Χάστε μέχρι 5 φορές περισσότερο βάρος. Ξεκινήστε σήμερα!

diaita

Έχετε ίσως παρατηρήσει ότι έχει γίνει πολύ πιο εύκολο να κερδίσετε μερικά κιλά, παρά να τα χάσετε. Έχουμε να σας πούμε καλά νέα! Σφιχτό σώμα σε γυναίκες 40+ , η λύση δεν βρίσκεται πιο μακριά από το ψυγείο σας.

Η έρευνα δείχνει ότι, όταν συνδυάζεται μικρή τακτική άσκηση,  με σωστή διατροφή, μην ξεχνάτε αυτά είναι τα «μεταβολικά σας όπλα» για την οικοδόμηση μυϊκής μάζας, ο σύμμαχος καύσης θερμίδων των ιστών του σώματος και ένα βασικό πρόγραμμα οδήγησης του μεταβολισμού σας.

 

Ο κύριος ένοχος που επιβραδύνει το μεταβολισμό, είναι αυτό που εγώ αποκαλώ το σύνδρομο συρρίκνωση των μυών”, λέει η Caroline Apovian, Διευθύντρια  του Διατροφή και Διαχείριση βάρους  στο Boston Medical Center και συγγραφέας του Διανυκτέρευση Διατροφής: Το Αποδεδειγμένο σχέδιο για γρήγορη και μόνιμη απώλεια βάρους.

 

Ξεκινώντας σε ηλικία 30 ετών, οι περισσότεροι άνθρωποι αρχίζουν να χάνουν περίπου μισό κιλό του μεταβολισμού κάθε χρόνο. Και σε ηλικία 50 ετών, το ποσοστό διπλασιάζεται. Έτσι το βάρος αυξάνεται πολύ εύκολα.

 

Η μέση καθιστική γυναίκα μπορεί να έχει χάσει σχεδόν 15 κιλά μυς από τη στιγμή που φτάνει τα τέλη της δεκαετίας των ’50 της, μια αλλαγή που θα μπορούσε να την αναγκάσει να κερδίσει σχεδόν το ίδιο ποσό στο λίπος του σώματος», λέει ο Wayne Westcott, PhD, Μέλος της συμβουλευτικής επιτροπής Πρόληψης  και  Διευθυντής Έρευνας γυμναστικής στο Quincy College στη Μασαχουσέτη.

 

Χάστε μέχρι 5 φορές περισσότερο βάρος. Ξεκινήστε σήμερα! Δε χωράει αναβολές!

  • Να τρώτε υγιεινά, πλούσια σε πρωτεΐνες τρόφιμα για να υποστηρίξετε τη καύση θερμίδων μυϊκής μάζας, και να ακολουθήσετε μια δίαιτα μέτριας περιεκτικότητας σε θερμίδες.
  • Ξεκινήστε το περπάτημα, είναι η πιο βολική άσκηση, 1 ώρα την ημέρα θα είναι αρκετό για να γυμναστείτε και να σας χαρίσει την απαραίτητη ευεξία

 

Πάρτε τον μεταβολισμό στο χέρια σας! Ενισχύστε τον και θα δείτε σίγουρα αποτελέσματα!

Διαβάστε επίσης:

6 πολύτιμα οφέλη της λεβάντας για την υγεία και την ευεξία

ΙΕΚ MASTER – ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ
Στην καρδιά των νοτίων και βορείων προαστίων!
Περισσότερες Πληροφορίες
Web: Iekmaster.gr
Τηλ: 216 000 9000

Comments

comments