Χρήματα μέσω του Internet; Απάτη ή ευκαιρία;

Μπορούμε να βγάλουμε χρήματα μέσω Internet;  Πολλοί υπόσχονται πως είναι εφικτή η απόκτηση κέρδους μέσω του διαδικτύου. Ωστόσο, κανείς δε χαρίζει λεφτά και οπωσδήποτε όλες οι περιπτώσεις στην αρχή, φαντάζουν εύκολες και αποδοτικές. Δυστυχώς πολύς κόσμος βρέθηκε στη δυσάρεστη έκπληξη να χάσει το χρόνο του αλλά και μέρος των χρημάτων του. Μέσα από τις 11 περιπτώσεις που υπόσχονται κέρδος διαβάστε τα υπέρ και τα κατά και αξιολογήστε τις “ευκαιρίες”.

1η περίπτωση: Διαδικτυακός τζόγος κάθε είδους
Σε βάθος χρόνου σίγουρα θα βγούμε χαμένοι, αλλά παράλληλα θα μας δημιουργηθεί ενθουσιασμός και θα μπούμε σε έναν κύκλο χασούρας και απραξίας στη ζωή μας.

2η περίπτωση: HYIPs, Autosurfs
Το 99% κάνουν αρπαχτές και φεύγουν με τα λεφτά σας. Οπότε το παιχνίδι παίζεται στο timing: να καταφέρετε να “επενδύσετε” και να πάρετε τα λεφτά σας πριν την σκαπουλάρουν.

3η περίπτωση: PTR, PTC sites
Σας πληρώνουν για να διαβάζετε emails. Ουσιαστικά, εταιρίες πληρώνουν σε αυτούς ένα ποσό για να διαφημιστούν, και αυτοί με τη σειρά τους έχουν εσάς για να βλέπετε τα emails. Δεν είναι και ότι καλύτερο γιατί πρέπει να σπαταλήσετε πολύ χρόνο για λίγα σεντς. Αφήστε που πολλοί μπορεί να μην σας πληρώσουν, ή στην αρχή να σας πληρώσουν και μετά να σταματήσουν, ενώ θα έχετε μαζέψει ένα μεγάλο ποσό.

4η περίπτωση: Συμπλήρωση Online Surveys (ερευνών-ερωτηματολογίων)
Υπάρχουν εταιρείες που σας προσλαμβάνουν και καλά να συμπληρώνετε μικρές έρευνες σαν ερωτηματολόγια και σας πληρώνουν με κάθε survey που ολοκληρώνετε.Μην ασχοληθείτε.

5η περίπτωση: Forex Trading
Υπάρχουν εταιρίες που παίζουν με τις ισοτιμίες παντώς τύπου: μέχρι και χρυσού. Το θέμα όμως εδώ είναι ότι θα πρέπει να ρισκάρετε μεγάλα κεφάλαια.Δεν υπάρχει εγγύηση ότι θα κερδίζετε, μιας και πολύ εύκολα μπορείτε να χάσετε.

6η περίπτωση: Αγορά προϊόντων (πχ e-books) που σας υπόσχονται ότι θα βγάλετε πολλά λεφτά
Το μόνο που αξίζει σε αυτά, είναι πως θα σας δώσουν κάποιες πληροφορίες που δεν φανταζόσασταν και μετά αξιοποιοόντάς τες να κάνετε κάτι μόνοι σας, βάσει των πληροφοριών αυτών.

7η περίπτωση: Clickbank και προώθηση προϊόντων
Η εταιρεία αυτή έχει χιλιάδες προϊόντα που κατασκεύασαν άλλοι. Εσείς λοιπόν, προωθείτε αυτά τα προϊόντα και βγάζετε ένα ποσοστό. Αν και όντως θα πληρωθείτε αν τα καταφέρετε, υπάρχει το εξής θέμα: για να καταφέρετε να βγάλετε χρήματα, θα πρέπει να καταφέρετε να μεταπουλάτε προϊόντα της. Για να καταφέρετε να μεταπουλήσετε 1-2 προϊόντα, θα πρέπει πχ να έχετε μια ιστοσελίδα με χιλιάδες επισκέπτες.

8η περίπτωση: Να γίνετε Freelancers
Εδώ, μπορείτε να γραφτείτε σε μία εταιρεία freelancing, αν είστε ικανοί να παρέχετε κάποιες υπηρεσίες (κατασκευή γραφικών, προγραμματιστικά, κλπ). Το πρόβλημα είναι λίγο στην αρχή, μέχρι να αποκτήσετε θετικές αξιολογήσεις.

9η περίπτωση: Συνεισφέρετε χρόνο για να βοηθήσετε την ανάπτυξη κάποιας ιδέας
Είναι πολλοί οι οποίοι χρειάζονται άτομα που έχουν λίγο ελεύθερο χρόνο να αφιερώσουν, στο να τους βοηθήσουν να κάνουν κάποια δουλειά. Θα βρείτε σε φορουμς πολλά τέτοια. Η πληρωμή μπορεί να είναι χαμηλή πολλές φορές, αλλά μπορείτε να αποκομίσετε κι άλλα καλά: γνωριμία, να σας βοηθήσει κι αυτός κάπου (πχ να σας διαφημίσει το site σας).

10η περίπτωση: Κατασκευή Blog – Website
Φτιάξτε το δικό σας site ή αν δεν έχετε τις γνώσεις, κάντε ένα blog. Βάλτε μέσα ενδιαφέροντα πράγματα με τα οποία ασχολείστε και μπορείτε να προσφέρετε γνώση και να το ενημερώνετε συχνά. Απαιτεί αρκετή δουλειά και υπομονή. Σε βάθος χρόνου αν είναι όλα εντάξει και ασχολείστε, θα αρχίσει να φέρνει καρπούς. Θα βάλετε διαφημίσεις της google και αν έχετε αρκετό κόσμο, κάποιοι θα πατάνε στις διαφημίσεις αυτές και θα πληρώνεστε από τις διαφημιστικές εταιρείες.

11η περίπτωση: Βγάλτε 3000 ευρώ από το σπίτι σας και τον υπολογιστή σας
Σας υπόσχονται να βγάλετε τόσα χρήματα “αράζοντας”. Το θέμα όμως είναι ότι θα μπείτε σε τέτοιο λούκι για βλακείες στην ουσία, και δεν πρόκειται να βγάζετε λεφτά ούτε καν για χαρτζιλίκι. Πολλές φορές είναι πολύ δύσκολο να μάθετε περί τίνος πρόκειται από την αρχή, γιατί αν ξέρατε δεν θα σας ενδιέφερε.

 

 

Comments

comments

     

    Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

    Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!