Ερωτικές Προβλέψεις Αυγούστου 2017: Ερωτεύεσαι, χωρίζεις ή… παντρεύεσαι;

Μηνιαίες Ερωτικές Προβλέψεις Αυγούστου 2017 για τα 12 ζώδια!

Ποια ζώδια θα ερωτευθούν και ποια ζώδια θα… πονέσουν αυτό το καλοκαίρι;

Όλες οι λεπτομέρειες για να ξέρετε τι σας… περιμένει αυτό τ καλοκαίρι!

ΚΡΙΟΣ

Μήνας με πολύ ενδιαφέρον ξεκινάει καλά μου Κριαράκια και καλά θα κάνετε να δέσετε τις ζώνες σας και να κρατήσετε την ψυχραιμία σας!

Ο μήνας, αν και φοράει αρκετό Λέοντα που σας πάει γάντι, έχει και κάτι ωραίες εκπλήξεις που θα σας αναγκάσουν να ξανασκεφτείτε τα πράγματα και να αλλάξετε ρότα. Με το “καλημέρα” σας, γίνεται μια έκλειψη Σελήνης (εκεί που θα είχαμε απλά την Πανσέληνο) στις 7 του μηνός στον Υδροχόο.

Τα καλά νέα είναι ότι, με μια έκλειψη μπορείτε να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο που παιδεύατε μήνες για να συμβεί.

Οι singles, μπορεί με μια ανακατάταξη στις παρέες σας (παίζει και να ξεκόψετε τελείως από κάποια άτομα), να αναγκαστείτε να δημιουργήσετε νέα στέκια, να γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα και κάπως έτσι να σας έρθει (μέσα από μια φαινομενική απώλεια), μια καλή νέα γνωριμία.

Με τον Λέοντα να έχει τον Ήλιο και τον Άρη στο ζώδιο του, εσείς θα περνάτε καλά και ξέγνοιαστα, θα ανοίξετε τους ερωτικούς σας ορίζοντες, ενώ ταυτόχρονα θα θελήσετε να βιώσετε τα πάντα στον υπερθετικό βαθμό, χωρίς να σκέφτεστε τις συνέπειες.

Καλό κι ωραίο αυτό το σενάριο για τους singles, αλλά οι δεσμευμένοι, ενώ θα νιώθετε αρκετά ανάλαφροι κι επιρρεπείς στις ερωτικές προτάσεις που θα δεχτείτε, πρέπει να προσέξετε πως θα παίξετε τα χαρτιά σας.

Να σας θυμίσω ότι η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου, θα ασκήσει πάνω σας μια δυνατή επιρροή κι εκεί που λέτε να αμοληθείτε, να σας παρασύρει το ρεύμα, σας διαπερνούν δυνατά συναισθήματα οικογενειακών στιγμών, που θα σας επαναφέρουν στην πραγματικότητα. Διότι το φλερτ ουδείς μίσησε, αλλά σαν την οικογένεια, δεν έχει!

Οι ελεύθεροι κι ωραίοι Κριοί, δεν θα μαζεύεστε κυριολεκτικά αυτόν τον Αύγουστο, αλλά οφείλω να σας προειδοποιήσω για τις παγίδες που κρύβει ο μήνας.

Μαντέψτε ο Ερμής τι θα κάνει! Μα φυσικά ανάδρομη πορεία στην Παρθένο, διότι διαφορετικά δεν θα είχε πλάκα!

Νομίζω ότι πάνω-κάτω πια, ξέρετε τι σημαίνει αυτό. Όταν διαβάζουμε “ανάδρομος Ερμής” μας κόβεται ο βήχας –που λέμε- και φοράμε ύφος αγίου παιδιού. Με άλλα λόγια, ωραιότατες οι νέες γνωριμίες που θα κάνετε, αρκεί να μην τις ερωτευτείτε σοβαρά και να μην προχωρήσετε βιαστικά (ωραία συμβουλή έδωσα σε Κριάρια)…

