Θα τη χωρίσω γιατί δε θέλει να κάνουμε παιδιά!

thelw_na_th_xwrisw

Με λένε Πέτρο και είμαι 32 ετών. Αποφάσισα να γράψω το πρόβλημα μου στη σελίδα σας γιατί θέλω να με συμβουλέψετε για το τη πρέπει να κάνω με τη σύντροφό μου. Απευθύνομαι κυρίως σε γυναίκες που ίσως καταλάβουν τη ψυχολογία της.

Με τη σύντροφό μου έχουμε σχέση εδώ και 5 χρόνια. Περνάμε πολύ καλά μαζί, ταιριάζουμε σε πολλά πράγματα και εγώ κάνω σχέδια για το κοινό μας μέλλον.

Τα τελευταία 3 χρόνια συγκατοικούμε και είναι φανερό ότι τα βρίσκουμε και σε αυτό το κομμάτι! Συμπεριφερόμαστε σαν παντρεμένο ζευγάρι!

Θα μου πείτε τώρα αφού συμπεριφέρεστε σαν παντρεμένο ζευγάρι γιατί δεν επισημοποιείτε τη σχέση σας;

Γιατί δεν θέλει εκείνη! Της έχω συζητήσει πάρα πολλές φορές το συγκεκριμένο θέμα αλλά εκείνη είναι ανένδοτη.

Μου λέει και μου ξαναλέει ότι δεν είναι έτοιμη για γάμο και παιδιά. Θέλει να κοιτάξει τη καριέρα της και πως περνάμε πολύ καλά και έτσι.

Εγώ όμως θέλω να κάνω οικογένεια. Θέλω να κάνω παιδιά όσο είμαι ακόμα νέος και έχω κουράγιο.

Στα οικογενειακά τραπέζια, οι γονείς και οι συγγενείς μας ρωτάνε πότε με το καλό ο γάμος και πότε θα βάλουμε μπροστά για να κάνουμε παιδάκι.

Οι ερωτήσεις αυτές μου φέρνουν αμηχανία! Τι να τους πω ότι εκείνη δεν θέλει; Απλά απαντάω ότι είναι νωρίς ακόμα και έχουμε όλη τη ζωή μπροστά μας.

Την αγαπάω πάρα πολύ και θέλω να περάσω όλη την υπόλοιπη ζωή μου μαζί της αλλά εκείνη δε με σέβεται.

Βάζει πάνω από τη σχέση μας τον εαυτό της και τη δουλεία της. Μια γυναίκα είναι φτιαγμένη για να κάνει οικογένεια, να κάνει παιδιά όχι καριέρα.

Σκέφτομαι πολύ το ενδεχόμενο να χωρίσω και να βρω μια άλλη γυναίκα που θα είναι φτιαγμένη για οικογένεια. Όμως η αλήθεια είναι ότι είμαστε πολλά χρόνια μαζί και την αγαπάω.

Θέλω τόσο πολύ να καταφέρω να της αλλάξω γνώμη και να της δώσω να καταλάβει πιο είναι το σωστό!

Σας παρακαλώ συμβουλέψτε με! Τι μου προτείνετε να κάνω;

Διαβάστε ακόμη:

Ερωτεύτηκα τον άντρα της φίλης μου και θέλω να τους χωρίσω!

Comments

comments