Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017

Τετάρτη 17 Μαΐου: Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Νέες φιλίες

Γενικά

Η Σελήνη στον Υδροχόο ρίχνει φως στις φιλικές σου σχέσεις αλλά και σε οτιδήποτε σχετίζεται με την συμμετοχή σου σε ομάδες ή συλλογικούς φορείς.

Καλό είναι όμως να γνωρίζεις ότι σε καθαρά πρακτικό επίπεδο, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς παραπέμπει σε λάθη, αφηρημάδες και μια «θολή» κρίση, οπότε ας μην έχεις και τόση εμπιστοσύνη σε φαινόμενα που μπορεί και να απατούν.

Κι αν θες να «δραπετεύσεις» από όλα αυτά, δεν έχεις παρά να κάνεις μια «στάση» στις εξωστρεφείς δράσεις σου, επιλέγοντας να ξεκουραστείς και να κοιμηθείς περισσότερο.

Ερωτικά

Σήμερα μπορείς να φαντάζεσαι ό,τι θέλεις αλλά αν θελήσεις να περάσεις στην πράξη, το πιθανότερο είναι να μην σου «βγει». Επιπλέον, φαίνεται πως τα ψέματα «δίνουν και παίρνουν», είτε από την πλευρά σου είτε από το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

ΤΑΥΡΟΣ

Αναπροσαρμογή στόχων

Γενικά

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε ωθεί να αναλάβεις πρωτοβουλίες στον κοινωνικό και επαγγελματικό τομέα, σίγουρα όμως θα χρειαστεί να συμβιβαστείς και με πραγματικότητες που… δεν σου αρέσουν!

Παράλληλα, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς προσδίδει ένα «ροζ χρώμα» στις σχέσεις και τις φιλίες σου και σε κάνει πιο καλόπιστο/η. Οφείλεις, ωστόσο, να είσαι πιο «υποψιασμένος/η», για τις πραγματικές προθέσεις κάποιου/ας.

Επιπλέον, ίσως δεχθείς έξωθεν προτροπές που όσο πειστικές κι αν δείχνουν, κινούνται στα όρια της ουτοπίας ή της εξαπάτησης.

Ερωτικά

Το πλησίασμά σου με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και μάλιστα στα κρυφά, μπορεί να σε κάνει να αναθαρρήσεις, μην βιαστείς όμως να ανταποκριθείς πλήρως, αφού τελικά η πραγματικότητα μπορεί να κρύβει παγίδες ή απλά να μην πρόκειται για αυτό που νομίζεις!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νέοι πνευματικοί ορίζοντες

Γενικά

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς σε εμπνέει δημιουργικά και προωθεί τα οράματά σου, ίσως μάλιστα να κάνεις και μια «καλή πράξη».

Από την άλλη πλευρά όμως, σε παραπέμπει στο παρασκήνιο, αφού εκεί «λύνουν και δένουν» άτομα που ναι μεν δημοσίως σε υποστηρίζουν, αλλά στην πραγματικότητα σε υπονομεύουν.

Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο προάγει την φιλομάθειά σου κι είναι πιθανόν να «μυηθείς» σε ένα γνωστικό αντικείμενο ή μια τεχνική. Επιπλέον, η ημέρα σου αναμένεται να είναι «ζωηρή» σε επαφές και μετακινήσεις.

Ερωτικά

Ο «υπερβάλλων ζήλος» σου προς ένα πρόσωπο μπορεί να παρεξηγηθεί ή να δώσει δικαιώματα, οπότε φρόντισε να κρατήσεις τις αποστάσεις σου. Επιπλέον, δεν αποκλείεται να σου προσάψουν κατηγορίες για κάτι που ούτε καν πέρασε από το μυαλό σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αναπάντεχα κέρδη

Γενικά

Η Σελήνη στον Υδροχόο τονίζει τα οικονομικά σου, όπου δεν αποκλείεται να βιώσεις και μια ευχάριστη έκπληξη. Παράλληλα όμως, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς «θολώνει» την κρίση σου και μπορεί να γίνει υπαίτιος λαθών ή παρανοήσεων.

Επιπλέον, ενδέχεται να εξαφανιστούν αρχεία ή αντικείμενα που χρειάζεσαι, ενώ στην δουλειά σου, είναι προτιμότερο να περιμένεις, αφού για την ώρα υπάρχουν αδιευκρίνιστες πτυχές, που μπορεί να υποκρύπτουν και παγίδες.

Αντίθετα, όσον αφορά σε δράσεις με καλλιτεχνικό ή ανθρωπιστικό περιεχόμενο, ο δρόμος είναι ανοικτός!

Ερωτικά

Όλα είναι «ωραία», φαίνεται όμως πως φαντάζεσαι πράγματα που δεν συμβαίνουν κι αν πάρεις την υπόθεσή σου πολύ στα σοβαρά, είναι πολύ πιθανό στο τέλος να πληγωθείς.

Μπορείς πάντως να έχεις ένα ρομαντικό φλερτ με ένα πρόσωπο που βρίσκεται μακριά σου.

