Τα ζώδια σήμερα Δευτέρα, 7 Αυγούστου 2017!

zwdia_7augoustou

Αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017!

ΚΡΙΟΣ

Party time!

Γενικά

Η Σεληνιακή έκλειψη μπορεί να εγείρει ένα σοβαρό θέμα με ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος ή να θέσει πιεστικά διλήμματα σε μια συλλογική προσπάθεια στην οποία συμμετέχεις.

Επιπλέον συντηρεί την ανησυχία σου και για ένα αγαπημένο σου πρόσωπο που τείνει να χάσει το μέτρο, πρόσεξε όμως μήπως με την «άκομψη» αντίδρασή σου κάνεις τα πράγματα χειρότερα.

Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να εξωραΐσεις τον χώρο σου ενώ αν τυχόν τα «βρεις σκούρα», δεν έχεις παρά να… ονειρευτείς το καλύτερο για σένα!

Ερωτικά

Ένας φίλος ή μια φίλη, φαίνεται να σου ζητά… επιπλέον πράγματα, μπορεί όμως να είσαι κι εσύ που τρέφεις ανάλογα συναισθήματα. Έτσι το «μπλέξιμο» βρίσκεται προ των πυλών, αν όμως προχωρήσεις στο «παρασύνθημα», τότε μην περιμένεις να υπάρξει μια εξ ίσου συναρπαστική συνέχεια.

ΤΑΥΡΟΣ

Ραγδαίες εξελίξεις

Γενικά

Η Σεληνιακή έκλειψη επιταχύνει τις εξελίξεις κι ίσως χρειαστεί να αναλάβεις άμεσα πρωτοβουλίες προκειμένου να πετύχεις έναν σημαντικό στόχο σου.

Από την άλλη βέβαια σε καλεί να είσαι πολύ πιο προσεκτικός/η σε τομείς που δεν γνωρίζεις καλά, αφού ενδέχεται να «αστοχήσεις» ή με την συμπεριφορά και τις επιλογές σου να δημιουργήσεις αντιδράσεις, δύσκολες στην διαχείρισή τους.

Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Ποσειδώνας σε βοηθά να κερδίσεις επικοινωνιακά, αποκρύπτοντας κάθε δυσάρεστη ή ενοχλητική λεπτομέρεια

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η θα έχεις την ευκαιρία για να ανοίξεις ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή, αρκεί να «κάνεις τα στραβά μάτια» σε όσα δεν σου αρέσουν και να πας παρακάτω. Αν πάλι είσαι ήδη δεσμευμένος/η, προσπάθησε να μείνεις μακριά από ενδοοικογενειακές έριδες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα μοναδικό ταξίδι

Γενικά

Η Σεληνιακή έκλειψη μπορεί να σε φέρει προ ακραίων συναισθηματικών αντιδράσεων από άτομα του περιβάλλοντός σου, κάτι που μπορεί να παρασύρει κι εσένα σε πρακτικές που δεν συνηθίζεις. Από την άλλη πλευρά βέβαια θα σου δώσει την ευκαιρία για ένα συναρπαστικό ταξίδι.

Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας «βάζει ζήτημα» στα οικονομικά σου, αφού δεν αποκλείεται να πέσεις θύμα μιας «μπαγαποντιάς»! Επιπλέον όμως σε βοηθά να «ξεσκάσεις» μέσα από χαλαρωτικές και ευχάριστες δράσεις.

Ερωτικά

Η εμπλοκή ενός τρίτου σου στην προσωπική σου ζωή μπορεί να υπερβεί τα όρια κι ίσως με πρόσχημα το ενδιαφέρον του για σένα, να σου υπαγορεύσει αποφάσεις ή πρωτοβουλίες που δεν σου ταιριάζουν. Αλλά φταις κι εσύ που δίνεις τέτοια δικαιώματα με την… επιπολαιότητά σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Διαφυγή από τα δύσκολα

Γενικά

Ο ενεργός Ποσειδώνας σε κάνει πολύ πιο αισιόδοξο/η αλλά το βέβαιο είναι ότι κάποια πράγματα που σου παρουσιάζονται ή δείχνουν ως ιδανικές περιπτώσεις και «ευκολάκια», θα γίνουν πολύ πιο δύσκολα στην συνέχεια.

