Τα ακριβότερα τσιπς στον κόσμο! Μα τι έχουν και είναι τόσο διάσημα;

Τα τσιπς όλοι τα έχουμε αγαπήσει. Είναι από τα σνακ που τα αγοράζουν μικροί και μεγάλοι και τα τρώμε χωρίς να αφήσουμε ούτε ένα στο σακουλάκι. Είναι νόστιμα και τραγανά και σε πολλές γεύσεις και παραλλαγές.

Βέβαια, περιέχουν πολλές θερμίδες και αλάτι που τα καθιστά ως μια από της πλέον ανθυγιεινές τροφές.  Όλες οι επεξεργασμένες τροφές είναι επιβλαβείς για τον οργανισμό. Φανταστείτε δε τα τσιπς που τηγανίζονται σε τόνους αμφιβόλου ποιότητας λαδιού.

Το ξέρατε όμως πως υπάρχει μια εταιρία στον κόσμο που προσέχει τις προδιαγραφές και τα συστατικά του εν λόγω προϊόντος καθιστώντας τα σε ένα ακριβό σνακ και μάλιστα περιζήτητο; Φανταστείτε πως έχουν τόσο υψηλά στάνταρτ που ένα μόνο πατατάκι κοστίζει 10€. Να λυπάσαι δηλαδή να το μοιραστείς.

Τι έχουν και είναι τόσο διάσημα;

Πανέμορφη και εντυπωσιακή συσκευασία: Μαύρο πολυτελές κουτί που το προσφέρεις ακόμη και ως δώρο gourmet για όσους δε ζουν σε εποχές λιτότητας και αρέσκονται σε προϊόντα ποιοτικά για ψαγμένους ουρανίσκους.

Τσιπς που είναι 100% χειροποίητα. Αυτό σημαίνει πως έχουν προστιθέμενη αξία.

Μοναδικά συστατικά: Όλα τους τα συστατικά είναι “ψαγμένα” και σπάνια. Matsutake μανιτάρια από τα πευκοδάση της βόρειας Σουηδίας, τρούφα από φύκια από τα νερά γύρω από τα νησιά Φερόε, άνηθο διαλεγμένο στο χέρι από την χερσόνησο Bjäre, κρεμμύδια που καλλιεργούνται στα προάστια της μικρής σουηδικής πόλης Leksand και πατάτες από το λόφο Ammarnäs, μια απότομη, πετρώδη πλαγιά, οι οποίες φυτεύονται και συλλέγονται με το χέρι.

Το συλλεκτικό κουτί κοστίζει 51€ και έχει μέσα μόλις 10 πατατάκια. Προσωπικά, θα ήθελα πολύ να τα δοκιμάσω και να σάς πω την άποψή μου. Μαζί με μια μπύρα ή ένα πανάκριβο ουίσκι μπορεί να κάνουν τη διαφορά.

Ίσως αν δε ξέρετε τι να προσφέρετε σε κάποιον που τα έχει στην κυριολεξία όλα να αποτελεί μια λύση που δείχνει πως είστε “ψαγμένοι” άνθρωποι και κοσμοπολίτες.

Λέμε τώρα…

 

Όσο για εσάς που είστε λάτρεις των φυσικών χυμών, σας έχουμε σούπερ συνταγή!!!

Πώς να φτιάξετε εύκολα και απλά μια ευωδιαστή σπιτική λεμονάδα

Comments

comments