Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2017

Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 8 Ιουνίου!

ΚΡΙΟΣ

Πέρα-δώθε

Γενικά

Το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη σε προσανατολίζει στο να καλύψεις τις ανάγκες του σπιτιού ή της οικογένειας σου κι ίσως είναι μια καλή συγκυρία για να ανανεώσεις τον οικιακό εξοπλισμό σου, να αναμορφώσεις τον χώρο σου αλλά και να βρεις μια συμβιβαστική λύση σε τυχόν διαφωνίες. Επιπλέον, μπορείς να πετύχεις μια περιουσιακή ρύθμιση.

Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη αναμένεται να πολλαπλασιάσει τις επαφές και τις μετακινήσεις σου, ενώ δεν αποκλείεται να μάθεις μια νέα τεχνική.

Ερωτικά

Αν θελήσεις να δείξεις την εύνοια σου προς ένα πρόσωπο ή να το εντυπωσιάσεις φρόντισε ώστε το δώρο που θα του κάνεις να μην είναι συνηθισμένο και να εκφράζει τα ιδιαίτερα συναισθήματά σου, αφού σε διαφορετική περίπτωση, η αντίδρασή του μπορεί να μην είναι η αναμενόμενη.

ΤΑΥΡΟΣ

Προσωπική φροντίδα

Γενικά

Το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη σε ωθεί να ανανεώσεις την εμφάνιση σου αλλά και να προμηθευτείς ποικίλα αξεσουάρ μόδας και ομορφιάς. Ίσως μάλιστα να νιώσεις ιδιαίτερα… σέξι ύστερα από στιλιστικές επιλογές που θα κάνεις και οι οποίες θα έχουν άμεση και θετική ανταπόκριση στον περίγυρό σου.

Επιπλέον, είναι πιθανό να έρθεις πιο κοντά με ένα γείτονά σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη παραπέμπει σε αυξημένα έσοδα και περισσότερες αγορές, ίσως μάλιστα να επιλύσεις και κάποια φοροτεχνικά ζητήματα.

Ερωτικά

Τα καλά νέα είναι ότι μπορείς να περάσεις όπου κι αν βρεθείς, ίσως μάλιστα να λάβεις και μια ενδιαφέρουσα είδηση που θα σε «ξεσηκώσει». Υπάρχει όμως και ο… αντίλογος, αφού δεν θέλει και πολύ για να εμπλακείς σε μια κατάσταση «δυνατή» μεν αλλά και αρκούντως… ανταγωνιστική!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Νέες συμμαχίες

Γενικά

Η Σελήνη στον Τοξότη αναμένεται να διαμορφώσει νέα δεδομένα στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, απελευθερώνοντας προοπτικές που μέχρι τώρα παρέμεναν αδρανείς.

Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη μπορεί να σου δημιουργήσει κάποιες ανησυχίες για την πορεία των οικονομικών σου, συμβάλλοντας σε έκτακτα έξοδα, σύντομα όμως θα διαπιστώσεις ότι υπάρχουν και… καλά νέα!

Ίσως μάλιστα, η ημέρα σου να κλείσει με ένα δώρο που θα πιστοποιεί την αγάπη και την εκτίμηση που τρέφουν για σένα.

Ερωτικά

Ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου… ξανακτυπά την πόρτα αλλά αν είσαι ήδη σε μια σχέση και νομίζεις ότι απλά θα «διασκεδάσεις» χωρίς περαιτέρω συνέπειες, μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτείς, αφού δεν θέλει και πολύ για «να ανοίξει ο ασκός του Αιόλου»!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλαπλά μπόνους

Γενικά

Το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη συμβάλλει θετικά στην προβολή σου και την ανάδειξη των ιδιαίτερων ικανοτήτων σου, αφού η γοητεία σου «τα σπάει»! Από εκεί και ύστερα δεν έχεις παρά να αφεθείς στις πρωτοβουλίες εκείνων που νοιάζονται για σένα.

Επιπλέον, μπορείς να βελτιώσεις πολλά στην εξωτερική σου εμφάνιση.

Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη προσδίδει μια μεγαλύτερη κινητικότητα στα εργασιακά σου, είτε αυτή αφορά σε τεχνικά ζητήματα-εξοπλισμό, είτε στην αναζήτηση εργασίας.

Ερωτικά

Είσαι έτοιμος/η να ζήσεις την κάθε στιγμή σου, ίσως μάλιστα να βιώσεις και κάτι «δυνατό», που θα σου ξυπνήσει μνήμες και επιθυμίες, ικανές να σε παρασύρουν σε μια απόφαση που δεν θα έπαιρνες ποτέ κάτω από «φυσιολογικές» συνθήκες. Ας «το πάρει το ποτάμι» λοιπόν!

ΛΕΩΝ

«Παίζω και μαθαίνω»!

