Τα ζώδια σήμερα Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017

Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Παρασκευή 28 Ιουλίου 2017!

ΚΡΙΟΣ

Βοήθειες από τους άλλους

Γενικά

Η Σελήνη στον Ζυγό στρέφει τα φώτα της δημοσιότητας τόσο επάνω σου όσο και στις συνεργασίες σου, γι’ αυτό οφείλεις να δείξεις τον καλύτερο εαυτό σου, επιτυγχάνοντας δημιουργικές συνθέσεις απόψεων και… ατόμων.

Παράλληλα, ο Ερμής στην Παρθένο δημιουργεί ένα θετικό πλαίσιο για τις εργασιακές σου σχέσεις κι ίσως τελικά κάποια πράγματα που φάνταζαν δύσκολα, να γίνουν με τον απλούστερο τρόπο. Αν μάλιστα καταφέρεις να βρεις για τον καθένα το σωστό πόστο αναμένεται να επωφεληθείς και οικονομικά.

Ερωτικά

Έχεις μια μάλλον ζωηρή διάθεση, που μπορεί μεν να σου προσφέρει πρωτόγνωρες εμπειρίες –ιδιαίτερα αν «εξέλθεις»- αλλά δεν προσφέρεται για κάτι σταθερό. Αν όμως είσαι δεσμευμένος/η, μπορείς να ανανεώσεις την σχέση σου μέσα από κοινές δράσεις κι ενδιαφέροντα.

ΤΑΥΡΟΣ

Θετικές προοπτικές

Γενικά

Είτε πρόκειται για την διεκπεραίωση τεχνικών ή εργασιακών θεμάτων, είτε για το νοικοκυριό σου, η Σελήνη στον Ζυγό θα σε βοηθήσει να πετύχεις πολλούς από τους στόχους σου, έστω κι αν αρχικά υπάρξει μια πολυδιάσπαση ή μια προσωρινή αδιαθεσία που θα σε πάει κάπως πίσω.

Παράλληλα, ο Ερμής στην Παρθένο σε κάνει ακόμη πιο «παιχνιδιάρη/α», με συνέπεια να πάρεις «πόντους» στην προσωπική και κοινωνική σου ζωή. Επιπλέον ενδέχεται να χαρείς από μια εξέλιξη στην ζωή ενός αγαπημένου σου προσώπου.

Ερωτικά

Όλα είναι ανοικτά και… υπό διεκδίκηση! Προσπάθησε ωστόσο να μην μπλεχτείς σε «διπλές» καταστάσεις κι αν αντιληφθείς κάτι τέτοιο από την πλευρά του συντρόφου σου, μην μείνεις στα κοινωνικά προσχήματα, αφού μάλλον ήρθε η ώρα να «πάρει πόδι»!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Περισσότερες ευτυχισμένες στιγμές

Γενικά

Η Σελήνη στον Ζυγό σε βοηθά να περάσεις «γεμάτες» στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα, ενώ παράλληλα σε καλεί να αναπτύξεις τα δημιουργικά σου ενδιαφέροντα και να τα μοιραστείς με φίλους και γνωστούς.

Επιπλέον, μπορεί να αποκομίσεις κέρδη μέσα από ένα παιχνίδι. Παράλληλα, ο Ερμής στην Παρθένο προμηνύει θετικές εξελίξεις σε ζητήματα που αφορούν στο σπίτι ή την οικογένειά σου κι ίσως συμφωνηθεί κάτι σημαντικό. Επιπλέον, οι συνθήκες ευνοούν την αναδιάρθρωση του χώρου σου και την προμήθεια εξοπλισμού.