Οι δεσμευμένοι ίσως ακούσετε περίεργα πραγματάκια να βγαίνουν από τα χείλη του/της αγαπημένου/ης σας, αλλά αν δε θέλετε να μπλέξετε στα λόγια και στους καυγάδες, δώστε τόπο στην οργή γιατί ο μήνας έχει και… έκλειψη Ηλίου στις 21, στον Λέοντα (όχι, θα σας άφηνα παραπονεμένους/ες!). Κάτι που θα σας πει το βλαστάρι σας (όσοι έχετε παιδιά), κάτι που μπορεί να πάει στραβά από επιπόλαιο φλερτ (δικό σας ή προς το πρόσωπο σας), δεν θέλει και πολλά για να ξεσπάσει ο Τρίτος Παγκ…. εεε… η μπόρα!

Εσείς κινδυνεύετε περισσότερο από τους singles, οι οποίοι, άντε να τους βγει μάπα το καρπούζι σε καμία γνωριμία και τίποτα παραπάνω. Εσείς οφείλετε να διατηρείτε την αισιοδοξία σας και να προσπεράσετε όσο πιο γρήγορα γίνεται (και με όση περισσότερη χάρη μπορείτε) τα όσα θα διαδραματιστούν στη ζωή σας.

Σας το είπα από την αρχή ότι ο Αύγουστος είναι ίσως ο πιο ενδιαφέρων μήνας έως τώρα! Κάντε τις διακοπούλες σας, απολαύστε, χαλαρώστε κι αφήστε τον ουρανό να κάνει τα κομμάτια του: εκλείψεις ή όχι, ανάδρομος ή όχι, εσείς θα αρμενίζετε με τόλμη και καλή διάθεση.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλό μας Αύγουστο Ταυράκια μου όμορφα! Ο μήνας είναι φορτωμένος με πολλά και διάφορα, αλλά σίγουρα, όχι αδιάφορα! Θα σας ξεκινήσω με την γλυκύτατη Αφροδίτη στον Καρκίνο που θα σας γλυκοκοιτάζει και θα σας στέλνει τρυφερά vibes καθώς κι αρκετό γλυκό λέγειν.

Επιτέλους, θα νιώσετε τις σκέψεις σας να γίνονται πιο ήπιες και το μυαλό σας να χαλαρώνει, σχεδόν να μελώνει.

Οι singles, θα γίνετε αρκετά γλυκομίλητοι και δεν αποκλείεται όλη αυτή η χαλαρότητα στον λόγο σας, να τραβήξει αρκετούς/ές ενδιαφερόμενους/ες.

Οι δεσμευμένοι Ταύροι, θα μπορέσετε επιτέλους να απολαύσετε στιγμές γεμάτες περιπέτεια με τον/την σύντροφό σας, με δική του/της πρωτοβουλία. Το έτερο ήμισυ, θα έχει διάθεση για βόλτες, φαγητό και ποτάκι, αλλά δε θα χαλαστείτε καθόλου.

Μπορείτε να χτίσετε μια πολύ τρυφερή ατμόσφαιρα επίσης, επιλέγοντας ενίοτε να μένετε και στο σπίτι (ή στο δωμάτιο, αν είστε σε ξενοδοχείο), που θα σας κάνει καλό και πιστέψτε με, θα σας σώσει κι από πολλούς μπελάδες.

Μιλώντας για μπελάδες, η Πανσέληνος του μήνα, στις 7, είναι ταυτόχρονα και έκλειψη Σελήνης στον αγαπητό σας Υδροχόο. Μην τα βάψετε μαύρα, προτού βεβαιωθείτε ότι όντως θα σας βλάψει.

Από πολλές απόψεις, αυτή η έκλειψη ενδέχεται να επηρεάσει περισσότερο τους δεσμευμένους Ταύρους, παρά τους singles. Ίσως πέσουν στην προσοχή σας, θέματα που να αφορούν το/τα παιδί/ά σας, αλλά όχι κάτι που δεν διορθώνεται.

Οι singles, το πολύ-πολύ να την πατήσετε άσχημα με κάποιο πρόσωπο, που δεν υπάρχει περίπτωση να αποκτήσετε, καθότι είναι πολύ (μα πολύ) έξω από τα δικά σας δεδομένα.