Για την ώρα ωστόσο μπορείς να ζεις στο «συννεφάκι» σου, εξαντλώντας τον ρομαντισμό σου. Παράλληλα, η Σεληνιακή έκλειψη σε καλεί να διαφυλάξεις τα κεκτημένα σου, από παρορμήσεις της στιγμής. Όσο για τις νέες πρωτοβουλίες σε αυτόν τον τομέα, κινήσου με βάση το ένστικτό σου και δεν θα χάσεις.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου δεν σε… αφήνει να ησυχάσεις, εμφανίζοντας στο διάβα σου πειρασμούς, απέναντι στους οποίους δυσκολεύεσαι να αδιαφορήσεις! Επειδή όμως σε αυτήν την φάση τίποτα δεν είναι «καθαρό» κι αξιόπιστο, καλό είναι να μην «βουτήξεις» στα βαθιά!

ΛΕΩΝ

Από σένα εξαρτάται

Γενικά

Η Σεληνιακή έκλειψη ενδέχεται να διαταράξει τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου κι εδώ είναι που θα χρειαστείς άμεσα την ικανότητα σου να αντιστέκεσαι σθεναρά, προστατεύοντας αν χρειαστεί τόσο τις ισορροπίες στην ζωή των «δικών σου» ανθρώπων όσο και τις δικές σου.

Επιπλέον προσπάθησε να μην «σεληνιαστείς» εσύ και τα κάνεις… μαντάρα! Παράλληλα, στα οικονομικά και τα επαγγελματικά σου, ο ενεργός Ποσειδώνας σου τα παρουσιάζει όλα… όμορφα κι ωραία αλλά να θυμάσαι ότι «κάποιο λάκκο έχει η φάβα».

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να κάνεις μια «πολλά υποσχόμενη» νέα γνωριμία, η οποία μάλιστα θα έχει ραγδαία εξέλιξη. Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να προκύψει ένα οξύ πρόβλημα, που θα πρέπει να χειριστείς συμβιβαστικά, ακόμη κι αν κλονιστεί η εμπιστοσύνη σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Παρασκήνιο και «θολούρα»

Γενικά

Ο ενεργός Ποσειδώνας… μπερδεύει τα πράγματα στην προσωπική σου ζωή κι ίσως τελικά πίσω από μια αρχική αίσθηση ευτυχίας να έχουν «κουκουλωθεί» προβλήματα που σύντομα θα βρεις μπροστά σου. Επιπλέον, δεν ευνοεί τις συνεργασίες.

Παράλληλα, η Σεληνιακή έκλειψη είναι πιθανό να αυξήσει τις πιέσεις και τις ενοχλητικές αντιδράσεις στην δουλειά σου, ενώ μπορεί να αντιμετωπίσεις και μια έντονη ενόχληση στην υγεία σου, που θα σε αναγκάσει να πάρεις «γενναίες» αποφάσεις για τον τρόπο ζωής και την διατροφή σου.

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, θα έχεις την ευκαιρία να «αλιεύσεις» το ταίρι σου μέσα από μια φιλική συντροφιά αλλά όσον αφορά στην ουσία, το «τοπίο» είναι θολό και με τέτοιο παρασκήνιο στα προσωπικά σου, το καλύτερο θα ήταν να μην τρέφεις… φρούδες ελπίδες για μια εξέλιξη του γούστου σου.

ΖΥΓΟΣ

Συναισθηματική αναταραχή

Γενικά

Η Σεληνιακή έκλειψη «επιτάσσει» να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή στις απαιτήσεις ή τα προβλήματα ενός αγαπημένου σου προσώπου, ίσως μάλιστα να περάσεις μια «ταραχή», που θα σε αποσπάσει από τις λοιπές δράσεις σου.

