Συμβουλές για να γίνετε ιέρειες του φλερτ

srdts

Το φλερτ είναι ένα είδος επικοινωνίας που πραγματοποιείται μέσω της γλώσσας του σώματος, της εξυπνάδας και της γοητείας.  Το φλερτ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως μία μορφή τέχνης με απώτερο στόχο να «κερδίσουμε» το αντίθετο φύλο. Κάθε άνθρωπος αντιδρά σε διαφορετικά ερεθίσματα και ενδιαφέρεται για διαφορετικά πράγματα. Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποιες γενικές αρχές που αν τις ακολουθήσετε θα πάρετε μάστερ στο φλερτ.

 

  1.  Ο Νο1 κανόνας του φλερτ είναι η αυτοπεποίθηση. Πως αλλιώς θα προσελκύσετε το ενδιαφέρον του συνομιλητή σας; Αν φοβάστε να ρισκάρετε και να εκτεθείτε προφανώς δεν μπορείτε να φλερτάρετε. Από την άλλη όταν το φλερτ είναι πετυχημένο, δηλαδή αμοιβαίο ανεβάζει κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή μας. Η λέξη φλερτ κιόλας προέρχεται από τη γαλλική γλώσσα, από το ρήμα fleurter που σημαίνει ανθίζω. Διόλου τυχαίο!
  2.  Η ακατανίκητη δύναμη του χαμόγελου! Ένας άνθρωπος που χαμογελά έχει περισσότερες πιθανότητες να προσελκύσει τα βλέματα των άλλων και φυσικά περισσότερες ευκαιρίες για φλερτ . Το χαμόγελο ανοίγει δρόμους και καρδιές , στην αρχή είναι ανεπαίσθητο και όσο περνάει ο χρόνος γίνεται πιο αυθεντικό και συχνό. Το χαμόγελο δείχνει αυθόρμητο ενδιαφέρον απέναντι στον ενδιαφερόμενο  και του δίνει την εντύπωση ότι έστω και για μια στιγμή είναι το μοναδικό άτομο στο μυαλό σας! Γι’ αυτό μην ξεχνάτε ποτέ το χαμόγελο στο σπίτι.
  3. Επιτυχημένο φλερτ σημαίνει οπτική επαφή.Ένα βαθύ βλέμμα , με διάρκεια και νόημα μπορεί να πει χίλιες λέξεις. Δείξτε στο άλλο άτομο ότι η παρουσία του σας έχει κερδίσει τόσο που δεν μπορείτε να πάρετε τα μάτια σας από πάνω του. Αλάνθαστη ένδειξη είναι η κόρη των ματιών του, όσο πιο ανοιχτή είναι κατά τη διάρκεια του φλερτ, τόσο πιο ερωτικά αισθάνεται απέναντί σας.
  4. Το φλερτ ξεκινά με μια ευχάριστη συζήτηση. Χαμογελάστε, αστειευτείτε, αλλά χωρίς να χάνετε τη θηλυκότητά σας. Είναι εντελώς απαραίτητο να δείξετε ότι τον ακούτε, ότι σας ενδιαφέρουν τα λεγόμενά του. Αν προκύψει κολακέψτε τον διακριτικά γιατί κι αυτοί θέλουν τον καλό τους λόγο. Πάνω απ’ όλα να είστε αληθινές γιατί ξεχωρίζει από χιλιόμετρα μακριά το ψεύτικο- προσποιητό φλερτ. Οι άντρες λατρεύουν τις κοινωνικές και χαμογελαστές γυναίκες και απεχθάνονται οτιδήποτε στημένο, από μαλλιά μέχρι μούτρα.
  5.  Η γλώσσα του σώματος βρίσκεται στον πυρήνα της γνωριμίας μας με έναν άνθρωπο. Το άγγιγμα υποδηλώνει ξεκάθαρα το ενδιαφέρον σας απέναντι στο άλλο άτομο. Εάν το χρησιμοποιήσετε με λεπτότητα και διακριτικότητα μπορεί να αποτελέσει πόλο έλξης και μια θετικότατη αντίδραση στο φλερτ σας. Απλά μην υπερβάλλετε γιατί θα περάσετε λανθασμένα μηνύματα.

bc7491d4903aabf2c51811d0bc0b51d6

46448_original

Καλή επιτυχία!

Comments

comments