Ξεράθηκε η μάσκαρα ή έχει πήξει; Δώσε της “το φιλί της ζωής” & θα γίνει σαν καινούργια!

Έχει συμβεί σε όλες μας να ξεραθεί η μάσκαρα ή να έχει πήξει. Σου έχω 3 πανεύκολες λύσεις για να της  δώσεις “το  φιλί της ζωής” και να την κάνεις σαν καινούργια.

Όποια μέθοδο και αν ακολουθήσεις να λάβεις στα υπόψη πως η μάσκαρα δεν πρέπει να είναι πολυκαιρισμένη αλλά απλά μη καλά κλεισμένο το καπάκι της. Διαφορετικά κινδυνεύεις από μολύνσεις.

Η μάσκαρα είναι απαραίτητη σε κάθε μακιγιάζ που κάνεις. Ιδιαίτερα αν φοράς γυαλιά μυωπίας. Αναδεικνύει τα μάτια και κάνει έντονο το βλέμμα.

Οι περισσότερες μάσκαρα χρειάζονται δυο στρώσεις. Θα δημιουργήσεις κατ’ αυτόν τον τρόπο τολμηρό λουκ με έντονο βλέμμα. Όμως, πολλές φορές πάνω στη βιασύνη μας, δεν κλείνουμε καλά το καπάκι της με αποτέλεσμα να μπαίνει αέρας και να πήζει ή και να ξεραίνεται.

Τι να κάνεις;

Κατά αρχάς ψυχραιμία. Δε θα την πετάξεις αλλά θα φροντίσεις αφού την επαναφέρεις στην αρχική της κατάσταση στη συνέχεια να την κρατάς καλά κλεισμένη. Πάντα υπάρχουν λύσεις.

Εμείς σου προτείνουμε τρεις εναλλακτικές που είναι εύκολες και αποτελεσματικές.

Φυσικά δάκρυα:

Πάρε από το φαρμακείο της γειτονιάς σου φυσικά δάκρυα ματιών και ρίξε 2 με 3 σταγόνες μέσα στη συσκευασία της ξεραμένης μάσκαρα.

Στο μπεν μαρί:

Βάλε τη μάσκαρά σου κλειστή για ένα λεπτό σε ζεστό νερό.

Στο αμυγδαλέλαιο:

Πρόσθεσε μια σταγόνα αμυγδαλέλαιο (εναλλακτικά μπορείς να βάλεις και ελαιόλαδο) στη μάσκαρα.

Σε κάθε περίπτωση κλείσε το καπάκι ανακίνησέ την και είναι πανέτοιμη για χρήση.  Μόλις την ξαναχρησιμοποιήσεις θα είναι σαν καινούργια!

Comments

comments

 

Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!