Ο μήνας έχει και πολύ φλερτ επίσης, τόσο για τους ελεύθερους, όσο και για τους δεσμευμένους. Αυτό το τελευταίο, δεν ξέρω αν είναι καλό, πάντως, ο Ερμής στην Παρθένο, θέλει διακαώς να την κάνει την ζημιά του.

Τι εννοώ με αυτό; Εννοώ πως ο Ερμής από την μια πλευρά σας γεμίζει με διάθεση να γνωρίσετε κόσμο και να ανταλλάξετε ιδέες και όχι μόνο, αλλά από την άλλη πλευρά είναι… ανάδρομος! Υπολογίστε χονδρικά ότι μετά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, κάθε σας νέα απόπειρα για ερωτική γνωριμία, θα κρύβει και παγίδες.

Αν ο στόχος σας είναι το σεξ χωρίς δεσμεύσεις, μην το σκέφτεστε, κάντε παιχνίδι άφοβα. Αν όμως τύχει να χτυπηθείτε από τα βέλη του έρωτα, τότε, κάντε υπομονή να επιστέψει ο Ερμής ορθόδρομος (αλλά από Σεπτέμβριο), για να μπορέσετε να πάρετε τα πράγματα, πάλι από την αρχή. Μέχρι τότε, είτε θα είστε πολύ προσεκτικοί/ές, είτε θα αρκεστείτε σε ότι φέρνει…η ώρα!

Στο τέλος του μήνα γίνεται και μια έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα, (δεύτερη ωραία έκπληξη!), που μπορεί να σας στρέψει την προσοχή σε οικογενειακά θέματα (αυτό το μοτίβο, σας περιτριγυρίζει όλο το μήνα, δώστε βάση), ζητώντας μάλιστα και την παρέμβαση σας.

Οι δεσμευμένοι, για ακόμα μια φορά, θα πρέπει να αναλάβετε δράση, ενώ δεν αποκλείω και οι singles να πρέπει να μπείτε κι εσείς στον χορό.

Ότι κι αν επιφυλάσσει ο Αύγουστος, εσείς φροντίστε να δημιουργήσετε μια καλή ατμόσφαιρα με το ταίρι σας (οι δεσμευμένοι), ενώ οι singles, προσέξτε απλά κάθε νέα (ερωτική/ρομαντική) γνωριμία που θα κάνετε, να την διπλοτσεκάρετε καλά, πριν αφεθείτε ή προχωρήσετε.

Καλά να περάσετε!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Καλά μου πλάσματα, σας εύχομαι να περάσετε έναν σούπερ ερωτικό Αύγουστο! Καυτό, σκανδαλιάρη και γεμάτο περιπέτειες!

Μιας και το έφερε η κουβέντα και μιλάω για περιπέτειες, να σας πω ότι η πρώτη περιπέτεια έχει όνομα και λέγεται έκλειψη Σελήνης στον Υδροχόο (που πολύ σας πηγαίνει) στις 7 του μήνα.

Το ξέρω ότι η λέξη και μόνο “έκλειψη” δεν είναι ότι πιο ευχάριστο μπορείτε να ακούσετε, αλλά μην μου σκιάζεστε.

Όντως η πρώτη έκλειψη (ναι, καλά διαβάσατε, πρώτη, άρα περιμένετε να σας πω και για την δεύτερη παρακάτω), θέλει να σας ταρακουνήσει λιγάκι, αλλά πιστέψτε με, για καλό σκοπό: θέλει να σας σπρώξει λίγο παραπέρα από την ζώνη άνεσης σας και να κάνετε βήματα πιο αποφασιστικά και γενναία όσον αφορά τα ταξίδια που θα αποφασίσετε να κάνετε, αλλά κυρίως, θέλει να αλλάξετε μερικές παγιωμένες ιδέες που έχετε για κάποια πράγματα και κάποιους ανθρώπους.

Οι δεσμευμένοι, μπορεί να νιώσετε ότι η επικοινωνία με το έτερο ήμισυ περνάει μια περίεργη φάση και θα σας δώσω και δίκιο. Ο Ερμής ο κακούργος, ο ανάδρομος (σα δεν ντρέπεται!), θέλει να σας κάνει άνω κάτω την οικογενειακή εστία κι ηρεμία.

