Κοπελιά έχεις ξεφύγει; 8 σημάδια που το αποδεικνύουν…

Αν σε μια σχέση είμαστε ο εαυτός μας, υπάρχει οικειότητα, εμπιστοσύνη, σεβασμός και ουσιαστική αγάπη τότε ακόμη και τα λάθη είναι κομμάτι του παιχνιδιού:

λειτουργούν θετικά και δημιουργούν γερές βάσεις. Τότε η σχέση “ανθίζει” και μαζί της και εσύ.

Στην απέλπιδα προσπάθεια να το κερδίσεις και να είναι για πάντα του χεριού σου κάνεις κάποια λάθη που σε καθιστούν-ευγενικά θα στο πω- κουραστική…. Διάβασε και θα καταλάβεις.

Οι υπερβολικές απαιτήσεις.

Κανείς δεν είπε ότι είναι εύκολο να είσαι με κάποιον χωρίς να χρειαστούν θυσίες, υποχωρήσεις κι ένα σωρό άλλα που κάνουν (ξέρεις τώρα) οι ”ερωτευμένοι”. Έκανες σχέση μαζί του γιατί, αυτός ο άνθρωπος, έχει κάτι, κάτι που σε γοητεύει. Αλλά ταυτόχρονα έχει και κάτι άλλο, όχι απαραίτητα κακό, που εσένα σε ενοχλεί.

Για να κυλήσουν ομαλά τα πράγματα δεν θέλει πολλά: αρκεί η αγάπη. Οι ανασφάλειες, η ζήλια, η γκρίνια και οι υπερβολικές απαιτήσεις κάνουν μόνο κακό. Ένας άνθρωπος είναι δίπλα μας μόνο γιατί το θέλει – αλλιώς απλά δεν θα ήταν εκεί.

Προσέχουμε την εμφάνισή μας.

Έτσι, προσέχουμε ταυτόχρονα και την ίδια μας τη σχέση. Η άνεση και η οικειότητα που νιώθουμε με τον/την σύντροφό μας είναι από τα ωραιότερα πράγματα αλλά αυτό δεν επιτρέπει να κυκλοφορούμε ατημέλητοι.

Ρωτάς με λάθος τρόπο.

Εσύ μπορεί να θες να μάθεις πως αισθάνεται για εσένα αλλά πραγματικά αν ρωτάς με λάθος τρόπο θα νιώσει ενοχλημένος.

Δεν είσαι σαφής σχετικά με τις ανάγκες σου. Ναι θέλεις, αγάπη, περισσότερο χρόνο μαζί του και δέσμευση φυσικά αλλά πρέπει να είσαι σαφής σχετικά με τον τρόπο που τα θέλεις.

Δοκίμασε να τον επιβραβεύσεις. Για παράδειγμα, δεν πρέπει να του πεις ότι σου λείπει για να σου απαντήσει και εκείνος το ίδιο. Σκέψου πόσο όμορφα θα νιώσεις αν στο πει από μόνος του.

Δεν του δίνεις χρόνο να καταλάβει τα λάθη του.

Με αυτό τον τρόπο εκείνος νομίζει ότι είναι όλα οκ και έτσι εσύ για εκείνον θα είσαι για πάντα το χαλάκι του. Όπου ότι και αν κάνει θα του το συγχωρείς. Το θεωρείς σωστό;

Δεν σέβεσαι τις ανάγκες του.

Όπως και εσύ έτσι και εκείνος έχει κάποιες ανάγκες. Από το να γκρινιάζεις κάθε λίγο και λιγάκι και να σε θεωρήσει παράξενη ή ακόμα και ψυχωτική προσπάθησε να καταλάβεις τους λόγους όπου συμβαίνουν όλα αυτά.

Επικοινωνείς μαζί του συνέχεια.

24 ώρες το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες τον χρόνο. Το βρίσκεις φυσιολογικό;

Σε ενδιαφέρει:

Ποια είναι η γυναίκα που κάνει την καρδιά του άντρα να χτυπά σαν τρελή!

4 πράγματα που σκέφτεται ένας άντρας όταν του την πέσεις εσύ!

Comments

comments