Τα μυστικά για να αποκτήσεις σαρκώδη χείλη!

sarkodh

 

Και ποια γυναίκα δεν  θέλει σαρκώδη χείλη; Άλλες δεν χρειάζεται να κάνουν τίποτα, αφού τα έχουν εκ φύσεως και άλλες απευθύνονται σε κάποιο πλαστικό χειρουργό για να αποκτήσουν το αποτέλεσμα που επιθυμούν. Αν δεν ανήκεις σε καμία από τις δύο κατηγορίες, εμείς σου έχουμε τη λύση!

1. Βούρτσισε και τα χείλη σου. Αφού πλύνεις τα δόντια σου, βούρτσισε με χαλαρές και απαλές κινήσεις τα χείλη σου-αν έχεις οδοντόβουρτσα με μπαταρία ακόμη καλύτερα-. Το απαλό με αργές κινήσεις βούρτσισμα, θα αφαιρέσει τα νεκρά κύτταρα από τα χείλη σου και θα τα κάνει πιο απαλά. Για την ενίσχυση του αποτελέσματος μπορείς να βουρτσίσεις τα χείλη σου με μια οδοντόβουρτσα με λίγο μέλι. Αυτό θα τα κάνει πιο απαλά και πιο ομαλά.

2. Αιθέρια έλαια. Τα βασικό αιθέριο έλαιο που ενδείκνυται για σαρκώδη χείλη είναι αυτό της κανέλας -αλλά και της μέντας-. Τα δύο αυτά φυτικά προϊόντα έχουν ως κοινό χαρακτηριστικό να αυξάνουν την κυκλοφορία του αίματος στην επιφάνεια των χειλιών με αποτέλεσμα αυτά να πρήζονται  ελαφριά στο περίγραμμα. Εφάρμοσε το αιθέριο έλαιο της επιλογής σου (κανέλα ή μέντα) όπως θα έβαζες το lip balm!

3. Φυσικός τρόπος. Κι όμως υπάρχουν κάποιες ασκήσεις για τα χείλη οι οποίες θα κάνουν τα χείλη σου να φαίνονται-για σύντομο χρονικό διάστημα- πιο σαρκώδη. Ποιες είναι αυτές;

  •  Σφύριξε 3-5 φορές όσο πιο δυνατά μπορείς και επανέλαβε κάθε μέρα. Με τον τρόπο αυτό θα ”γυμναστούν” οι μύες των χειλιών σου.
  • Κράτησε  τα χείλη σου  κλειστά και χαμογέλασε με κλειστά χείλη όσο μπορείς. Κράτησε το χαμόγελο για 5 δευτερόλεπτα, και στη συνέχεια τέντωσε τα χείλη σου προς τα μπροστά -σαν να θέλεις να φιλήσεις  κάποιον- . Κράτησε σε αυτή τη θέση για 5 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια, το χαμόγελο με κλειστά χείλη και πάλι. Επαναλάβετε αυτή την άσκηση 20 φορές. Έτσι τα χείλη σου θα φαίνονται πιο θελκτικά αλλά και θα έχουν πάρει ένα ωραίο κόκκινο χρώμα.

4. Κραγιόν. Ένα κόκκινο κραγιόν μπορεί να κάνει τα χείλη σου να φαίνονται πιο αισθησιακά και να δώσει την ψευδαίσθηση ότι είναι πιο μεγάλα και πιο σαρκώδη. Δώσε βάση στην υφή του κραγιόν-μην προτιμήσεις matte αλλά ένα lipgloss και μην ξεχάσεις φυσικά το περίγραμμα!

 

Πηγή

Comments

comments