ΛΕΩΝ

Απόδραση από την μετριότητα

Γενικά

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να ανανεώσεις κι αν χρειαστεί, να «ξεσκαρτάρεις» τον κύκλο των γνωριμιών σου, κρατώντας μόνον εκείνες που αποδεικνύονται αντάξιές σου, ως προς τις ιδιαίτερες αναζητήσεις σου.

Παράλληλα όμως, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς δημιουργεί κινδύνους για τα οικονομικά σου, αφού είναι πολύ εύκολο είτε να εξαπατηθείς είτε να κάνεις λάθος κινήσεις, παρασυρμένος/η από «πλαστές» ανάγκες.

Μπορείς όμως να χαρίσεις χρήματα ή αγαθά σε ένα πρόσωπο που αγαπάς κι εκτιμάς, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τους δεσμούς σας.

Ερωτικά

Υπό τις παρούσες συνθήκες, το ευκολότερο για σένα είναι να φαντάζεσαι τα καλύτερα, είτε πραγματοποιηθούν είτε όχι, αφού έτσι συντηρείς την ευτυχία σου!

Αν όμως προχωρήσεις στην πράξη, το πιθανότερο είναι να απογοητευτείς από τις εξελίξεις, αργά ή γρήγορα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Λειτουργικές παρεμβάσεις

Γενικά

Με τον Ποσειδώνα απέναντί σου, το «στοίχημά» σου είναι να συνθέσεις τη φαντασία με την πραγματικότητα, δίνοντας στην κάθε μια τους την αξία που της πρέπει.

Ωστόσο, στον «πραγματικό» κόσμο της ύλης και των συμφερόντων μπορεί να υπάρξουν αναβολές ή ακυρώσεις, ενώ γενικότερα τίθεται θέμα εμπιστοσύνης, στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου.

Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να ασχοληθείς με ποικίλες εργασίες της καθημερινότητας, προσπερνώντας τις όποιες ανησυχίες σου για θέματα που αφορούν στην υγεία και την διατροφή σου.

Ερωτικά

Από την στιγμή που τίποτα δεν είναι σαφές, δημιουργούνται όλες οι προϋποθέσεις για να υπάρξει μια κρίση εμπιστοσύνης στην προσωπική σου ζωή. Μάλιστα, παρά τις όποιες προσπάθειες να παρουσιαστούν τα πράγματα περίπου ιδανικά, στην πράξη μπορεί να συμβαίνουν τα εντελώς αντίθετα!

ΖΥΓΟΣ

Χαρά και ικανοποίηση

Γενικά

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε φέρνει πιο κοντά σε πρόσωπα με τα οποία μοιράζεστε τους ίδιους προβληματισμούς και συμφωνείτε σε πολλά.

Παράλληλα όμως, στα εργασιακά σου, δεν πρέπει να αφήσεις τα πράγματα στην τύχη, αλλά να «το ψάξεις» όσο καλύτερα γίνεται, αφού με τις «ευλογίες» του Ποσειδώνα, κάποιος/α προσπαθεί να σε εκμεταλλευτεί.

Κι εδώ ακριβώς είναι που θα σε βοηθήσει η διαίσθησή σου κι όχι τόσο η λογική σου που μπορεί να πλανηθεί από τα φαινόμενα. Επιπλέον καλό είναι να αποφύγεις εργασιακές συμφωνίες και συμβάσεις.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη στον Κριό σε καλεί να πραγματώσεις το καλύτερο για σένα και το ταίρι σου. Ακόμη κι αν αντικειμενικά υπάρχουν κάποια «αγκάθια» στην σχέση σου, η αγάπη και η εμπιστοσύνη μπορούν να τα «εξαφανίσουν» ως διά μαγείας, αρκεί να το θέλετε κι οι δύο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Προσωρινή αλλαγή «έδρας»

Γενικά

Η Σελήνη στον Υδροχόο μπορεί να συμβάλλει σε μεταβολές στο σπίτι ή το οικογενειακό σου περιβάλλον, χωρίς ωστόσο να πρόκειται για κάτι που θα σε επηρεάσει καταλυτικά, πέραν μιας ενδεχόμενης αναστάτωσης.

Παράλληλα, σήμερα θα έχεις μια καλή ευκαιρία για να πιστοποιήσεις ότι η πίστη και η φαντασία μπορεί να υλοποιήσουν το «αδύνατο»!

Επιπλέον, ο ενεργός Ποσειδώνας σου συνιστά να κινηθείς με βάση κυρίως την διαίσθησή σου, αφού κάθε «λογική» προσέγγιση μπορεί να αποδειχθεί ατυχής ως προς τα αποτελέσματά της.

Ερωτικά

Πρόσεξε μήπως «σου βάλουν λόγια» για ένα πρόσωπο, καθαρά και μόνον από αντιζηλία. Ακόμη, μια προσωπική σου υπόθεση φαίνεται να έχει κάποιες κρυφές πτυχές, τις οποίες καλό είναι να διερευνήσεις πριν βρεθείς προ δυσάρεστων τετελεσμένων.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επικοινωνιακή… πανδαισία!

