστεί με τον Πιστοποιημένο  Εκπαιδευτικό Φορέα “ΜASTER” που εδρεύει στην Αττική. Οι Αναγνώστες μας, μπορούν να επιλέξουν τα Επαγγελματικά σεμινάρια ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ του Εκπαιδευτικού Οργανισμού ΜASTER με πολύ μεγάλες Εκπτώσεις στα Δίδακτρα!

Η σχολή Κομμωτικής του ΙΕΚ MASTER προσφέρει τη δυνατότητα στους σπουδαστές του να καταρτιστούν δίπλα σε κορυφαίους επαγγελματίες του χώρου.

Με σκοπό να αποκτήσουν τις απαραίτητες γνώσεις στην Επαγγελματική περιποίηση της Κόμης. (Χτενίσματα, κομμώσεις, βαφές, προσθετική μαλλιών κτλ.).

Η πρακτική άσκηση των Σεμιναρίων πραγματοποιείται στα σύγχρονα ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ εργαστήρια του ΙΕΚ MASTER.

Μετά την ολοκλήρωση των Επαγγελματικών Σεμιναρίων του Εκπαιδευτικού Οργανισμού MASTER, ο απόφοιτος θα έχει την δυνατότητα να εργασθεί ως επαγγελματίας κομμωτής.

Επίσης, για τους σπουδαστές που κατοικούν σε επαρχιακές πόλεις, θα μπορούν να παρακολουθήσουν τα Σεμιναριακά Προγράμματα του Ομίλου MASTER μέσω E – Learning (Σύγχρονη και Ασύγχρονη Τηλεκατάρτιση).

Μετά την ολοκλήρωση των Σεμιναριακών μαθημάτων, το ΙΕΚ MASTER προωθεί τα βιογραφικά των σπουδαστών του σε συνεργαζόμενες Επιχειρήσεις για κάλυψη θέσεων εργασίας, με σκοπό την κάλυψη θέσεων εργασίας.

Σεμινάρια που ξεκινούν άμεσα:

Τεχνικός Περιποίησης Κόμης με Επαγγελματικά Δικαιώματα

Μέσα από το Ολοκληρωμένο Επαγγελματικό Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα του ΙΕΚ MASTER «Τεχνικός Περιποίησης Κόμης με Επαγγελματικά Δικαιώματα», ο σπουδαστής αποκτά εξειδίκευση στην περιποίηση της Κόμης (Χτενίσματα, κομμώσεις, βαφές, προσθετική μαλλιών κτλ.).

Με την Βεβαίωση Παρακολούθησης που θα λάβει με την ολοκλήρωση του Προγράμματος  έχει τη δυνατότητα να Πιστοποιηθεί και να αποκτήσει Επαγγελματικά Δικαιώματα και Δικαιώματα ίδρυσης Επιχείρησης (ύστερα από εξετάσεις) από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π του Υπουργείου Παιδείας.

Βασική Προϋπόθεση είναι η συμπλήρωση δύο ετών καταγεγραμμένης επαγγελματικής εμπειρίας σε επιχείρηση.

Η κατάρτισή του Κομμωτή, επεκτείνεται στην οργάνωση, τη διοίκηση, τη διαχείριση και τη χρήση τακτικών Μarketing τόσο εντός του χώρου του κομμωτηρίου όσο και στην αγορά γενικότερα.

ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ!

Θέλω να ενημερωθώ για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα!

Γενική Κομμωτική: Κούρεμα – Χτένισμα – Βαφές

Ένας επαγγελματίας Κομμωτής οφείλει να γνωρίζει όλες τις βασικές τεχνικές έτσι ώστε να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των πελατών του.

Μέσα από το Ολοκληρωμένο Επαγγελματικό Πρόγραμμα του Εκπαιδευτικού Οργανισμού MASTER«Γενική Κομμωτική: Κούρεμα – Χτένισμα – Βαφές» o σπουδαστής αποκτά γρήγορη και αποτελεσματική εκπαίδευση σε όλες τις βασικές υπηρεσίες της Κομμωτικής.

