“Δυσκολεύομαι να μιλήσω στο σύντροφό μου για όσα θα ήθελα πάνω στο σεξ”

Ερώτηση: Αγαπητό Efi’s Secrets είμαι εδώ και περίπου ένα χρόνο με έναν υπέροχο άντρα με τον οποίο περνάμε πολύ όμορφα. Είναι ευχάριστος, χαρούμενος, περιποιητικός και ευγενικός.

Αποτελεί, δηλαδή, ένα υπόδειγμα συντρόφου. Όμως, τη σεξουαλική μας ζωή θα τη χαρακτήριζα άτονη και αδιάφορη. Στερείται μυστηρίου, φαντασίας στο σεξ και προσωπικά θα την ήθελα λίγο πιο juicy και kinky.

Από την άλλη δεν ξέρω πώς να του το πω.

Δε θέλω ούτε να τον προσβάλω, ούτε να τον χάσω.

Δυσκολεύομαι να μιλήσω στο σύντροφό μου για όσα θα ήθελα πάνω στο σεξ.  Είναι λίγο συντηρητικός τύπος.

Στον αντίποδα εγώ είμαι ένας άνθρωπος που πιστεύει πως πρέπει να είσαι κυρία στην καθημερινότητα και λίγο πιο απελευθερωμένη στο κρεβάτι.

Πώς να το διαχειριστώ;

Τι θα με συμβουλεύατε αναφορικά με τη διαχείριση του όλου ζητήματος πάνω στο καυτό ζήτημα του σεξ ;

Απάντηση:  Μου λες πως η σχέση σας είναι καλή και στηρίζεται σε στέρεες βάσεις. Αυτό είναι κάτι σπάνιο.

Δεν μου είπες την ηλικία σου αλλά αν υποθέσουμε πως είσαι μια γυναίκα γύρω στα 30, άρα με εμπειρίες θέλει λίγη μαλαγανιά και διπλωματία. Προσπάθησε να τον αποπλανήσεις αργά αλλά σταθερά.

Σε μια τρυφερή σας στιγμή γίνε λίγο πιο τολμηρή στα αγγίγματα. Δες πώς θα αντιδράσει.

Αν αντιδράσει θετικά πρότεινε του να παίξετε ένα παιχνίδι ερωτικό. Μπορεί να είναι ακόμη και μια ξερή. Κάθε φορά που θα κερδίζει κάποιος από εσάς θα δίνει μια ερωτική εντολή στον  άλλο. Σταδιακά αυτό θα τον απελευθερώσει. Δεν αποκλείεται να αισθάνεται και ο ίδιος αμήχανα στο να εκφραστεί.

Μπορεί να μη θέλει να κακοχαρακτηριστεί, επίσης. Προσπάθησε να βρεις ταινίες ερωτικές, όχι πορνό, που να έχουν κάποιο θέμα ώστε να δημιουργήσεις ατμόσφαιρα.

Χαλάρωσέ τον με ένα ποτήρι κρασί και πάνω στην ώρα μίλησέ του για κάποια φαντασίωση και πόσο επιθυμείς να την πραγματοποιήσετε.

Θέλω να πιστεύω πως θα το πιάσει το όλο νόημα. Τώρα αν είναι τόσο μπούφος και ακατάλληλος να πειραματιστεί σκέψου σοβαρά και υπεύθυνα για τη ζωή σου.

Δες ποιες είναι οι ανάγκες σου και βάλε σε μια νοητή ζυγαριά τα υπέρ και τα κατά. Ωστόσο, πιστεύω πως θα ξυπνήσει και όλα θα πάνε στη σεξουαλική σας ζωή υπέροχα.

Η εξομολόγηση της Φαίης!

«Το άγγιγμά σου αναστατώνει κάθε κύτταρο του κορμιού μου»

Comments

comments