Αποκαλύπτουμε: Tι θέλουν οι γυναίκες στο σεξ αλλά ντρέπονται να το ζητήσουν;

DTR

Υπάρχουν κάποιες κινήσεις στο σεξ που οι γυναίκες λατρεύουν αλλά ντρέπονται ή φοβούνται να τις ζητήσουν από τους άντρες (και τα συζητάνε μόνο με τις πολύ έμπιστες φίλες τους!).

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να… μένουν οι ίδιες ανικανοποίητες και οι άντρες να μην ξέρουν πώς να χειριστούν την κατάσταση.

Αν διαβάσεις όμως παρακάτω, να είσαι σίγουρος ότι η σεξουαλική σας ζωή θα αναβαθμιστεί αστραπιαία.

 1. Στoματικό σεξ


  Πολλές γυναίκες φοβούνται μήπως η «περιοχή» εκεί κάτω απογοητεύσει τους άντρες, κι αυτό τις σταματά από το να το ζητήσουν.

  Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το διεκδικήσεις μόνος σου, αρχίζοντας να εξυμνείς την περιοχή! Πρόσεχε βέβαια το λεξιλόγιο σου, καθώς δεν θέλουν όλες οι γυναίκες να ακούν τα ίδια. Το σημαντικό είναι να την κάνεις να νιώσει άνετα.

  Αν παρόλα αυτά, τη βλέπεις να μην ενδίδει, τότε μάλλον δεν είναι φαν του στoματικού σεξ.

 2. Παιχνίδια σε δημόσιους χώρους

  Σε πολλές γυναίκες αρέσει να γίνονται ριψοκίνδυνες και να ζουν στα άκρα! Φτάστε μέχρι ενός σημείου και συνεχίστε στο σπίτι. Αν δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις, ιδέες υπάρχουν πολλές: μπαρ, αυτοκίνητο, παραλία…φαντασία να έχεις!

 3. Θέλει να την κυριαρχήσεις

  Η υποταγή μπορεί να αποδειχθεί kinκy αλλά πολλές γυναίκες φοβούνται μην παρεξηγηθούν. Κάνε εσύ την αρχή αλλά με μεγάλη προσοχή, καθώς δεν θέλεις με τίποτα να κάνεις κάτι που θα την πιέσει.

  Το πιο βασικό είναι να υπάρχει εμπιστοσύνη και επικοινωνία. Ξεκίνα με μικρά βήματα και πάντα με τη συγκατάθεσή της, π.χ. τι θα έλεγες να χρησιμοποιήσουμε χειροπέδες;

  Αν δεχτεί, προχωράς. Καλό είναι να βρείτε από πριν μία λέξη ασφαλείας που θα χρησιμοποιήσετε όταν τα πράγματα ξεφύγουν. Καλύτερα να μην είναι το «όχι», αλλά το «σταμάτα». Προσοχή στο λεξιλόγιό σου, καθώς το τελευταίο που θέλεις είναι να τη μειώσεις ή να την εξευτελίσεις.

 4.  Ή να κυριαρχήσει αυτή

  Μπορεί να φαίνεται η πιο ντροπαλή αλλά στο κρεβάτι να μεταμορφώνεται σε θέα του σεξ. Και πάλι είναι δύσκολο να στο ζητήσει, αφού μπορεί να φοβηθεί μήπως θιχτεί ο εγωισμός σου ή την περάσεις για σεξ maniac.

  Αν απολαμβάνεις να βρίσκεται από πάνω, πες της πόσο σου αρέσει. Αν θέλεις να μπεις στο παιχνίδι, κάνε ότι και παραπάνω, μόνο που τώρα θα είσαι εσύ αυτός που θα φοράει τις χειροπέδες.

 5. Spanking

  Προφανώς και δεν αναφερόμαστε σε κανονικό ξύλο ούτε σε μελανιές. Απλά σε ελαφριές ξυλιές, που θα ανάψουν και τους δυο σας.

  Το spanking αρέσει σε πολλές γυναίκες, αλλά οι περισσότερες ντρέπονται να το ζητήσουν γιατί ακούγεται κάπως χαζό.

  Όπως και με το θέμα της κυριαρχίας, έτσι και στο spanking πρέπει να κάνεις μικρά βήματα με προσοχή. Την ώρα που τη χαϊδεύεις, ψιθύρισέ της στο αυτί αν θα της άρεσε μία ξυλιά.
  Αν απαντήσει καταφατικά, προχώρα με το μαλακό και ρώτα τη αν θέλεις να συνεχίσεις.

Πηγή: parapolitika.gr

Και τα κορίτσια όμως πρέπει να… δραστηριοποιηθούν…

Ακολουθήστε τις οδηγίες μας φίλες:

Θέλεις κολασμένο σεξ; 9 tips για να ανανεώσεις τη σεξουαλική σου ζωή & να ξυπνήσεις την “επαγγελματία” μέσα σου!

Comments

comments