Έχω κατάθλιψη γιατί πλησιάζω τα 50!

plhsiazw_ta_50

Αγαπητό Efi’s Secrets, με λένε Ελισάβετ και σε λίγες μέρες πλησιάζω τα 50! Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο αποφάσισα να γράψω στην στην στήλη σας!

Σε όλη μου τη ζωή υπήρξα μια ζωντανή και κοκέτα γυναίκα! Ήμουν γεμάτη χαρά και αισιοδοξία! Ο άντρας μου με έβλεπε και του άνοιγε η ψυχή, το ίδιο και τα παιδιά μου!

Δεν είχα ποτέ ιδιαίτερο θέμα με την ηλικία μου ως τώρα! Έβλεπα τα παιδιά μου να μεγαλώνουν και δε με έπιανε πανικός στη σκέψη πως ενώ μεγαλώνουν εκείνα μεγαλώνω και εγώ!

Τώρα όμως που κοντεύω τα 50 όλα έχουν αλλάξει! Νιώθω πως ο χρόνος πέρασε σαν νερό και εγώ μεγάλωσα απότομα!

Με πιάνει τρόμος στην ιδέα πως σε λίγες μέρες θα γίνω 50 χρονών! Νιώθω πως αυτή η ηλικία δεν με αντιπροσωπεύει!

Νιώθω πολύ νέα και ζωντανή ακόμα! Δε θέλω να γίνω 50!

Τις τελευταίες μέρες έχω κλειστεί στον εαυτό μου. Είμαι θλιμμένη και δεν έχω όρεξη να κάνω τίποτα.

Ακόμα και στη δουλειά μου δεν θέλω να πάω! Νομίζω πως περνάω ένα είδος κατάθλιψης!

Με τον άντρα μου και τα παιδιά μου δεν έχω μοιραστεί τις σκέψεις και τις φοβίες μου!

Βλέπουν ότι η συμπεριφορά μου και η διάθεση μου έχουν αλλάξει τις τελευταίες μέρες αλλά πιστεύω πως δεν πάει το μυαλό τους ότι είμαι έτσι λόγω των γενεθλίων μου.

Αντιθέτως μου ετοιμάζουν ένα μεγάλο πάρτυ με καλεσμένους συγγενής και φίλους για να γιορτάσουμε τα γενέθλια μου όλοι μαζί!

Ελπίζω να καταφέρω να προσποιηθώ εκείνη τη μέρα πως περνάω καλά και είμαι ευτυχισμένη για χάρη των παιδιών μου και του άντρα μου που διοργανώνουν όλα αυτά για εμένα!

Αγαπητές φίλες και φίλοι της σελίδας, αν έχετε περάσει από παρόμοια φάση στη ζωή σας θα ήθελα πάρα πολύ να ακούσω την συμβουλή σας!

Διαβάστε επίσης:

Ντρέπομαι γιατί είμαι κατώτερη από τον σύντροφό μου!

Comments

comments