2 απλά μυστικά για ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΕΣ και τραγανές πατάτες φούρνου!

Και σε ποιον δεν αρέσουν οι πατάτες φούρνου! Μπορείς να τις συνδυάσεις με κρέας, ψάρι ακόμη και με λαχανικά!

Τρελαίνουν μικρούς και μεγάλους! Κατά καιρούς έχουμε δοκιμάσει διάφορα μαγειρικά τιπς για να κάνουμε τις πατάτες φούρνου νόστιμες και τραγανές!

Σήμερα, θα σας παρουσιάσουμε 2 μυστικά που, χωρίς υπερβολές, θα κάνουν τις πατάτες σας… ακαταμάχητες.

Θα ξετρελάνετε ακόμη και τους πιο δύσκολους κριτές… Μα φυσικά τα μικρά παιδιά!

Tip No1:

Πριν τις βάλετε στο ταψί, βράστε τις πατατούλες για 5 – 10 λεπτά με κρεμμυδάκι και ζωμό βοδινού (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και έτοιμο)! Η πατάτα θα “ποτίσει” έξτρα άρωμα και γεύση!

Tip No2:

Αν θέλετε οι πατάτες να γίνουν πιο τραγανές και να θυμίζουν… τηγανιτές, ακολουθήστε την εξής γρήγορη διαδικασία.

Όταν καθαρίσετε και κόψετε τις πατάτες σε κομματάκια, τις πανάρετε με λίγο αλευράκι και λίγη τριμμένη φρυγανιά.

Προσθέστε τα μπαχαρικά της αρεσκείας σας, όπως επίσης αλάτι και πιπέρι και ρίξτε τες στο ταψί. Μην ξεχάσετε να λαδώσετε το ταψί σας και να μην χρησιμοποιήσετε υπερβολικό λάδι!

Comments

comments