Μην τον αφήσετε, γιατί σε συνδυασμό με αυτή την πρώτη έκλειψη, έχει σχέδιο πονηρό να σας κάνει να πιαστείτε λέξη με λέξη με τον/την καλό/ή σας! Όλα κι όλα! Ευκαιρία (καλά διαβάστε “ΕΥΚΑΙΡΙΑ”), τώρα με την έκλειψη, να ξεριζώσετε τα βαθύτερα αίτια των λεκτικών παρεξηγήσεων με τον/την σύντροφο σας, ώστε να μην ξαναπεράσετε τις ίδιες Συμπληγάδες άλλη φορά στο μέλλον!

Οι singles, παίζει με τον ανάδρομο να ξαναϊδωθείτε με κάποιο πρόσωπο με το οποίο έχετε χαθεί εδώ και πολλά χρόνια (ή έστω, αρκετό καιρό) και να νιώσετε ξανά μανά, πάλι έντονο ενδιαφέρον για αυτό.

Όμως, τι έχουμε πει ότι κάνουμε όταν ο Ερμής παίρνει ανάποδες; Καθόμαστε στα αυγά μας και τα κλωσάμε μέχρι να περάσει η στριμάδα του! Δηλαδή, ή θα κάνετε υπομονή ή θα κάνετε όσες πιο πολλές ερωτήσεις μπορείτε, για να μάθετε όσα περισσότερα μπορείτε για το συγκεκριμένο πρόσωπο.

Φυσικά και μπορεί να σας περάσει για μανιακό/ή ή μυστικό πράκτορα, ή εφοριακό, αλλά σημασία δεν έχει καμία!

Η δεύτερη έκλειψη για την οποία θα σας μιλήσω, είναι εκείνη στον Λέοντα (Ηλιακή), στις 21 του μήνα. Δεν μπορώ να σας πω ότι θα συγκλονίσει τον κόσμο σας, αλλά το πολύ πολύ να σας κάνει το κεφάλι… καλοκαιρινό!

Με άλλα λόγια, άντε να γίνουν οι σκέψεις σας, ένα ωραίο κουβάρι, αλλά μην μου σκιάζεστε. Επειδή θα είναι κι ο Άρης στο ίδιο ζώδιο όλο το μήνα σχεδόν, θα έχετε μια τάση να αρπάζεστε εύκολα στα λόγια, αλλά μια ο ήλιος, μια η ζέστη, μια η θάλασσα, θα το ξεπεράσετε ανώδυνα.

Οι δεσμευμένοι, με την Αφροδίτη στον γλυκύτατο Καρκίνο θα νιώσετε μια πολύ τρυφερή, αλλά κτητική διάθεση προς το αγαπημένο σας πρόσωπο και ταυτόχρονα ο/η καλός/ή σας, θα έχει ανεβασμένη διάθεση για σεξάκι (αχ, αυτά είναι!)!

Είδατε τι όμορφα ξηγήθηκε η Αφροδιτούλα;

Οι singles, θα έχετε τρελή διάθεση για φλερτ και μια χαρά θα τα καταφέρετε, διότι με τον Δία στον Ζυγό (προλάβετε κι ότι αρπάξτε, γιατί θα αλλάξει ζώδιο), μια χαρά θα περάσετε όλο τον Αύγουστο. Από το ένα στο άλλο φλερτάκι θα πηγαίνετε! Αλλά, προσοχή!

Δεν δίνουμε υποσχέσεις και δεν παίρνουμε υποσχέσεις.

Μόνο τηλέφωνα ανταλλάσσουμε κι αυτό πολύ μας είναι με τον Ερμή ανάδρομο (αν δεν το έλεγα, θα έσκαγα!).

Να περάσετε όσο πιο όμορφα σηκώνει η κράση σας αγαπημένα μου πλάσματα και να είστε καλά!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σούπερ ερωτικό μήνα σας εύχομαι να έχετε καλά μου Καρκινάκια, αλλά με την Αφροδίτη να βολτάρει στο ζώδιό σας, ε, αυτή η ευχή, είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα πραγματοποιηθεί!