Γενικά

Η Σελήνη στον Τοξότη μπολιάζει δημιουργικά την καθημερινότητά σου, ενώ δεν αποκλείεται να μάθεις κάτι ευχάριστο για ένα αγαπημένο σου πρόσωπο. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη αναμοχλεύει το παρασκήνιο και δη το… ερωτικό και σίγουρα έχεις τον τρόπο να πληροφορηθείς εκείνα που σε «καίνε» περισσότερο.

Καλό είναι βέβαια να μην αναλωθείς σε ανούσιους ανταγωνισμούς, αφού κάτι τέτοιο θα σε βγάλει από το «κέντρο» σου, αφήνοντάς σου τελικά μια αίσθηση φθοράς.

Ερωτικά

Όλα συνηγορούν στο να «ανθίσει» ένας κρυφός έρωτας, είτε στον χώρο της εργασίας σου, είτε κατά την διάρκεια ενός ραντεβού με αντικείμενο την σωματική και ψυχική σου ευεξία. Μπορεί ακόμη να μάθεις πολλά περισσότερα για το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και διστάζεις να προσεγγίσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ανοικτό σπίτι

Γενικά

Η Σελήνη στον Τοξότη σηματοδοτεί οικογενειακές μεταβολές αλλά και ανανεωτικές τάσεις ως προς τα έπιπλα και τις οικοσκευές σου. Επιπλέον, μπορείς να επιδιώξεις κι ένα κοινωνικό άνοιγμα με έδρα το σπίτι σου.

Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη σε καλεί να εμπλουτίσεις και να ανανεώσεις τον κύκλο των γνωριμιών σου, αφού οι φιλίες και οι καλές δημόσιες σχέσεις σου είναι το «κλειδί» της προόδου σου. Επιπλέον, μπορείς να έχεις ανάλογα οφέλη από την συμμετοχή σου σε μια συλλογική προσπάθεια.

Ερωτικά

Ίσως σου ζητηθεί να βοηθήσεις έναν φίλο ή μια φίλη, κάτι όμως που στην πορεία μπορεί εύκολα να παρεξηγηθεί ως μια κίνηση ερωτικού ενδιαφέροντος, με συνέπεια να υπάρξουν αντιδράσεις και εκδηλώσεις ζήλειας από κάθε πρόσωπο που έχει λόγους να… ανησυχεί!

ΖΥΓΟΣ

Ανταλλαγή πληροφοριών

Γενικά

Το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη σε ωθεί να γίνεις πιο… σέξι αλλά και να θέσεις νέους στόχους, ίσως μάλιστα να έρθεις σε επαφή με ένα ισχυρό πρόσωπο που θα σε βοηθήσει να «πλασάρεις» καλύτερα αυτό που πουλάς.

Από την άλλη πλευρά βέβαια δεν θα λείψουν οι προστριβές και οι ανταγωνισμοί αλλά εδώ είναι που ισχύει το «δεν μπορείς να κάνεις ομελέτα, χωρίς να σπάσεις αβγά». Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη σε κάνει ακόμη πιο κοινωνικό και κατά την διάρκεια της ημέρας θα μάθεις και θα ακούσεις πολλά,

Ερωτικά

Ποικίλες ερωτικές προκλήσεις σου «γνέφουν» κι αν βέβαια είσαι διαθέσιμος/η, θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις κάτι πολύ έντονο, ιδιαίτερα από σεξουαλική άποψη. Να θυμάσαι μάλιστα ότι ακόμη κι αν δεν πρόκειται για μια σχέση που θα κρατήσει, έχεις να… μάθεις και να νοιώσεις πολλά!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πάρε-δώσε

Γενικά

Η Σελήνη στον Τοξότη ευνοεί τα οικονομικά σου κι ίσως προβείς σε έξτρα αγορές. Παράλληλα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη σου δίνει την ευκαιρία να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου και να βελτιώσεις τόσο το μορφωτικό σου επίπεδο, όσο και την τεχνική σου επάρκεια.

Επιπλέον, είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με άτομα του εξωτερικού, βάζοντας στο πρόγραμμα σου κι ένα ταξίδι που μπορεί να αλλάξει πολλά στην ζωή σου, από την άλλη πλευρά όμως ενδέχεται να μπλεχτείς και με προσωπικές υποθέσεις γνωστών ή συγγενών.

Ερωτικά

Πολλά κι ενδιαφέροντα μπορεί να γίνουν κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού ή της «περιπλάνησης» σου σε διάφορα στέκια, ενώ δεν… εξαιρείται το διαδίκτυο ή το τηλέφωνο! Παράλληλα όμως μπορεί να γίνουν και «μπρουτάλ» σχόλια ή παρεμβάσεις που θα σε ενοχλήσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Κυκλοθυμία

Γενικά

Με την Σελήνη στο ζώδιό σου θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις αρκετά «συμπαθή» πρόσωπα και να ανταλλάξεις απόψεις για ποικίλα θέματα.

