5- 11/11 Εβδομαδιαίες Αισθηματικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια!

zwdia_aisthimatika

Τι μας περιμένει στην αισθηματική μας ζωή την εβδομάδα 5 ως 11 Νοεμβρίου 2018;

ΚΡΙΟΣ

Η εβδομάδα έχει δύο πολύ σημαντικά νέα και επιτέλους κάτι αρχίζει να κινείται, παρ’ όλο που είναι περίοδος ανάδρομων.

Η νέα Σελήνη στις 7 στον όγδοο οίκο σου είναι πολύ συναισθηματική, αφού πραγματοποιείται σε έναν από τους πιο βαθιά συναισθηματικούς (και ερωτικούς) οίκους σου.

Βέβαια αφορά και στα οικονομικά, αλλά κυρίως σε αυτά που μοιράζεσαι με τον/τη σύντροφό σου.

Το άλλο πολύ θετικό νέο είναι ότι στο ίδιο σημείο βρίσκεται και ο Δίας, οπότε η νέα Σελήνη ενισχύεται με την παρουσία του.

Δύο μέρες μετά όμως, ο Δίας θα εγκαταλείψει τον Σκορπιό (αφήνοντάς σου μαζί με τη νέα Σελήνη ένα δώρο) και θα βρεθεί στον Τοξότη για έναν χρόνο!

Από εκεί θα ταξιδέψεις και θα γνωρίσεις νέους ανθρώπους, ενώ θα αλλάξει και ο τρόπος σκέψης σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η νέα Σελήνη στις 7 πραγματοποιείται στον έβδομο οίκο σου που αφορά στη συντροφικότητα.

Είναι μια πολύ σημαντική και θετική νέα Σελήνη επειδή μαζί της βρίσκεται και ο Δίας, πλανήτης των θετικών εξελίξεων.

Οι σχέσεις σου είναι στο επίκεντρο και ιδιαίτερα η συντροφική σου ζωή. Μία μέρα μετά ο Δίας θα βρεθεί στον Τοξότη, κάτι που θα πρέπει να σε χαροποιεί ιδιαίτερα.

Πρώτα από όλα θα βρίσκεται στο σπίτι του, αφού είναι ο κυβερνήτης του Τοξότη.

Έπειτα ο εν λόγω οίκος σχετίζεται και με το συναισθηματικό βάθος και τον έρωτα. Εκεί θα βρίσκεται μέχρι το επόμενο Φθινόπωρο, μιλάμε δηλαδή για έναν χρόνο συναρπαστικών εξελίξεων!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η νέα Σελήνη στις 7 πραγματοποιείται στον οίκο σου που σχετίζεται με την υγεία και την εμφάνιση και μπορεί να δράσει πολύ ανανεωτικά.

Όμως αν θέλεις κάτι να αλλάξεις ή να ξεκινήσεις ένα πρόγραμμα διατροφής ή άσκησης, καλό θα ήταν αυτό να το κάνεις από τις 19 και μετά (θα έχει ακόμη την υποστήριξη της νέας Σελήνης).

Στις 8 έχουμε και το σημαντικό νέο της χρονιάς που είναι ότι ο Δίας θα μετακινηθεί στον Τοξότη, στον έβδομο οίκο σου δηλαδή που σχετίζεται με τη συντροφική σου ζωή και τις συνεργασίες.

Ο χρόνος που έρχεται είναι συναρπαστικός για τον τομέα των σχέσεων και θα είναι δύσκολο να είσαι μόνος-η σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η νέα Σελήνη στις 7 πραγματοποιείται στον πέμπτο οίκο σου του έρωτα και της δημιουργικότητας, που σημαίνει ότι μια νέα σελίδα ανοίγει μπροστά σου και ότι μπορεί στη διάρκεια του μήνα να μπεις σε μια νέα ερωτική ιστορία.

Αυτό που κάνει αυτή τη νέα Σελήνη ακόμη πιο θετική είναι ότι γίνεται στο ίδιο σημείο που βρίσκεται και ο Δίας – ο επεκτατικός πλανήτης των θετικών εξελίξεων και μάλιστα λίγο πριν φύγει από αυτό το σημείο για να βρεθεί στον Τοξότη!