Ερωτικά

Τουλάχιστον για σήμερα έχεις μεγάλη… ρέντα αλλά με δεδομένους τους πειρασμούς μπορείς εύκολα να πέσεις στην «παγίδα» μιας «παράλληλης» κατάστασης. Καλά είναι λοιπόν τα «μεγάλα πάθη», ωραίες και οι απολαύσεις, αρκεί να μην δημιουργούν περαιτέρω προβλήματα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μεγάλη κινητικότητα

Γενικά

Η Σελήνη στον Ζυγό είναι πιθανό να σου… φέρει κόσμο στο σπίτι αλλά αν αυτό δεν είναι του γούστου σου μπορείς να επισκεφτείς εσύ αυτούς που επιθυμείς. Ακόμη οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να προβείς σε εσωτερικές αλλαγές στον χώρο σου αλλά και να κινηθείς με σκοπό την διευθέτηση ενός περιουσιακού ζητήματος.

Παράλληλα, ο Ερμής στην Παρθένο αναμένεται να εμπλουτίσει την καθημερινότητά σου με λειτουργικές δράσεις και επαφές. Επιπλέον, είναι πιθανό να λάβεις μια καλή είδηση ή να διδαχθείς κάτι χρήσιμο

Ερωτικά

Αυτήν την περίοδο έλκεις τις παρασκηνιακές καταστάσεις σαν μαγνήτης κι αν είσαι μόνος/η, μην μπαίνεις καν στον κόπο να κάνεις όνειρα επισημοποίησης για μια υπόθεση που εξελίσσεται κρυφά. Μπορείς όμως να το… γλεντήσεις δεόντως, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας!

ΛΕΩΝ

Αποδοτικές πρωτοβουλίες

Γενικά

Η Σελήνη στον Ζυγό πολλαπλασιάζει τις δράσεις σου και το «μενού» εμπεριέχει επαφές, συναντήσεις, μετακινήσεις, ταξίδια, σπουδές και ποικίλες συζητήσεις που εξάπτουν το ενδιαφέρον σου και σε τροφοδοτούν με χρήσιμες πληροφορίες.

Ακόμη, ενδέχεται να λάβεις μια ευχάριστη είδηση ή να αποκτήσεις κάποια αξεσουάρ που θα κάνουν τη ζωή σου ευκολότερη. Παράλληλα, ο Ερμής στην Παρθένο μπορεί να σου φέρει μια οικονομική επιτυχία ή διευκόλυνση, που με την σειρά της θα σου επιτρέψει να αγοράσεις οτιδήποτε είχες «βάλει στο μάτι»!

Ερωτικά

Είσαι το… αντικείμενο πολλών πόθων κι αν ενδώσεις στον πειρασμό είναι βέβαιο πως θα «συγκλονιστείς»! Αν όμως ζητάς κάτι περισσότερο από μια περιπέτεια ή θέλεις μια σχέση που να σε αντιπροσωπεύει πλήρως και να μην σου δημιουργεί προβλήματα ανταγωνισμού, μάλλον θα πρέπει να περιμένεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Συγκεκριμένες στοχεύσεις

Γενικά

Ο Ερμής στο ζώδιό σου σε κάνει πολύ πιο αποτελεσματικό στις προσπάθειές σου και αναδεικνύει τα νοητικά προτερήματά σου. Επιπλέον, αυξάνει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, όχι όμως «στον βρόντο» αλλά με συγκεκριμένες στοχεύσεις.

Ίσως μάλιστα η επιμονή σου στις λεπτομέρειες να ανταμειφθεί άμεσα. Παράλληλα, με την Σελήνη στον Ζυγό θα έχεις τις ευκαιρίες σου για μια μίνι οικονομική ανάκαμψη, που όσο προσωρινή κι αν είναι δεν παύει να σε εξυπηρετεί, έστω κι αν τελικά αγοράσεις και πράγματα που δεν σου χρειάζονται πραγματικά!

Ερωτικά

Η ανασφάλεια σου ή ένας φόβος μοναξιάς μπορεί να σε οδηγήσει σε μια επιλογή που δεν σου ταιριάζει πραγματικά αλλά σε καλύπτει προσωρινά. Χαλάρωσε λοιπόν και σκέψου, ότι πρώτον δεν έχεις να αποδείξεις τίποτα και σε κανέναν και δεύτερον κάθε πράμα στην… ώρα του!

ΖΥΓΟΣ

Με χορηγό την τύχη!