Από την άλλη πλευρά όμως ενδέχεται να ταλαιπωρηθείς από άτομα με κυκλοθυμική διάθεση, που την μια σε εκθειάζουν και την άλλη σε κριτικάρουν.

Παράλληλα, με το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη να προσδίδει μια ιδιαίτερη δυναμική στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου, το πιθανότερο είναι να αναλάβεις πρωτοβουλίες που θα σε ωφελήσουν, έστω κι αν αρχικά δείχνουν κάπως ριψοκίνδυνες.

Ερωτικά

Είναι πολύ πιθανό να αντιληφθείς ότι ένα πρόσωπο στην δουλειά σου δεν σε βλέπει μόνον επαγγελματικά αλλά αν παρ’ ελπίδα ενδιαφέρεσαι για κάτι «σίγουρο» και σταθερό, μάλλον δεν είναι η… περίπτωση σου! Για ότι άλλο θες πάντως, ο δρόμος είναι ανοικτός.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μυστικά που… καίνε!

Γενικά

Με το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη μια νέα συμφωνία ή συνεργασία μπορεί να σε «ξελασπώσει», αρκεί να βάλεις στην άκρη τις αυστηρές νόρμες, αφού στην παρούσα φάση απαιτείται και λίγο… τσαχπινιά! Στον αντίποδα ίσως υπάρξει μια ερωτική αντιζηλία που θα σε προβληματίσει.

Παράλληλα, η Σελήνη στον Τοξότη ανοίγει τον δρόμο για την αποκάλυψη κάποιων μυστικών, που αν βέβαια είναι δικά σου, το πιθανότερο είναι να ενοχληθείς. Ίσως όμως να πρόκειται για αποκαλύψεις που αφορούν στους ανταγωνιστές σου!

Ερωτικά

Με την Αφροδίτη στο πλευρό σου, βρίσκεσαι σε ακόμη πιο πλεονεκτική θέση και μπορείς να προσεγγίσεις με σχετική ευκολία ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ίσως μάλιστα να μην χρειαστεί να κάνεις κάτι εσύ, αφού θα σου προσφερθούν όλα όπως τα θες και τα ονειρεύεσαι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Περισσότερες γνωριμίες

Γενικά

Η Σελήνη στον Τοξότη ανοίγει τον δρόμο για μια περαιτέρω διεύρυνση του κοινωνικού κύκλου σου. Παράλληλα, με το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη, το ενδιαφέρον σου εστιάζεται σε οικογενειακά και οικονομικά θέματα, όπου πράγματι μπορείς να πετύχεις πολλά, αφού η δυναμική σου θα εμπνεύσει και τους άλλους.

Στην περίπτωση πάντως, που βιώσεις ένα κλίμα ανταλλαγής κατηγοριών, με αφορμή κάτι που «στράβωσε», να ξέρεις ότι το πραγματικό αίτιο της διαμάχης είναι ένας ερωτικός ανταγωνισμός!

Ερωτικά

Πάνω που νόμιζες πως είχες ξεμπερδέψει οριστικά με μια υπόθεση του παρελθόντος, αυτή επανέρχεται δυναμικά στο προσκήνιο, «απειλώντας» να ανατρέψει τις ισορροπίες σου. Ίσως μάλιστα το όλο «σκηνικό» να διαδραματιστεί κατά την διάρκεια μιας «αθώας» επίσκεψης!

ΙΧΘΥΕΣ

Νέοι στόχοι

Γενικά

Η Σελήνη στον Τοξότη ανανεώνει τις επαγγελματικές προοπτικές και τα σχέδιά σου, δρομολογώντας επαφές και συναντήσεις με πρόσωπα που «έχουν λόγο» στην πρόοδό σου.

Παράλληλα, βέβαια, το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη μπορεί να σε φέρει σε επαφή με άτομα κάπως ανταγωνιστικά ή «επιθετικά», κάτι που προσωρινά μπορεί να σε εκνευρίσει ή να συμβάλλει σε αχρείαστες προστριβές.

Όπως κι αν έχουν τα πράγματα όμως, είναι βέβαιο ότι εξαντλώντας την γοητεία σου θα μπορέσεις να «περάσεις» το δικό σου!

Ερωτικά

Σήμερα μπορεί να μπεις σε μεγάλο πειρασμό, αφού φαίνεται να ξυπνάνε μέσα σου επιθυμίες και τάσεις που νόμιζες ότι «ελέγχεις». Κι αν βέβαια είσαι μόνος/η, όλα θα κριθούν εκ του αποτελέσματος, αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε υπάρχει… θέμα!

Πηγή: astrology.gr

Comments

comments