“Θέλω να τα τινάξω όλα στον αέρα και να κάνω επιτέλους κάτι για μένα”

aera

Είμαι η Μυρτώ και δε διαφέρω από τη Μαίρη Παναγιωταρά. Τρέχω ολημερίς να προλάβω να πάω τα παιδιά στο σχολείο, να φροντίσω το σπίτι και να πάω στη δουλειά.

Για μένα ο χρόνος είναι νερό που γλιστράει από τα χέρια μου. Ξυπνάω 6 το πρωί και κοιμάμαι 11 τη νύχτα κατάκοπη.  Θέλω να τα τινάξω όλα στον αέρα και επιτέλους να κάνω κάτι για να είμαι εγώ καλά μέσα μου…

Όλη την ημέρα ακούω φωνές στο σπίτι και στη δουλειά. Κάνω έναν αγώνα ταχύτητας προκειμένου να προλάβω να ευχαριστήσω τους πάντες. Οι πάντες, όμως, έχουν παράπονα από εμένα και εγώ πάντα είμαι η τελευταία στη λίστα όλων των υποχρεώσεων.

Πάντα τρέχω πίσω από όλους και εγώ είμαι μονίμως ανικανοποίητη.  Θέλω με ένα μαγικό τρόπο να τα τινάξω όλα στον αέρα και να κάνω την επανάστασή μου . Τότε ίσως  όλοι καταλάβουν πως έχω και εγώ ζωή και είμαι άνθρωπος και όχι γαϊδούρι που το φορτώνεις μέχρι να γονατίσει.

Βλέπω τη ζωή να φεύγει και εγώ να μεγαλώνω με ένα κενό μέσα μου. Τί κάνω για τον εαυτό μου;

Η ρίζα των μαλλιών μου έχει φτάσει μέχρι το πάτωμα. Έχω γίνει πετσί και κόκαλο γιατί τρώω στο πόδι. Οι φίλες μου παραπονιούνται πως τις έχω εγκαταλείψει. Οι γονείς μου με παίρνουν στο τηλέφωνο και τους απαντώ πως τους αγαπώ αλλά δεν προλαβαίνω ούτε να τους μιλήσω.

Επιτέλους, πρέπει  να κάνω κάτι για να είμαι και εγώ καλά μέσα μου και έξω μου.

  Σκέφτομαι να προγραμματίσω χωρίς να το ξέρει κανείς ένα ταξίδι 3 εβδομάδων και να εξαφανιστώ.

Ας τα βγάλει ο άντρας μου μόνος του πέρα.

Δεν ξέρω, όμως, πώς να το διαχειριστώ και αυτός είναι ο λόγος που απευθύνομαι σε σας.

Τι μου προτείνετε;

Διαβάστε 2 ακόμη απίθανες εξομολογήσεις:

Φοιτήτρια ετών… 40!

Στα 45 ξεκίνησα να ζω!!

Comments

comments