Να λοιπόν και το πρώτο καλό νέο: ο Αύγουστος είναι ο μήνας που πρέπει να κάνετε τα αδύνατα δυνατά, να τον εκμεταλλευτείτε ότι κι αν συμβεί!

Εσείς περνάτε σε μια φάση που μπορείτε επιτέλους να φροντίσετε λιγάκι τον εαυτό σας και να δώσετε έμφαση σε ότι φαίνεται (στην εξωτερική σας εικόνα). Θα δείτε πως όποια προσπάθεια κάνετε να… καλλωπιστείτε, θα αποδώσει καρπούς.

Η ψυχολογία σας θα είναι πολύ καλή αυτό το μήνα κι ας βαράει ο ουρανός νταούλια.

Μιας και ανέφερα τα νταούλια, η Πανσέληνος του μήνα, στον Υδροχόο -στις 7- είναι ταυτόχρονα κι έκλειψη Σελήνης.

Το ξέρω ότι η είδηση κάνει τις τρίχες στην πλάτη σας να σηκώνονται με βία, αλλά προτού μεταμορφωθείτε σε λυκανθρώπους, να σας πω ότι το μόνο που έχετε να σκεφτείτε είναι το… σεξ. Καλά διαβάσατε, η Πανσέληνος-έκλειψη, στοχεύει στο κρεβάτι σας και στα βαθιά αισθήματα σας.

Ίσως σας αναστατώσει τις σκέψεις, ίσως σας ξυπνήσει έντονα αισθήματα ζήλειας, μπορεί ακόμα και να σας κάνει ριψοκίνδυνους στην επιλογή σεξουαλικού συντρόφου.

Οι singles ίσως αντιμετωπίσετε περισσότερες σεξουαλικές προκλήσεις από όσες θα θέλατε, ενώ οι δεσμευμένοι, ενδέχεται να παραπονεθείτε για τη σεξουαλική σας ζωή στο έτερο ήμισυ. Παρόλα αυτά, τίποτα που να μην μπορείτε να χειριστείτε δε θα σας συμβεί.

Ο Άρης στον Λέοντα (αλλά κι ο Ήλιος), θα σας κάνουν ιδιαίτερα κτητικούς. Αν φλερτάρετε κάποιον/α, ή αν είστε δεσμευμένος/η, δεν αποκλείεται ακόμα και να κάνετε επιθετικές κινήσεις σε σχέση με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Δεν θα επιτρέψετε σε κανέναν/καμία να πλησιάσει αυτήν/αυτόν που αγαπάτε.

Στις 21 του μήνα, έχουμε κι Ηλιακή έκλειψη στο Λιοντάρι, οπότε δεν αποκλείω και το ενδεχόμενο να νιώσετε ότι απειλείστε από κάποιον/α ή κάτι και να σκεφτείτε να δράσετε επί τούτου.

Δεν σας αδικώ κι ίσως αυτό πρέπει να κάνετε, αλλά προσέξτε τα λόγια σας και μην διασχίσετε γραμμές που δεν πρέπει.

Λέγοντας αυτό να έρθω και στην άλλη καυτή πατάτα του μήνα. Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος μετά το πρώτο δεκαήμερο στον Παρθένο και η αποστολή του είναι να σας μπερδέψει τη σκέψη τα λόγια, όσο περισσότερο μπορεί.

Αντί να του επιτρέψετε να κάνει το μυαλό σας πουρέ, θα σας συμβούλευα να επανεξετάσετε θέματα που για καιρό τώρα σας διαφεύγουν και για τα οποία δεν έχετε βρει ακόμα λύσεις, ώστε μόλις επιστρέψει ορθόδρομος, να τα κλείσετε μια και καλή.

Οι singles με τον ανάδρομο μπορεί να επανασυνδεθείτε με παλιό έρωτα, ενώ οι δεσμευμένοι μάλλον θα ενδώσετε στα τερτίπια του/της συντρόφου σας, όμως αμφότεροι, δεν θα βιώσετε καμία ιδιαίτερη δυσκολία, πέρα από την μπερδεμένη σκέψη σας!

