Θέλεις να μάθεις τι είδους στήθος προτιμά η πλειοψηφία των ανδρών;

Τι στήθος προτιμούν οι άνδρες;

Τελικά ποιο στήθος προτιμούν οι άνδρες; Το μεγάλο και χυμώδες ή το μικρό; Κι όμως τα πορίσματα έρευνας που διεξήχθη πρόσφατα δίνει τεκμηριωμένη απάντηση στο ερώτημα και… εκπλήσσει.

Σύμφωνα με την έρευνα, η ευχαρίστηση που προκαλεί το στήθος στο ανδρικό φύλο, δεν είναι θέμα μεγέθους. Οι άνδρες προτιμούν το μικρό («παιχνιδιάρικο» για εκείνους) στήθος αντί του μεγάλου.

To μεγάλο στήθος, τυπικά, συνδεόταν πάντα με την γονιμότητα και πάντα θεωρείτο «κλειδί» για την ανδρική λίμπιντο.

Οι ερευνητές ρώτησαν 267 άνδρες από τέσσερις διαφορετικές χώρες για τις προτιμήσεις τους: άνδρες από την Βραζιλία, το Καμερούν, την Τσεχική Δημοκρατία και την Ναμίμπια.

Στο περιοδικό «Evolution and Human Behavior», που δημοσίευσε τα πορίσματα της έρευνας αναφέρε χαρακτηριστικά ότι μπορεί οι προτιμήσεις των ανδρών να ποικίλλουν, ωστόσο, οι περισσότεροι προτίμησαν το στήθος μεσαίου μεγέθους, ενώ έπεται το μεγάλο στήθος.

To στήθος μπορεί να συνδέεται με την γονιμότητα αλλά με το πέρασμα των χρόνων πολύ πιθανό είναι να χάσει την σφριγηλότητά του. Έτσι και οι άνδρες μπορούν να χάσουν το ενδιαφέρον τους γι’ αυτό.

Οι άνδρες δείχνουν να προτιμούν το στήθος το οποίο μπορούν εύκολα να «χειριστούν» υποστηρίζει η έρευνα που καταρρίπτει το «κανόνα«» που ήθελε τους άνδρες να κυνηγούν γυναίκες με πλούσιο στήθος.

Comments

comments

     

    Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

    Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!