Φεύγοντας, λοιπόν, μπορεί να αφήσει ένα δώρο.

ΛΕΩΝ

Ο Νοέμβριος είναι ένας από τους σημαντικότερους μήνες της χρονιάς. Και αυτό γιατί ο Δίας, έπειτα από έναν χρόνο, θα μετακινηθεί από τον Σκορπιό στον Τοξότη στις 8, όπου και θα παραμείνει μέχρι το επόμενο φθινόπωρο!

Ο Δίας είναι ο πλανήτης των θετικών εξελίξεων, της τύχης και της επέκτασης και ο Τοξότης είναι ο πέμπτος οίκος σου που συμβολίζει τον έρωτα!

Ένας χρόνος που μπορεί να σου μείνει πραγματικά αξέχαστος από συναισθηματικής πλευράς.

Αφέσου στο συναίσθημα περισσότερο από ό, τι στη λογική, αυτό που έχει σημασία είναι η αγάπη και το πάθος αρχικά και μετά όλα τα άλλα, που θα χτιστούν πάνω σε αυτές τις βάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η νέα Σελήνη στις 7 πραγματοποιείται στον Σκορπιό, στο ζώδιο όπου βρίσκεται και ο Δίας, πλανήτης της τύχης και των θετικών εξελίξεων.

Και μάλιστα για αυτή τη μέρα μόνο, αφού στις 8 θα μετακινηθεί πλέον στον Τοξότη όπου θα μείνει έναν χρόνο.

Η νέα Σελήνη μπορεί να φέρει νέο κόσμο στη ζωή σου, γνωριμίες, επικοινωνία, δικτύωση.

Η αίσθηση ότι ανανεώνεται η κοινωνική σου ζωή είναι αισιόδοξη και σ’ αυτή τη φάση μπορεί να γίνει και μια νέα σημαντική γνωριμία ή, λόγω της ανάδρομης Αφροδίτης, να επανεμφανιστεί ένα πρόσωπο από το παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ

Η εβδομάδα είναι πολύ θετική για πρακτικά θέματα και βάζει σε μια τάξη τα οικονομικά σου, κάτι πολύ σημαντικό, γιατί αναπτερώνεται και το ηθικό σου.

Ο Δίας όμως στις 8 θα μετακινηθεί έπειτα από έναν χρόνο και από τον δεύτερο οίκο σου θα βρεθεί στον τρίτο, όπου και θα παραμείνει μέχρι το επόμενο Φθινόπωρο!

Πρόκειται για τον πλανήτη της ευημερίας, της τύχης, της επέκτασης και των θετικών εξελίξεων, ο οποίος από όπου περνάει κάτι καλό γίνεται!

Η θέση του στον τρίτο οίκο σου θα σε δικτυώσει, θα διευρύνει τον κύκλο σου και θα φέρει νέο κόσμο στη ζωή σου! 22. *(Aναλυτικά οι χρεώσεις μας στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.)

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Λοιπόν, η εβδομάδα έχει δύο πολύ θετικά: Λίγο πριν φύγει ο Δίας από το ζώδιό σου, μια μέρα πριν δηλαδή, πραγματοποιείται μια νέα Σελήνη στον Σκορπιό.

Η νέα Σελήνη αυτή σε συνδυασμό με τον Δία μπορεί να φέρει πραγματική ανανέωση και σε συναισθηματικό επίπεδο και η επιρροή της διαρκεί τουλάχιστον για δέκα μέρες.

Ο Δίας σε αποχαιρετά με ένα δώρο δηλαδή. Αλλά μην αγχώνεσαι που φεύγει, από τις 8 θα βρίσκεται στον δεύτερο οίκο των οικονομικών σου, όπου και θα κάτσει έναν χρόνο.

Από εκεί θα δεις πραγματική εύνοια σε αυτόν τον τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Περνάμε στη βδομάδα που περίμενες χρόνια (και δεν το ήξερες ενδεχομένως).