Εσείς περισσότερο από κάθε άλλο ζώδιο, ευνοείστε περισσότερο, μιας κι ενώ ο ουρανός κρύβει πολλές ανατροπές αυτό το μήνα, η Αφροδίτη στο ζώδιο σας, όχι μόνο θα σας χαρίζει λάμψη και sex appeal, αλλά θα σας προστατεύσει κι από συναισθηματικές-ερωτικές αναποδιές!

Να έχετε έναν όμορφο μήνα!

ΛΕΩΝ

Χρόνια σας πολλά λαμπερά μου πλάσματα! Τον μήνα των γενεθλίων σας, όχι μόνο θα πρωταγωνιστείτε, αλλά θα γίνετε και ρυθμιστές πολλών πραγμάτων.

Ο Ήλιος κι ο Άρης θα είναι το μεγαλύτερο μέρος του μήνα στο ζώδιο σας, χαρίζοντας σας, λάμψη, υπερβολικό sex appeal, δύναμη, διάθεση για δράση, για κυνήγι, για πολύ φλερτ, ενώ αβίαστα, θα γίνετε πόλος έλξης κι ενδιαφέροντος.

Αυτά είναι νέα που πρέπει να εκμεταλλευτείτε, για να μπορέσετε να πάρετε πρωτοβουλίες που θα κινήσουν ή θα ξεκολλήσουν την ερωτική σας ζωή.

Θα δείτε πως ο Αύγουστος θα φέρει γρήγορες και ποικίλες εξελίξεις όσον αφορά τον εαυτό σας, αλλά και την σχέση σας με τους άλλους.

Η Σεληνιακή έκλειψη (Πανσέληνος) που θα γίνει στον Υδροχόο -άρα στον άξονα σας- στις 7 του μηνός, θα σημάνει το πρώτο καμπανάκι.

Είτε είστε single, είτε όχι, θα νιώσετε ότι γίνεται ένα νέο μοίρασμα της τράπουλας, όσον αφορά τις σχέσεις σας με τους σημαντικούς “άλλους” της ζωής σας.

Όσοι είστε σε σχέση δε θα διστάσετε να θέσετε σκληρά ερωτήματα, χωρίς να φοβόσαστε για την απάντηση, ακόμα κι αν αυτή, δεν σας ευχαριστεί.

Θα υποβάλετε τη σχέση σας (το γάμο σας), σε τεστ για να δείτε στο τέλος, τι αποτέλεσμα βγάζει. Όπως καταλαβαίνετε αυτό δεν είναι ένα τυχαίο γεγονός, αλλά μετά από αρκετούς μήνες που βιώνατε χλιαρές καταστάσεις που δεν σας ευχαριστούσαν, ήρθε η ώρα για να μπει το μαχαίρι στο κόκκαλο.

Είτε θα θελήσετε να αλλάξετε δραστικά κάτι στην σχέση σας, είτε να την φέρετε κοντά στο τέλος της, εάν νιώθετε πως έτσι, θα αποδεσμευτείτε από κάτι που αντί να προάγει τη ζωή σας, σας οδηγεί πολλά βήματα πίσω.

Μην φοβηθείτε (και με τον Ήλιο κι Άρη στο ζώδιο σας, ελπίζω ότι θα συλλέξετε όση δύναμη κι αποφασιστικότητα απαιτείται για να φέρετε εις πέρας ένα τόσο δύσκολο κι επίπονο κατόρθωμα), απλά προχωρήστε μπροστά, χωρίς να υποπέσετε σε υπερβολές ή δραματικές καταστάσεις.

Σε συνέχεια αυτής της διαδικασίας, στα τέλη του μήνα, στις 21 συγκεκριμένα, θα γίνει Ηλιακή έκλειψη στο ζώδιο σας. Δεν έχει σημασία εάν είστε ελεύθεροι/ες ή όχι, μια φορά, θα αισθανθείτε την ανάγκη να επαναπροσδιορίστε την ίδια την έννοια του εαυτού σας.

