Τα συν του να είσαι single είναι πολλά! Προνόμια που έχουν μόνο οι ελεύθεροι!

Μερικές φορές το να είσαι single είναι ωραίο και αξεπέραστο! Μπορείς να κάνεις ό,τι θες ανά πάσα ώρα και στιγμή, χωρίς να δώσεις εξηγήσεις σε κανέναν. Να κάνεις απλά το κέφι σου , χωρίς μουρμούρες και καυγάδες.

Είναι μια περίοδος που αν τη δεις θετικά θα περάσεις υπέροχα. Απόλαυσε τα προνόμια που έχουν οι ελεύθεροι για να γεμίσεις τις μπαταρίες σου!

Τα θετικά είναι εκατοντάδες και για τον κάθε ένα από εμάς με βάση το χαρακτήρα του είναι πολλά. Εμείς απαριθμούμε λίγα από τα πολλά προνόμια για να μπεις στη διαδικασία να τα σκεφτείς και να απολαύσεις τη φάση που βιώνεις!

-Οι άνθρωποι που έχουν μείνει αρκετό διάστημα μόνοι τους έχουν καλύτερες σχέσεις με την οικογένειά τους, τους φίλους τους και τους συνεργάτες τους. «Όταν οι άνθρωποι παντρεύονται (ή ζουν σαν παντρεμένοι) είναι πιο στενόμυαλοι»,αναφέρει χαρακτηριστικά οι Ντε Πάουλο.

– Μπορείς να τρως ότι θες και όπου θες όπως επίσης να γυρίζεις σπίτι ό,τι ώρα γουστάρεις! Είσαι μόνη σου. Είσαι η κυρίαρχος του εαυτού σου χωρίς να δίνεις λογαριασμό σε κανέναν!

– Οι φιλίες με τις κολλητές σου θα αναθερμανθούν καθώς τώρα θα αφιερώνεις περισσότερο χρόνο σε εκείνες.

– Βγήκες έξω και μέθυσες! Γυρίζοντας σπίτι δεν χρειάζεται να λογοδοτήσεις σε κανέναν.

– Το βράδυ θα κοιμάσαι ολομόναχη στο διπλό στρώμα σου! Κανείς δεν θα σου τραβάει τα σκεπάσματα ούτε θα ροχαλίζει στο αυτί σου.

-Μπορείς να φορέσεις ό,τι θέλεις χωρίς να σκεφθείς ότι κάποιος θα πάρει στραβά την στιλιστική σου επιλογή.

-Έχεις όλο το χρόνο να αφιερωθείς στα επαγγελματικά σου. Να δεις τι θες να κάνεις στη ζωή και να τα σχεδιάσεις όλα με κάθε λεπτομέρεια.

-Έχεις το δικό σου χώρο.

-Μπορείς να φύγεις ανά πάσα ώρα και στιγμή για ένα διήμερο, με όποιον θες.

-Μπορείς να διαβάζεις, να γράφεις, να συνθέτεις, να φιλοσοφείς για τη ζωή. Για κάθε εμπειρία που βιώνεις και καθετί που γνωρίζεις.

Αν πάλι δεν σου αρέσει να είσαι άλλο μόνη σου αλλά δεν μπορείς να κάνεις μία φυσιολογική σχέση, δες τι πραγματικά ευθύνεται γι’ αυτή την κατάσταση!

10 Λόγοι για τους οποίους είσαι single

Comments

comments