Με την ολοκλήρωση του Σεμιναρίου, ο απόφοιτος μπορεί να εργασθεί αποτελεσματικά ως επαγγελματίας κομμωτής.

ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ!

Θέλω να ενημερωθώ για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα! 

Βαφές – Εξειδίκευση στο Χρώμα

Ένας επαγγελματίας Colorist είναι απαραίτητο να γνωρίζει όλες τις τεχνικές και προσμίξεις για να πετύχει το αποτέλεσμα μου επιθυμεί κάθε πελάτης.

Μέσα από το Ολοκληρωμένο Επαγγελματικό Πρόγραμμα του ΙΕΚ MASTER «Βαφές – Εξειδίκευση στο Χρώμα», ο κάθε σπουδαστής αποκτά εξειδίκευση στη χρήση βαφών και ανάμιξη χρωμάτων.

Μετά το τέλος των μαθημάτων, ο απόφοιτος έχει την δυνατότητα να εργασθεί ως Colorist σε τμήμα βαφείου Κομμωτηρίου με εξειδίκευση στις βαφές.

ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ!

Θέλω να ενημερωθώ για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα!

Εxtensions & Τρέσες

Τα μακριά μαλλιά είναι το όνειρο κάθε γυναίκας! Πλέον με τη βοήθεια της επιστήμης και τη χρήση σύγχρονων τεχνικών το όνειρο κάθε γυναίκας γίνεται πραγματικότητα!

Μέσα από το Ολοκληρωμένο Επαγγελματικό Πρόγραμμα του Εκπαιδευτικού Οργανισμού MASTER «Εxtensions & Τρέσες», ο μελλοντικός επαγγελματίας αποκτά αποτελεσματική εκπαίδευση στην Επιμήκυνση των Μαλλιών.

Μετά την ολοκλήρωση του Σεμιναρίου, ο σπουδαστής θα μπορεί να εφαρμόζει Extensions σε φυσικά μαλλιά με με επαγγελματικό αποτέλεσμα.

Επίσης θα αποκτήσει γνώσεις για την αφαίρεση τους χωρίς να καταστρέφει τα μαλλιά.

ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ!

Θέλω να ενημερωθώ για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα!

Γυναικείες & Ανδρικές Κομμώσεις – Χτενίσματα

Η κομμωτική αποτελεί βασική ανάγκη προσωπικής περιποίησης του σύγχρονου ανθρώπου. Γι’ αυτό το επαγγελμα του Κομμωτή είναι ένα από τα πιο περιζήτητα στην αγορά εργασίας.

Μέσα από το Ολοκληρωμένο Επαγγελματικό Πρόγραμμα του ΙΕΚ MASTER «Γενική Κομμωτική: Κούρεμα – Χτένισμα – Βαφές», αποκτά επαγγελματική γνώση σε όλες τις υπηρεσίες της Κομμωτικής.

Με τη λήξη του Σεμιναρίου, ο τελειόφοιτος μπορεί να εργασθεί ως βοηθός κομμωτή ή ως επαγγελματίας Κομμωτής.

ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ!

Θέλω να ενημερωθώ για το Επαγγελματικό Πρόγραμμα!

Παραδοσιακό Ξύρισμα

Όσο και αν η επιστήμη προχωράει, πολλοί άντρες μένουν πιστοί στην παραδοσιακή μέθοδο ξυρίσματος με τη χρήση φαλτσέτας.

Μέσα από το Εξειδικευμένο Επαγγελματικό Πρόγραμμα του Εκπαιδευτικού Οργανισμού MASTER «Παραδοσιακό Ξύρισμα», ο καταρτιζόμενος αποκτά εξειδικευμένες γνώσεις στην Τέχνη και τα μυστικά του παραδοσιακού ξυρίσματος.