Μπορεί να έπρεπε να περάσετε δια πυρός και σιδήρου, να κληθήκατε να αντιμετωπίσετε σκληρές καταστάσεις, τώρα όμως, με αυτή την έκλειψη, ήρθε η ώρα να κάνετε τον απολογισμό σας και να δείτε πως θα ξαναχτίσετε την ίδια σας την εικόνα, ώστε πρώτα από όλα, εσείς οι ίδιοι να μπορέσετε να βιώσετε τον εαυτό σας.

Αν λοιπόν υποθέσουμε ότι πήρατε στις αρχές του μήνα, με την πρώτη έκλειψη, την απόφαση να απομακρυνθείτε από σχέσεις που δεν σας ικανοποιούσαν, τώρα, οφείλετε να κοιτάξετε πρωτίστως τον εαυτό σας και να τον αναδομήσετε σε νέες βάσεις, ώστε να είστε εσείς πάνω από όλα και όλους ικανοποιημένοι/ες.

Για να σας ανακουφίσει σε αυτή την περίοδο αλλαγών, η Αφροδίτη θα είναι στον Καρκίνο, για να δρα πυροσβεστικά όπου απαιτείται. Δεν είναι απαραίτητο πως όλοι οι Λέοντες θα περάσετε από την ίδια διαδικασία.

Όσοι, όμως, βρεθείτε να αντιμετωπίζετε καταστάσεις ανακατατάξεων, η Αφροδίτη, θα σας καλμάρει αρκετά ψυχολογικά.

Οι singles, μέσα σε όλο αυτό το σκηνικό, ενδέχεται να κάνετε νέες γνωριμίες, εντελώς καρμικές, (όσο παράδοξο κι αν ακούγεται αυτό).

Δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο, αλλά οφείλω να σας προειδοποιήσω: ο Ερμής, μετά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, θα κινείται ανάδρομος και δεν ευνοεί τα νέα ξεκινήματα.

Να έχετε τα μάτια σας και τα αυτιά σας ανοιχτά, να συγκεντρώσετε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορείτε για το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και μην κάνετε κίνηση για δημιουργία σχέσης, πριν περάσει τελείως η… αναποδιά του (από Σεπτέμβριο πια).

Εάν πάλι, βρεθείτε κοντά με πρόσωπο που ήδη (τονίζω τη λέξη ‘’ήδη’’) γνωρίζετε, τότε ναι, μπορείτε να προχωρήσετε.

Μην φοβηθείτε τις εκλείψεις, απλά ακολουθήστε τις πλανητικές κι ουράνιες επιταγές: εάν πρέπει να ρυθμίσετε τα πράγματα αλλιώς, μόνο για καλό θα είναι, να είστε σίγουροι/ες.

Κι αν πρέπει να μπείτε στη διαδικασία να δείτε τι δεν πάει καλά με εσάς τους/τις ίδιους/ες και να προχωρήσετε σε γενναίες αποφάσεις, επίσης, για το δικό σας καλό θα είναι.

Όπως και να έχει, εσείς, όχι μόνο θα είστε καλά, αλλά θα βγείτε και ανανεωμένοι/ες από την όλη διαδικασία! Χρόνια σας πολλά, όμορφα και σας εύχομαι να γίνετε από φέτος, η καλύτερη έκδοση του εαυτού σας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καλό Αύγουστο να έχετε Παρθενάκια μου καλά!

Αυτός ο μήνας κρύβει πολλές εκπλήξεις, αλλά μην αγχώνεστε! Δεν υπάρχει τίποτα που δεν θα μπορέσετε να χειριστείτε.

Το πρώτο πράγμα στο οποίο θα πρέπει να δώσετε λίγη βάση είναι ο Ερμής ο… ανάδρομος, στο ζώδιο σας. (Ορίστε η πρώτη έκπληξη!). Το ξέρω πως μόλις το διαβάσατε κάπως ταραχτήκατε, αλλά ελάτε να δούμε τι μπορείτε να κάνετε για να μην του επιτρέψετε να σας κάνει μπίλιες!

Οι singles καταρχάς, προσπαθήστε να ξεκαθαρίστε τι στο καλό θέλετε από εσάς τους ίδιους και μετά προχωρήστε να δείτε προς τα που θα στοχεύσετε.