Γενικά

Σήμερα θα χρειαστεί να εντοπίσεις «πονηρές» προθέσεις κι όσους ή όσες κινούν τα νήματα από το παρασκήνιο, είτε στο σπίτι είτε στην καριέρα σου, ώστε να αποφύγεις ενδεχόμενες παγίδες.

Στον αντίποδα βέβαια, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να καλλιεργήσεις τις καλλιτεχνικές ή μεταφυσικές ανησυχίες σου.

Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο προσφέρεται για να διεκπεραιώσεις μια σειρά από «καθημερινές» υποθέσεις, ενώ γενικότερα αναμένεται να επικοινωνήσεις ή να μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις.

Ερωτικά

Φαίνεται πως ένας «θυελλώδης» έρωτας γεννιέται, αλλά ακόμη κι αν έχει σύντομη ημερομηνία λήξης, ίσως να αξίζει να μπεις σε μια διαδικασία που θα σε «ανεβάσει» ψυχολογικά και θα βελτιώσει το κλίμα στην συνολική σου παρουσία και τις συναναστροφές σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια νέα οικονομική πολιτική

Γενικά

Η Σελήνη στον Υδροχόο σε ωθεί να επαναπροσδιορίσεις τις ανάγκες σου, δίνοντας προτεραιότητα σε εκείνα που πραγματικά επιθυμείς, όσο «εξεζητημένα» κι αν δείχνουν για κάποιους/ες.

Την ίδια στιγμή όμως, ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς μπορεί να προκαλέσει ακυρώσεις, αναβολές αλλά και λάθη ή αβλεψίες στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις σου, ενώ ίσως προκύψει κάτι «μυστήριο» με ένα συγγενικό σου πρόσωπο.

Κι αν θες να τα αποφύγεις ή να τα μετριάσεις όλα αυτά, δεν έχεις παρά να επικεντρωθείς σε καλλιτεχνικές ή ανθρωπιστικές δράσεις.

Ερωτικά

Μπορεί να ελπίζεις στο «θαύμα» περισσότερο από ποτέ, αλλά αν θελήσεις να «σπρώξεις» τα πράγματα προς την επιθυμητή για σένα κατεύθυνση, θα υιοθετήσεις τελικά κάποιες πρακτικές, που δεν συνάδουν ούτε με την νομιμότητα, ούτε με την τιμιότητα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ελευθερία, όχι αναρχία!

Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε ωθεί να πρωταγωνιστήσεις στις εξελίξεις, θέλοντας και μη, οπότε καλό είναι να βρίσκεσαι σε ετοιμότητα, ώστε να αναδείξεις τον καλύτερο εαυτό σου. Επιπλέον, καλείσαι να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου, που φαίνεται να χρειάζεται στήριξη κι εμψύχωση.

Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να είσαι πιο δύσπιστος/η απέναντι σε υλικές υποσχέσεις ή «προοπτικές», που μπορεί να έχουν ωραίο «περιτύλιγμα», αλλά στην καλύτερη περίπτωση είναι απατηλές.

Ερωτικά

Ζήσε το σήμερα και αξιοποίησε άμεσα τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται, έχοντας όμως πλήρη συνείδηση για το ότι τελικά είναι οι «μεγάλες προσδοκίες» που σε παγιδεύουν σε λάθος επιλογές ή καταστάσεις που υπάρχουν μόνον στο μυαλό σου και σε ωθούν να «διαστρέψεις» την πραγματικότητα.

ΙΧΘΥΕΣ

Πρώτα η υγεία σου

Γενικά

Ο Ποσειδώνας στο ζώδιό σου σε καλεί να χαλαρώσεις και να ξεχάσεις οτιδήποτε σε αγχώνει ή σε πιέζει, δραπετεύοντας έστω και νοερά, σε έναν ομορφότερο και πιο δημιουργικό κόσμο και από την στιγμή που αυτό γίνεται… δωρεάν, δεν έχεις παρά να «ενδώσεις».

Επιπλέον, θα πάρεις δύναμη εμψυχώνοντας τους άλλους. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να δώσεις περισσότερη σημασία στην υγεία και τη διατροφή σου, πολύ περισσότερο που αυτήν την περίοδο είσαι πιο ευπαθής σε αλλεργίες, ιώσεις αλλά και ψυχοσωματικές ενοχλήσεις.

Ερωτικά

Ένα πρόσωπο μπορεί να αγγίξει κάποιες από τις ευαίσθητες «χορδές» σου αλλά οι συνθήκες να μην επιτρέπουν κάτι περισσότερο για την ώρα. Ακόμη όμως και μια «ασαφής» υπόσχεση για το μέλλον, αρκεί να σε τονώσει συναισθηματικά και να σε βοηθήσει να ονειρευτείς!

Πηγή: astrology.gr

Comments

comments