Μετά την ολοκλήρωση του Σεμιναρίου,  ο σπουδαστής μπορεί να εργασθεί ως Μπαρμπέρης (προϋποθέτει γνώσεις barbering) με εξειδικευμένες γνώσεις.

ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ!

Θέλω να ενημερωθώ για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα!

Βραδινά & Νυφικά Χτενίσματα

Ένας επαγγελματίας Κομμωτής πρέπει να κατέχει τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες, για να δημιουργεί όμορφα χτενίσματα, που να αναδεικνύουν τα όμορφα χαρακτηριστικά μιας γυναίκας, και να τονώνουν την αυτοπεποίθηση της.

Μέσα από το Ολοκληρωμένο Επαγγελματικό Πρόγραμμα του Εκπαιδευτικού Οργανισμού MASTER «Βραδινά & Νυφικά Χτενίσματα», ο σπουδαστής αποκτά τις απαραίτητες γνώσεις, ώστε να δημιουργεί Επίσημα και Νυφικά Χτενίσματα υψηλής τεχνογνωσίας.

Με την ολοκλήρωση του Σεμιναρίου, ο Σπουδαστής μπορεί να εργασθεί αποτελεσματικά ως κομμωτής. Αποκτά μάλιστα εξειδίκευση στα Γυναικεία Χτενίσματα κάνοντας χρήση ηλεκτρικών εργαλείων και πρόσθετων μαλλιών.

ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ!

Θέλω να ενημερωθώ για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα!

Hair Tattoo

Το Ηair Tattoo περιλαμβάνει επαγγελματικές τεχνικές με σχέδια που γίνονται ανάρπαστες στα Κομμωτήρια και η εξειδίκευση στον Τομέα θεωρείται ένα μεγάλο προσόν για εύρεση εργασίας.

Μέσα από το Εξειδικευμένο Επαγγελματικό Πρόγραμμα του ΙΕΚ MASTER «Ηair Tattoo», ο σπουδαστής αποκτά  εκπαίδευση στην Τέχνη του Hair Tattoo και της δημιουργίας εντυπωσιακών tribal και σχεδίων γρήγορα και αλάνθαστα.

Μετά την ολοκλήρωση του Σεμιναρίου, ο τελειόφοιτος έχει τη δυνατότητα να εργασθεί ως Κομμωτής (προϋποθέτει γνώσεις κομμωτικής) με εξειδικευμένες γνώσεις Hair Tattoo.

ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ

Θέλω να ενημερωθώ για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα!

Ανδρική Περιποίηση – Barbering

Η Ανδρική Περιποίηση – Barbering έχει γίνει η νέα κερδοφόρα εξειδίκευση στον τομέα της Κομμωτικής και η ζήτηση καταρτισμένων Επαγγελματιών ολοένα και αυξάνεται.

Μέσα από το Ολοκληρωμένο Επαγγελματικό Πρόγραμμα του Εκπαιδευτικού Οργανισμού MASTER «Ανδρική Περιποίηση – Barbering», ο σπουδαστής αποκτά επαγγελματική εκπαίδευση στην Περιποίηση του ανδρικού προσώπου, μαλλιών και γενειάδας – μούσι – μουστάκι, μαθαίνοντας νέα σχήματα γεωμετρικά, χρώματα μόδας και όλα τα μυστικά στην τεχνική του ξυρίσματος με φαλτσέτα.

Μετά το τέλος του Σεμιναρίου, ο τελειόφοιτος έχει τη δυνατότητα να εργασθεί αποτελεσματικά ως Κομμωτής με εξειδικευμένες γνώσεις Barbering.

ΚΑΝΕ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΡΑ!

Θέλω να ενημερωθώ για το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα!

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ

  Όνομα (Απαιτούμενο)

  Τηλέφωνο (Απαιτούμενο)

  Το e-mail σας(Απαιτούμενο)

  Θέμα

  Το μήνυμα σας

  Comments

  comments