Γενικά

Η Σελήνη στο ζώδιό σου μπορεί βέβαια να έχει και τις… στραβές της, αναγκάζοντάς σε να «ξεβολευτείς» προκειμένου να αντιμετωπίσεις κάποιες έκτακτες καταστάσεις. Από την άλλη πλευρά όμως σε αναδεικνύει σε πρωταγωνιστή της ημέρας κι ότι κερδίσεις θα σου πιστωθεί.

Σε κάποιες περιπτώσεις μάλιστα με την συνδρομή του Δία, η τύχη σου μπορεί να «βγάλει μάτι»! Παράλληλα, ο Ερμής στην Παρθένο θα σου αποκαλύψει κάποια χρήσιμα μυστικά, ενώ σίγουρα θα έχει θετικές επιπτώσεις και στα επαγγελματικά σου.

Ερωτικά

Θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις όμορφες στιγμές με τον άνθρωπο σου, ιδιαίτερα αν ταξιδέψετε ή βγείτε έξω με παρέα. Αν πάλι είσαι ακόμη ελεύθερος/η , ίσως αρχίσουν να σου μπαίνουν ιδέες για το… τέλος της εργένικης ζωής σου, μετά από μια «σούπερ» εμπειρία!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ανάγκη για ξεκούραση

Γενικά

Με τον Ερμή στην Παρθένο αυξάνονται οι πιθανότητές σου για να προσελκύσεις άτομα με κοινές αντιλήψεις, που μάλιστα χαρακτηρίζονται από ένα πρακτικό πνεύμα χωρίς να σου «φορτώνονται» συναισθηματικά. Επιπλέον, καλείσαι να «παίξεις» πιο ομαδικά.

Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Ζυγό σε καλεί να… ξαποστάσεις, ιδιαίτερα αν αντιληφθείς ότι οι δυνάμεις σου σε έχουν προδώσει. Από την άλλη πλευρά όμως μπορεί κι αυτή να συμβάλλει σε μια σειρά χρήσιμων αποκαλύψεων αλλά και στην σύναψη μιας μυστικής συμφωνίας.

Ερωτικά

Η έμφυτη προτίμηση σου στο μυστήριο σε οδηγεί σε… άγνωστα μονοπάτια με πολλές υποσχέσεις αλλά και δύσκολες προκλήσεις. Κι όλα αυτά βέβαια έχουν ενδιαφέρον αλλά καθιστούν δύσκολη την προσαρμογή σου σε μια σταθερή σχέση. Σήμερα πάντως, φαίνεται πως ένα δωράκι θα σε συγκινήσει!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Νέες γνωριμίες

Γενικά

Ο Ερμής στην Παρθένο σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις για την καριέρα σου ή τουλάχιστον μια «εύφημο μνεία» για τις προσπάθειές σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό μπορεί να διευρύνει τον κοινωνικό σου κύκλο, φέρνοντας σε κοντά σε άτομα που μπορούν να συμβάλλουν θετικά στις επιδιώξεις σου.

Φρόντισε μόνον να μην αναλωθείς αποκλειστικά σε… κουτσομπολιά αλλά να επικεντρωθείς περισσότερο στην ανάπτυξη των ενδιαφερόντων σου. Επιπλέον, είναι πιθανό να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια.

Ερωτικά

Με την Αφροδίτη και τον Άρη να επηρεάζουν τα προσωπικά σου, μάλλον διανύεις ημέρες… δόξας και η συνέχεια εξαρτάται καθαρά από σένα. Είτε αφήνεσαι στην περιπέτεια χωρίς να δεσμευτείς, είτε το παίρνεις απόφαση και «παραδίνεσαι», μέχρι… αποδείξεως του εναντίου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πιο κοντά στην επιτυχία

Γενικά

Η Σελήνη στον Ζυγό προωθεί τα πιο φιλόδοξα σχέδιά σου και σίγουρα ύστερα από ποικίλες «ζυμώσεις» με διαφωνούντες, μπορείς να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες ώστε να πετύχεις κάτι «μεγάλο», ιδιαίτερα στον επαγγελματικό τομέα. Ίσως μάλιστα σου γίνει μια πρόταση από εκείνες που… σπανίζουν!

