3 Μυστικά για να έχει διάρκεια η σχέση σου!

pws_na_krathsei_h_sxesh_moy

Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που νιώθουν μεγάλη ανασφάλεια για τη σχέση τους! Πιστεύουν πως ότι και να κάνουν η σχέση τους κάποια στιγμή θα αποτύχει!

Οι σκέψεις αυτές είναι λάθος! Φυσικά ποτέ δε ξέρεις πως θα εξελιχθεί μια σχέση με τον καιρό αλλά δε μπορείς να την καταδικάσεις από την αρχή!

Οι σχέσεις με τους ανθρώπους και πόσο μάλλον οι ερωτικές δημιουργούνται για να περνάμε όμορφα και να μας κάνουν χαρούμενους!

Αν είσαι και εσύ μια από τις γυναίκες που έχουν ανασφάλειες για την ερωτική τους σχέση μπορείς να κάνεις τρία πράγματα για να διώξεις κάθε άσχημη σκέψη μακριά!

Ποια είναι αυτά τα τρία πράγματα; Ρίξε μια ματιά παρακάτω!

1.Να είσαι ειλικρινής μαζί του

Το μυστικό είναι να είσαι ειλικρινής μαζί του. Να απαντάς με κάθε ειλικρίνεια σε ότι και αν σε ρωτάει. Σε μια σχέση δεν πρέπει να κρατάμε πράγματα για τον εαυτό μας, πρέπει να εκφράζουμε τα συναισθήματα μας κάθε λεπτό! Επίσης θα ήταν καλό να αποφεύγεις τις αόριστες απαντήσεις όπως ¨τίποτα”, “θα δούμε”, “μπορεί” γιατί πολύ απλά το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τον εκνευρίσεις!

2.Να είσαι και να δείχνεις γυναίκα

Ακόμα και αν είστε αρκετά χρόνια μαζί δεν πρέπει να παραμελείς τον εαυτό σου. Θα ήταν καλό να δίνεις την απαραίτητη προσοχή στην εξωτερική σου εμφάνιση (χωρίς υπερβολές) αλλά και στην εσωτερική! Γιατί δε φτάνει μόνο να δείχνεις γυναίκα πρέπει και να είσαι!

3.Να του δίνεις σημασία

Οι άντρες είναι παιδιά που σημαίνει ότι θέλουν την όλη την προσοχή στραμμένη πάνω τους! Καλό θα ήταν να του δίνεις τη σημασία που τόσο πολύ ζητάει γιατί αν δεν την πάρει από εσένα θα ψάξει να την βρει αλλού! Δεν το θέλεις αυτό έτσι δεν είναι;

Διαβάστε επίσης:

Ποιος είναι ο λόγος που δε σε παίρνει τηλέφωνο!

Comments

comments