Αυτά είναι τα 2 ζώδια με το “περισσότερο” χιούμορ που όλοι τους θέλουμε στη ζωή μας!

Δεν έχουν όλα τα ζώδια χιούμορ. Άλλα έχουν λιγότερο και άλλα περισσότερο. Υπάρχουν 2 ζώδια λοιπόν, που χαρακτηρίζονται για την αίσθηση του χιούμορ τους και χαρίζουν απλόχερα γέλια στον κόσμο, χωρίς να υπολογίζουν και πολύ το εάν θα τσαλακώσουν την εξωτερική τους εικόνα, χαρακτηρίζοντας τους μη σοβαρούς ανθρώπους.

ΖΥΓΟΣ

Ο ζυγός είναι ο πρωταθλητής του χιούμορ, γελάει με τα πάντα και πολύ εύκολα σαρκάζει και αυτοσαρκάζεται. Αν του φανεί κάτι πολύ αστείο αδυνατεί να σταματήσει, ξεκαρδίζεται και είναι το κλασικό ζώδιο που το πιάνει νευρικό γέλιο.

Γενικά, είναι πολύ κοινωνικά ζώδια. Λατρεύουν να λένε και να ακούν ανέκδοτα. Αντιλαμβάνονται εύκολα τα αστεία και εκτιμάνε πολύ τους ανθρώπους που έχουν πολύ χιούμορ επειδή θεωρούν ότι έχουν τον ίδιο κώδικα επικοινωνίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι ένα από τα ζώδια που φημίζονται για τα αστεία τους. Είναι χιουμορίστες και θέλουν να ψυχαγωγούν πολύ τον κόσμο γύρω τους.

Είναι αυτό που λέμε άτομα έξω καρδιάς. Γελάνε συνέχεια, που πολλές φορές οι άλλοι να εκνευρίζονται με αυτό. Του αρέσει να σαρκάζει τους γύρω του, αλλά όχι άλλοι να το κάνουν για αυτόν, όμως αν το κάνουν δε θα κρατήσει κακία και δεν θα νευριάσει, το πολύ πολύ να παραπονεθεί λιγάκι.

Σας έχουμε και ένα άρθρο – “δωράκι”!!!!

Ψάξαμε και σου βρήκαμε λύσεις για τις στιλιστικές σου επιλογές με… γνώμονα τα άστρα!!!

Πες μου τι ζώδιο είσαι για για να σου πω τι θα φορέσεις & τι ταιριάζει στο ταμπεραμέντο σου!

Comments

comments

     

    Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

    Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!