Επιπλέον, Παράλληλα, με τον Ερμή στην Παρθένο, «δικαιούσαι» να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα σε ζητήματα σχετικά με ταξίδια, σπουδές ή την επιμόρφωση σου, ενώ γενικότερα αναμένεται να μάθεις κάποιες ιδιαίτερα χρήσιμες πληροφορίες.

Ερωτικά

Ένα πρόσωπο από τον χώρο της εργασίας σου ανανεώνει το ενδιαφέρον σου και σου… βάζει ιδέες για κάτι πιο μόνιμο, που όμως δύσκολα θα έρθει. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε θα έχεις την ευκαιρία να την ενδυναμώσεις μέσα από κοινές δράσεις και αμοιβαίες εξυπηρετήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στροφή στον ρεαλισμό

Γενικά

Ο Ερμής στην Παρθένο σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σου, κάτι που μπορεί να «νιώσεις» άμεσα μέσα από ένα δώρο ή μια προσφορά που θα σου γίνει. Επιπλέον όμως, καλείσαι να κάνεις μια «στροφή» στον ρεαλισμό για να ωφεληθείς τα μέγιστα.

Παράλληλα, η Σελήνη στον Ζυγό, ευνοεί τα ταξίδια, ενώ προωθεί και εξελίσσει τα ενδιαφέροντά σου από τα πιο επιστημονικά, μέχρι εκείνα που έχουν πρακτική αξία για την καθημερινότητά σου, ίσως μάλιστα να αποκομίσεις χρήσιμες πληροφορίες επί… παντός επιστητού!

Ερωτικά

Βρίσκεσαι σε μεταβατική περίοδο και όλα είναι ανοιχτά. Να θυμάσαι ωστόσο ότι κάτω από τις παρούσες συνθήκες, οι καυγάδες είναι το ίδιο εύκολοι με τις αγκαλιές, ενώ η επισημοποίηση μιας σχέσης θα οδηγήσει αναπόφευκτα σε μελλοντικές εμπλοκές με… ανταγωνιστές!

ΙΧΘΥΕΣ

Συμφωνίες και συνεργασίες

Γενικά

Ο Ερμής στην Παρθένο αναμένεται να διευρύνει τον κύκλο των γνωριμιών σου, ίσως μάλιστα να γίνει προάγγελος μιας επωφελούς συμφωνίας. Παράλληλα βέβαια, οι οικονομικές εξελίξεις τρέχουν κι εσύ θα έχεις την ευκαιρία, είτε να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να δώσουν λύσεις στα όποια προβλήματα σου, είτε να ενημερωθείς έγκαιρα για κάποια τεκταινόμενα.

Επιπλέον όμως, η Σελήνη στον Ζυγό ενδέχεται να αυξήσει κατακόρυφα την καταναλωτική σου διάθεση κι εδώ είναι που ίσως χρειάζεται κάποιο… μέτρο!

Ερωτικά

Όλα συνηγορούν σε ένα νέο ξεκίνημα κι αν είσαι μόνος/η ίσως «πέσεις» πάνω στον «άνθρωπο σου» εντελώς τυχαία, φαίνεται μάλιστα να πρόκειται για ένα σχετικά νεαρό άτομο. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση καλείσαι να συζητήσεις με το ταίρι σου για το πώς θα γίνει καλύτερη η συμβίωσή σας.

Πηγή: astrology.gr

Δείτε ακόμη

Ποια γυναίκα ανάλογα με το ζώδιο της είναι γεννημένη μανούλα

Διάβασε πριν αγοράσεις! Επίλεξε το μαγιό που ταιριάζει στο ζώδιό σου!

Ποιο ζώδιο δίνει το… χειρότερο φιλί που έχεις δοκιμάσει;

Πως θα κάνεις τον Λέοντα “να κολλήσει “ μαζί σου;

Comments

comments