“Χειροτέχνικα”: Η μεγαλύτερη έκθεση χειροτεχνίας στην Ελλάδα

Χειροετέχνικα

Αν σας αρέσει η χειροτεχνία και νιώθετε χαρά όταν φτιάχνετε τις δικές σας κατασκευές θα έχετε να αποκομίσετε πολλαπλά οφέλη  αν επισκεφτείτε τη «Χειροτέχνικα» στις 21,22 και 23 Οκτωβρίου 2016 στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου. Θα μάθετε τι εργαλεία σας είναι αναγκαία, πολύτιμα μυστικά από έμπειρους και  καταξιωμένους του χώρου  και θα γνωρίσετε όλες τις πηγές για να βρείτε τα χρειαζούμενα των δικών σας δημιουργιών στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Οι κλάδοι που συνδέονται με τη Χειροτέχνικα είναι τα υλικά ζωγραφικής, decoupage και hobby, υλικά πλεξίματος και ραπτικής, πρώτες ύλες για καλλυντικά, υλικά και εργαλεία για χειροποίητα κοσμήματα, υλικά συσκευασίας, είδη γάμου και βάφτισης, είδη διακόσμησης, εργαλεία κήπου, σκεύη και εργαλεία μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, είδη χρωματοπωλείου, εργαλεία, D.I.Y., κλπ.

Οι Συμμετέχοντες είναι:

Επαγγελματίες προμηθευτές υλικών και εργαλείων (έμποροι, αντιπρόσωποι, καταστήματα κλπ.)

Καλλιτεχνικά εργαστήρια (που διοργανώνουν σεμινάρια χειροτεχνίας)

Επαγγελματικές σχολές (σχεδίου, ραπτικής, κεραμικής κλπ.)

Εκδοτικοί οίκοι (που εκδίδουν βιβλία σχετικά με το χειροποίητο)

Φέτος, για πρώτη φορά, όλοι θα γνωρίσουμε  διάσημους προμηθευτές υλικών και δασκάλους ώστε να μας μυήσουν στις τέχνες που μας ενδιαφέρουν.

Στην Χειροτέχνικα μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένους σε έναν χώρο τους σημαντικότερους προμηθευτές υλικών και εργαλείων χειροτεχνίας και D.I.Y. (κατασκευές, μαστορέματα, κήπος) στην Ελλάδα, τα εργαστήρια που διοργανώνουν σεμινάρια, τους εκδοτικούς οίκους που εκδίδουν βιβλία σχετικά με το χειροποίητο, αντιπροσώπους μεγάλων εταιριών κτλ.

Μπορείτε να έρθετε στη Χειροτέχνικα και να ενημερωθείτε για όλα τα νεότερα του χώρου, να αγοράσετε επιτόπου όσα σας χρειάζονται, να δείτε όλα όσα έχουν να σας προσφέρουν οι επαγγελματίες του χώρου, να παρακολουθήσετε εντελώς δωρεάν σεμινάρια, εργαστήρια και παρουσιάσεις όσων συμμετέχουν και φυσικά να βρεθείτε σε ένα χώρο παρέα με μπόλικες ιδέες, κέφι και ανθρώπους που εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος με σένα!

Είτε είστε λοιπόν, απλός χομπίστας, επαγγελματίας δημιουργός, καινούργιος fan της χειροτεχνίας ή απλά αγαπάς το D.I.Y. η Χειροτέχνικα είναι κάτι που δεν θα πρέπει να χάσετε με τίποτα!

 

 

 

Comments

comments

     

    Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

    Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!