Τελικά το κέρατο μηνύεται;

(Παρακαλείσθε να μη το δοκιμάσετε στο σπίτι…)

Ξημερώματα Κυριακής. Μέσα στο αυτοκίνητό μου μαζί με την φίλη μου πανηγυρίζω την εκδίκησή μου.

Η αδρεναλίνη μου έχει χτυπήσει κόκκινο, τα νεύρα μου τεντωμένα, οι αισθήσεις μου σε επιφυλακή. Νιώθω σαν τη διαβολογυναίκα στην ομώνυμη ταινία! Λίγα μέτρα πιο πέρα το κορύφωμα του δράματος.

Ένα ζευγάρι και μια ηλικιωμένη γυναίκα έπαιζαν το παιχνίδι που εγώ είχα στήσει:

Ένας καλοντυμένος κύριος, μια αγουροξυπνημένη γυναίκα και μια ηλικιωμένη κυρία, μαζεύουν μανιωδώς από κάτω τις αποδείξεις της απιστίας, τα έντυπα της ξενδιαντροπιάς τα φέιγ βολάν της δικής μου ικανοποίησης!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή…

Το ότι ο άνδρας μου είχε ερωμένη το είχα δεδομένο. Μια ξύπνια γυναίκα τα καταλαβαίνει αυτά και εγώ πιστεύω πως είμαι ξύπνια ασχέτως με το ότι δεν πρόλαβα το έγκλημα πριν τελεστεί.

Τα σημάδια δεν επιδέχονταν αμφισβήτησης. Ο εκνευρισμός, όλα του έφταιγαν, πολλά ραντεβού, μηνυματάκια που τα έσβηνε και το κυριότερο όλων : δεν με πλησίαζε πλέον. Ο άλλοτε ερωτικός σύζυγός μου δεν με έβλεπε πια σαν γυναίκα.

Μη μπορώντας να καταλάβω τι συνέβαινε, κατέφυγα σε ντετέκτιβ. Ήθελα να μάθω τα πάντα. Συνομιλίες, φωτογραφίες, πρόσωπα, συναντήσεις, τα πάντα. Δυστυχώς επιβεβαιώθηκα με τον πιο σοκαριστικό τρόπο.

Είχα μπροστά μου φωτογραφίες του άντρα μου με μια άλλη γυναίκα. Μια εντυπωσιακή γυναίκα. Το σοκ ήταν μεγάλο. Δε μπορούσα να το συνειδητοποιήσω, να το πιστέψω, είχα παγώσει ολόκληρη.

Ένιωθα ότι θα πάθω εγκεφαλικό. Δεν μπορούσα να αναπνεύσω. Πέρασα ατελείωτες ώρες κοιτώντας σα χαμένη τις αποδείξεις της απιστίας, της απάτης, της κοροϊδίας προς το πρόσωπό μου. Κάτι έπρεπε να κάνω.

Εξακολουθούσα να είμαι ερωτευμένη με τον άντρα μου, τον ήθελα πάλι πίσω.

Στο θολωμένο μου μυαλό η πέτρα του σκανδάλου ήταν εκείνη, η αντροχωρίστρα. Η σκρόφα που ξεμυάλισε τον άντρα μου. Όταν σηκώθηκα ήμουν σίγουρη. Αυτή φταίει για όλα! Ήθελα να την εκδικηθώ. Στην αρχή σκέφτηκα να πάω στο σπίτι της να την ξεμαλλιάσω. Το απέρριψα αμέσως.

Μου έριχνε τουλάχιστον ένα κεφάλι και ήταν νταρντανογυναίκα. Δεν ήμουν σίγουρη αν θα μπορούσα να την κάνω καλά. Ήθελα να κάνω κάτι πιο δραστικό. Είχα στα χέρια μου όλα τα στοιχεία που χρειαζόμουν.

Ήξερα που μένει και πως ήταν παντρεμένη. Στο σπίτι της έμενε με τον άντρα της, το γιο της και τη μητέρα της.

Ο άντρας της είχε κάτι σαν μπαρ, νυχτερινό κέντρο ή κάτι παρεμφερές. Πάντως γυρνούσε στο σπίτι ξημερώματα.

Είχα αρχίσει να καταστρώνω το σχέδιο στο μυαλό μου. Με βοήθησε σε αυτό η κολλητή μου.
Τύπωσα σε φέιγ βολάν μια από τις φωτογραφίες, τις αποδείξεις της απιστίας

Διάλεξα μια όπου ο σύζυγός μου φαινόταν πλάτη (πάλι να τον προστατέψω τον άπιστο) και αυτή πολύ καθαρά και… αποκαλυπτικά! Έβαλα και μια λεζάντα :

«Κύριε Μ…. συμμαζέψτε τη γυναίκα σας γιατί τα έχει με τον άντρα μου»

Βρήκα μια δικαιολογία να λείψω το βράδυ από το σπίτι και με τη φίλη μου πιάσαμε δουλειά. Τη νύχτα σκορπίσαμε μπροστά στην πολυκατοικία τα φέιγ βολάν, από την είσοδο μέχρι το δρόμο και μέσα από το αυτοκίνητο περιμέναμε με αγωνία την εξέλιξη.

Ξημερώματα επέστρεψε ο σύζυγος από τη δουλειά. Ήταν τόσα πολλά τα έντυπα και έντονα τα χρώματα που του έκαναν εντύπωση. Πήρε ένα και εκεί πραγματικά φοβήθηκα μήπως πάθει κανένα εγκεφαλικό μιας και ήταν και κάποιας ηλικίας.

Ευτυχώς δεν έπαθε ο άνθρωπος, τι έφταιγε κι αυτός;

Έτρεξε στο σπίτι και σε ένα λεπτό ήταν κάτω η σύζυγος, η μητέρα της και αυτός διαδραματίζοντας τη σκηνή που σας περιέγραψα.

Σαν τους τρελούς, είχαν μαζέψει σε χρόνο ρεκόρ όλα τα φέιγ βολάν ακόμα κι αυτά που είχε παρασύρει ο αέρας αρκετά μέτρα μακριά από την είσοδο της πολυκατοικίας.

Αυτή ήταν η εκδίκησή μου!

Παρ΄ όλο που την ευχαριστήθηκα στο 100% δε σας τη συνιστώ μιας και η συγκεκριμένη ενέργεια διώκεται ποινικά. Όσο για το σύζυγό μου και το τι έγινε με το άλλο ζευγάρι, αυτό είναι μια άλλη ιστορία… προσεχώς!

…όσο για εμένα μην ανησυχείτε, δε σας γράφω πίσω από τα σίδερα της φυλακής!

Καμία δίωξη δεν ασκήθηκε γιατί όπως και να έχει το κέρατο δε μηνύεται!

Δείτε μία ακόμη συγκλονιστική εξομολόγηση:

«Η απιστία του άντρα μου εξελίχθηκε σε ευλογία…»

Comments

comments