“Κερατώνω και παρατάω τους συντρόφους μου – Δεν φταίω εγώ, πιστέψτε με!”

Το όνομά μου είναι Κασάνδρα και είμαι 38 ετών. Είμαι μια φυσιολογική, σύγχρονη κοπέλα που εργάζομαι ως μακιγιέζ.  Δεν έχω παντρευτεί ποτέ αν και θα το ήθελα.

Δυστυχώς, έπαψα εδώ και αρκετά χρόνια να πιστεύω στην αγάπη και στα λόγια των ανδρών.

Είμαι άπιστη, στην πορεία μιας σχέσης, ενώ πάντα ξεκινώ με τις καλύτερες προθέσεις κάθε νέα γνωριμία. Μην με καταδικάσετε, όμως, χωρίς να διαβάσετε την ιστορία μου. Έγινα άπιστη γιατί με ώθησαν οι πράξεις των ανδρών και όχι γιατί το είχα στο αίμα μου.

Έχω πληγωθεί πολύ από τους άνδρες. Ο πατέρας μου μας εγκατέλειψε όταν ήμουν 12 ετών γιατί ερωτεύτηκε μια άλλη γυναίκα. Έβλεπα τη μητέρα μου να κλαίει και να προσπαθεί να είναι πατέρας και μάνα μαζί.  Όταν στα 18 μου έκανα την πρώτη μου σχέση με έναν μεγαλύτερο μου άνδρα έβλεπα στο πρόσωπό του τον πατέρα μου.

Αναζήτησα την αγάπη και την στοργή. Μόλις όμως ολοκληρώσαμε την σχέση μας αυτός με παράτησε.

Ένιωσα πίκρα, απόρριψη και για κάποιους μήνες δεν ήθελα καν να βγω από το σπίτι μου. Οι φίλες μου και η μητέρα μου προσπαθούσαν να μου εξηγήσουν πως όλοι οι άνθρωποι δεν είναι ίδιοι.  Πράγματι μετά από αρκετούς μήνες, γνώρισα έναν άλλο άνδρα.

Ήταν γυμναστής και στην ηλικία μου. Τους πρώτους μήνες της γνωριμίας μας ήταν ευγενικός και γλυκός και έδειχνε να με αγαπάει. Πάνω στον χρόνο, όμως, μου είπε πως ερωτεύτηκε μια συνάδελφό του στο γυμναστήριο που δούλευε. Αυτό ήταν ένα δεύτερο χαστούκι για εμένα.

Η θλίψη που ένιωσα ήταν απίστευτη. Κανένας άνδρας δεν πίστεψε τελικά σε εμένα και όλοι με έβλεπαν ως κάτι το αναλώσιμο.

Λες και εγώ δεν έχω ψυχή και δεν είμαι άνθρωπος, αλλά παιχνίδι που όταν το βαρεθούν το πετούν στην άκρη για να πάρουν στα χέρια τους το επόμενο.

Αυτό που θα έχει τη λάμψη του καινούργιου και του φρέσκου. Λες και αν η γυναίκα είναι σκεύος ηδονής και μόνο…

Από τότε ορκίστηκα στον εαυτό μου πως δε θα αφήσω κανέναν να με πληγώσει. ΄Έγινα όμοια με όλους τους άνδρες που γνωρίζω.

Τους φέρομαι εκδικητικά, χωρίς να το θέλω.

Θέλω να πιστέψω στην αγάπη, να νιώσω την καρδιά μου να είναι αγνή σαν  της ερωτευμένης έφηβης.

Μάχομαι με τον εαυτό μου, προσπαθώντας να υπερβώ τους φόβους μου και να κάνω καλές επιλογές και να αφήσω χαλαρό τον εαυτό μου.

Όμως πάντα μετά από λίγους μήνες όλους τους παρατάω αφού πρώτα τους έχω απατήσει Αναζητώ τη λύτρωσή μου από αυτό το μαρτύριο που με βασανίζει.

Ψάχνω τον άνδρα που θα του πω τα πάντα για εμένα και θα με αγαπήσει με τις ανασφάλειες μου. Αυτόν που θα υπερνικήσει τους φόβους μου και θα σταθεί, πατέρας, φίλος, εραστής και σύντροφος.

Δε ψάχνω τον άνδρα των άρλεκιν.

Έναν καθημερινό άνθρωπο με δύναμη ψυχής και απόθεμα αγάπης…

Η απιστία δυστυχώς καταστρέφει πολλές σχέσεις… ζωής, διαβάστε την… ανατρεπτική ιστορία της Όλγας:

“Θα χώριζα γιατί ερωτεύτηκα το φίλο του άντρα μου… Ο θάνατος δεν με άφησε να το ζήσω”

Comments

comments