Έπειτα από έναν χρόνο χωρίς τον Κρόνο από πάνω σου, έρχονται τα καλύτερα: Από τις 8 θα είναι μαζί σου ο Δίας, ο πλανήτης της επέκτασης, των θετικών εξελίξεων και της τύχης, α, και κυβερνήτης σου – πολύ σημαντικό αυτό.

Ο Δίας στον Τοξότη είναι στο σπίτι του και βγάζει τον καλύτερό του εαυτό.

Η εύνοια που θα έχεις για έναν χρόνο θα σε βοηθήσει να κατευθύνεις τη ζωή σου προς τα εκεί που θες και φυσικά η συναισθηματική σου ζωή δεν θα μείνει καθόλου ανεπηρέαστη από την παρουσία του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η νέα Σελήνη στις 7 πραγματοποιείται στον ενδέκατο οίκο σου που σχετίζεται με τις γνωριμίες, τη δικτύωση και την κοινωνική σου ζωή – στο ίδιο σημείο δηλαδή που βρίσκεται για τελευταία μέρα και ο Δίας!

Η θετική αυτή νέα Σελήνη μπορεί να φέρει νέο κόσμο και να αποτελέσει το δώρο που σου αφήνει ο Δίας καθώς αποχωρεί από τον Σκορπιό για να περάσει στον Τοξότη, στον δωδέκατο οίκο σου.

Εκεί θα βρίσκεται μέχρι το επόμενο Φθινόπωρο και θα ευνοεί με κάθε τρόπο την ψυχολογική σου κατάσταση. Θα είναι οι “πλάτες” σου, κάθε φορά που τον χρειάζεσαι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η νέα Σελήνη στις 7 είναι το πρώτο θετικό νέο της εβδομάδας που σχετίζεται περισσότερο με πρακτικά και επαγγελματικά θέματα.

Όμως η διάθεσή σου βελτιώνεται λόγω της νέας Σελήνης και αυτό έχει αντίκτυπο και στη συναισθηματική σου ζωή – φυσικά!

Αρκεί τουλάχιστον ένας τομέας σαν αυτόν να έχει θετικές εξελίξεις για να δεις με διαφορετικό τρόπο και τους υπόλοιπους.

Το δεύτερο ενδιαφέρον είναι μια κίνηση που περιμένουμε κάθε χρόνο, η μετακίνηση του Δία: Φέτος θα βρεθεί από τον Σκορπιό στον Τοξότη, στο φυσικό του σπίτι δηλαδή όπου νιώθει και άνετα να εκφράσει τα γνήσια στοιχεία του της θετικότητας, της τύχης και της αισιοδοξίας.

Ο Δίας θα παραμείνει στον ενδέκατο οίκο σου για ένα χρόνο και θα φέρει νέους ανθρώπους στη ζωή σου, δικτύωση, κάτι που σε ενδιαφέρει πολύ ούτως ή άλλως, και πιθανώς συναισθηματικές εξελίξεις. \

ΙΧΘΥΣ

Η νέα Σελήνη στις 7 πραγματοποιείται στον ένατο οίκο σου που σχετίζεται με τις θετικές εξελίξεις, την τύχη και τη διεύρυνση των οριζόντων σου.

Για πάνω από δέκα μέρες θα γίνονται ενδιαφέρουσες διεργασίες μέσα σου με αποτέλεσμα σύντομα να δεις ορισμένες καταστάσεις υπό διαφορετικό πρίσμα.

Μια τέτοια κατάσταση είναι η τωρινή κατάσταση της συναισθηματικής σου ζωής.

Αυτά που θέλεις να κρατήσεις, αυτά που θέλεις να αλλάξεις, όλα μπορούν να γίνουν περισσότερο κατανοητά και συνειδητά.

Ο Δίας, επίσης, πλανήτης των θετικών εξελίξεων, της τύχης και της επέκτασης, θα βρίσκεται από τις 8 σε ένα σημείο που θα ευνοεί πολύ τα επαγγελματικά και τις επαγγελματικές σου συνεργασίες και θα συμβάλλει στο να έχεις καλύτερη διάθεση τον χρόνο που έρχεται.

Πηγή: E-zwdia.gr

Comments

comments