“Το πέος μου είναι 12 εκατοστά – Αισθάνομαι ανασφάλεια και φοβάμαι να πλησιάσω κοπέλα”

Ερώτηση:

Το πέος μου, νομίζω, πως είναι σχεδόν ανύπαρκτο. Φοβάμαι να πλησιάζω κοπέλες -και είμαι μόλις 22 ετών- γιατί νομίζω πως θα γελάσουν μαζί μου και θα με κοροϊδεύουν.

Στις “ερωτικές” ταινίες, το πέος φαίνεται τεράστιο και οι παρτενέρ δείχνουν μεγάλο ενθουσιασμό ακόμη και στη θέαση του. Πώς να το διαχειριστώ; Νιώθω απίστευτη θλίψη και χρειάζομαι εκτόνωση. Να πάω σε… “πληρωμένη” γυναίκα; Να το γυρίσω στη χειρωνακτική εργασία και μπουγάδα; Βοήθεια!

Απάντηση:

Φίλε μου αγαπημένε σε κατανοώ απόλυτα. Ο δεύτερος εαυτός σου θέλεις να ξεπροβάλει περήφανος και να σε γίνεις κάποιος σαν το Γκουζγκούνη.

Νομίζεις πώς το μέγεθος θα σε κάνει άντρα και επιβήτορα; Αμ κούνια που σε κούναγε… Για να καταλάβεις το μέγεθος δεν έχει σημασία.

Η ερωτική συνεύρεση, ακόμη και αν είναι ο δεύτερος εαυτός σου σα μαραμένη γαρίδα,θα χτυπήσει ταβάνι αν έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου, μπόλικο biri-biri και είσαι χαδιάρης και περιποιητικός.

Στην ανάγκη αγόρασε και 5-6… ερωτικά βοηθήματα διαφόρων μεγεθών και άλλα πρόστυχα για μια δύσκολη περίπτωση.

Η χημεία, ο σεβασμός  και τα παιχνίδια, χωρίς ενδοιασμούς, θα απογειώσουν τη σεξουαλικότητα και η σύντροφός σου θα στενάζει τόσο που θα χρειαστείς δεύτερη ηχομόνωση!!!!

Και για να μιλήσουμε και σοβαρά πρέπει να γνωρίζεις πως η διαφορετικότητα στην κατασκευή και εμφάνιση των γεννητικών οργάνων του ανθρώπου υπακούει στους ίδιους κανόνες με τη διαφορετικότητα που παρουσιάζουν και άλλα όργανα του ανθρώπινου σώματος.

Όσο διαφορετικά λοιπόν μπορεί να είναι τα δάχτυλα, οι μύτες ή τα αυτιά των ανδρών, άλλο τόσο διαφορετικά μπορεί να είναι και τα πέη τους.

Το δε μέγεθος  του πέους σε πλήρη στύση ποικίλλει από 10 έως 20 εκατοστά, ενώ η συντριπτική πλειοψηφία των ανδρών βρίσκεται κάπου στο ενδιάμεσο, ανάμεσα στους 12 και 16 πόντους.

Άσε λοιπόν τη μεζούρα και την κλάψα και ασχολήσου με το κορμί σου και την ευχαρίστησή του. Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός και έχει το δικό του τρόπο να γοητέψει το αντίθετο φύλο. Αυτό έλειπε τώρα να μην μπορείς να χαρείς τα νιάτα και την ομορφιά σου…

Αααα και κάτι ακόμη χρηστικό και κάπως πονηρό.

Αν έχεις κοιλίτσα επειδή μπορεί να είναι ελαφρώς εξαφανισμένος κοίτα να τα χάσεις σύντομα  τα περιττά κιλάκια. Επίσης, ένα ποτήρι κρασί θα σάς χαλαρώσει και θα ανάψει τα αίματα.

Επικεντρώσου τώρα στην αγάπη, πάψε να έχεις άγχος και ρίξε το στο ερωτικό παιχνίδι. Στις χαρές σου!!!!

Φίλη, αναγνώστρια ρίξε μια ματιά σε κάτι που χωρίς αμφιβολία σε αφορά!!!

“Ποια είναι η διαχωριστική γραμμή της σέξι γυναίκας από την πρόστυχη;”

Comments

comments

     

    Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

    Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!