Αντίθετα όμως σε σχέση με το «επιχειρείν» και τα οικονομικά σου, δείχνεις καθ’ όλα έτοιμος/η να πετύχεις έναν δύσκολο στόχο, κάτι που θα ενισχύσει τόσο την αυτοπεποίθησή σου, όσο και το «πρεστίζ» σου. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε βοηθά να εμφανίσεις τα πράγματα όπως σε… βολεύουν!

Ερωτικά

Η «κόλαση» αλλά και ο «παράδεισος» είναι εδώ και σε… περιμένουν, αφού είναι μάλλον δύσκολο να ελέγξεις επιθυμίες και πάθη ή να «κλείσεις τα μάτια» μπροστά σε αυτά που σου προσφέρονται. Η συνέχεια βέβαια θα εξαρτηθεί από το αν έχεις ή όχι «ανειλημμένες δεσμεύσεις»!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στις επάλξεις!

Γενικά

Η Σεληνιακή έκλειψη αυξάνει τον εκνευρισμό σου και δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας έντονης διαφωνίας με «δικούς σου» ανθρώπους, είτε για «ψύλλου πήδημα», είτε λόγω ενός περιουσιακού θέματος.

Προσπάθησε ωστόσο να βρεις μια μέση λύση και κυρίως να μην αυθαιρετήσεις, χάνοντας το όποιο δίκιο έχεις. Επιπλέον, έχε τον νου σου και για πιθανές ζημιές στο σπίτι σου, που μπορεί να προκληθούν από μια απροσεξία. Παράλληλα βέβαια, ο ενεργός Ποσειδώνας σου δίνει διέξοδο διαφυγής με ένα ταξίδι.

Ερωτικά

Τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται και πριν βιαστείς να ενδώσεις σε μια νέα πρόκληση καλό είναι να διώξεις τα «ροζ συννεφάκια» που υπάρχουν μέσα στο… μυαλό σου! Αν βέβαια δεν έχεις «μεγάλες προσδοκίες», τότε μπορείς να χαρείς αβίαστα όσα σου προσφέρονται.

ΤΟΞΟΤΗΣ

«Μπαμπά μην τρέχεις»!

Γενικά

Η Σεληνιακή έκλειψη ενδέχεται να συμβάλλει σε μια ένταση με ένα γνωστό ή συγγενικό σου πρόσωπο. Επιπλέον, στις μετακινήσεις σου καλό είναι να προσέχεις, ώστε να αποφύγεις δυσάρεστες εξελίξεις. Από την άλλη πλευρά θα σου δοθεί η δυνατότητα να παρακολουθήσεις ένα ταχύρρυθμο πρόγραμμα εκπαίδευσης.

Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε ωθεί να προμηθευτείς πράγματα που στην πραγματικότητα δεν χρειάζεσαι, ίσως όμως να σου χαριστεί και κάτι που θα σε κάνει να νιώσεις αρκετά καλύτερα.

Ερωτικά

Ο αισθησιασμός… καλά κρατεί, πρακτικά ωστόσο, ο ενεργός Ποσειδώνας θέτει θέμα εμπιστοσύνης στις σχέσεις σου και αν θελήσεις να ψάξεις τα «πώς» και τα «γιατί» μιας υπόθεσης, ίσως να βάλεις οριστικά στο περιθώριο ένα πρόσωπο που… απλά δεν σου αξίζει!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οικονομικό «μπαμ»!

Γενικά

Η Σεληνιακή έκλειψη σου ετοιμάζει ένα μεγάλο «μπαμ» στα οικονομικά σου, χωρίς ωστόσο να πρόκειται απαραίτητα για «κανόνι». Αντίθετα, το πιθανότερο είναι να υπάρξει μια ραγδαία βελτίωση, που θα σου δώσει την δυνατότητα να προβείς σε έξτρα αγορές.

Πρόσεξε όμως μήπως στην συνέχεια υπάρξουν επενδυτικές κινήσεις μάλλον… ατυχείς ως προς το αποτέλεσμά τους, ιδιαίτερα αν αναλάβεις πρωτοβουλίες σε τομείς που δεν γνωρίζεις. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε στρέφει σε καλλιτεχνικές αναζητήσεις.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη απέναντί σου εξακολουθεί να γοητεύει τα… πλήθη, αυτήν την φορά όμως μπορεί να μην είναι για καλό, αφού έλκεις άτομα μάλλον αναξιόπιστα ή «μπλεγμένα» με ένα άλλο πρόσωπο. Κράτα λοιπόν μικρό καλάθι και μην «τσιμπάς» σε υποσχέσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

«Μοναχός σου χόρευε…»

Γενικά

Η Σεληνιακή έκλειψη σε ωθεί να ξεκινήσεις κάτι «μοναδικό» αλλά και με σύντομη ημερομηνία λήξης. Είναι όμως δεδομένο το ότι θα συναντήσεις και ισχυρές αντιστάσεις οπότε, καλό είναι να επιλέξεις μια πιο ευέλικτη στρατηγική απέναντι στην «άλλη πλευρά».

Σε κάθε περίπτωση πάντως, ισχύει το «μοναχός σου χόρευε κι όσο θέλεις πήδα», αφού η εμπλοκή άλλων θα περιπλέξει τα πράγματα. Παράλληλα, ο ενεργός Ποσειδώνας σε καλεί να ξεκουραστείς και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στον καλλωπισμό αλλά και τα όνειρά σου!

Ερωτικά

Αν είσαι μόνος/η, τότε όλα δουλεύουν για λογαριασμό σου, με μόνη «ένσταση» το θέμα της διάρκειας μιας σχέσης που ίσως τελικά να μην πάει και τόσο… μακριά! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, ίσως χάσεις τελείως τον έλεγχο και βρεθείς στα πρόθυρα μιας ρήξης.

ΙΧΘΥΕΣ

Φαντασία που απελευθερώνει

Γενικά

Ο ενεργός Ποσειδώνας απελευθερώνει την φαντασία σου και σου δίνει περισσότερες ευκαιρίες για να απολαύσεις θεάματα ή ακροάματα, μακριά από εντάσεις. Μπορείς ωστόσο και να βοηθήσεις κόσμο που περνάει δύσκολα .

Παράλληλα βέβαια, η Σεληνιακή έκλειψη σε καλεί να «ξεψαχνίσεις» το παρασκήνιο, ώστε να μην βρεθείς προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Επιπλέον θα πρέπει να φροντίσεις περισσότερο την υγεία σου, ακυρώνοντας αν χρειαστεί κάποιες δράσεις που είναι υπεράνω των δυνάμεών σου.

Ερωτικά

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο σου προσφέρει για μια ακόμη φορά την δυνατότητα να περάσεις όμορφες στιγμές με τον άνθρωπο σου ή αν είσαι μόνος/η, να ξαναζήσεις έναν έρωτα του παρελθόντος. Πρόσεξε ωστόσο τους «συμβουλάτορες», αφού μπορεί να παίζουν παιχνίδια σε βάρος σου.

Πηγή: astrology.gr

Δείτε ακόμη

Ποια ζώδια έχουν την υψηλότερη νοημοσύνη;

Πως θα κάνεις τον Λέοντα “να κολλήσει “ μαζί σου;

Είσαι ταύρος; Μάθε με ποια ζώδια ταιριάζεις και σε ποιους τομείς!

Αυτά είναι τα 2 ζώδια με το «περισσότερο» χιούμορ που όλοι τους θέλουμε στη ζωή μας!

Πες μου τι ζώδιο είσαι για για να σου πω τι θα φορέσεις & τι ταιριάζει στο ταμπεραμέντο σου!

Ποια γυναίκα ανάλογα με το ζώδιο της είναι γεννημένη μανούλα

Διάβασε πριν αγοράσεις! Επίλεξε το μαγιό που ταιριάζει στο ζώδιό σου!

Ποιο ζώδιο δίνει το… χειρότερο φιλί που έχεις δοκιμάσει;

Comments

comments