Θα έχετε κάποιες σκέψεις επαναλαμβανόμενες και τυραννικές που θα αφορούν όχι μόνο εσάς, αλλά και τα νέα πρόσωπα που θα γνωρίσετε.

Όχι μόνο δεν βρίσκω κάτι κακό σε αυτό, αλλά πολύ σωστά θα πράξετε, όσον αφορά τα τρίτα άτομα: μην εμπιστευτείτε όποια καινούργια γνωριμία κάνετε στο διάστημα του Αυγούστου, επιλέξτε να είστε φιλικοί, (δεν είναι ανάγκη να κλείσετε και την πόρτα στα μούτρα του/της άλλου/ης), αλλά μην προχωρήσετε σε καμία δέσμευση.

Εάν πάλι στοχεύετε μόνο στο σεξ και σε ωραίες ερωτικές βραδιές, ε, μην το συζητάμε, δεν βλέπω να σας σταματάει τίποτα και κανένας, για να μην σας πω ότι θα έχετε και απρογραμμάτιστα ‘’μπόνους’’ (όποιος κατάλαβε-κατάλαβε!).

Οι δεσμευμένοι Παρθένοι, θα αντιμετωπίσετε μια διαφορετική κατάσταση: υπάρχει περίπτωση να χάσετε κάπου την μπάλα επικοινωνίας με το έτερο ήμισυ, να μπλεχτείτε σε τραγικές ασυνεννοησίες, να τραβάτε τα μαλλιά σας και να… θέλετε να δώσετε προς υιοθεσία τον/την καλό/ή σας!

Κάπου αν το πάρετε χαλαρά και παραδώσετε τα όπλα, θα δείτε το ιλαρό του πράγματος που μόνο γέλιο θα σας προκαλέσει, αρκεί να κρατήσετε αποστάσεις, να αποδεχτείτε τον ανάδρομο με τα κουσούρια του, κι όλα θα πάνε… όπως πρέπει να πάνε!

Η Αφροδιτούλα η γλυκιά, θα βρίσκεται όλο το μήνα στον τρυφερό Καρκίνο και θα σας κάνει ζουζουνιές! Με την θετική και απαλή της αύρα, θα μπορέσετε να κάνετε καινούργιες παρέες, ή απλά να περάσετε σούπερ με τις ήδη υπάρχουσες.

Θα σας ευφράνει την καρδιά με την καλή επιρροή της, θα απαλύνει πολύ την κατάσταση και μέσα από τις εξόδους σας, τις ημέρες και τις νύχτες με καλούς σας φίλους, θα ξορκίσετε τις κόνξες του ανάδρομου και όχι μόνο.

Οι singles, επωφεληθείτε αυτής της ωραίας ευκαιρίας και… ξαμοληθείτε!

Η Πανσέληνος του μήνα στις 7, είναι ταυτόχρονα και έκλειψη Σελήνης, στον Υδροχόο. Ρίξτε μια ματιά στα της καθημερινότητας σας και μην απορήσετε εάν βιώσετε κάποια μικρή αλλαγή. Δεν πρόκειται για κάτι που θα σας ανατρέψει το σύμπαν, επομένως χαλαρώστε.

Η δεύτερη έκλειψη (ζευγαράκια πάνε αυτές), θα είναι Ηλιακή, στις 21 του μήνα, στο ζώδιο του Λέοντα. Μιας κι ο Άρης θα βρίσκεται σε αυτό το ζώδιο για όλο το μήνα, έναν εκνευρισμό θα τον νιώθετε, χωρίς να υπάρχει όμως απτός λόγος ή αιτία.

Κι αυτή την έκλειψη θα την ξεπεράσετε, μη μου ανησυχείτε καθόλου, απλά να φροντίστε την ψυχολογία σας, να την κρατάτε ανεβασμένη και να μην επιτρέπετε σε ασήμαντες αφορμές να σας ρίχνουν.

Μια χαρά θα τον περάσετε τον Αύγουστο, μην μου ταράζεστε! Στο χέρι σας είναι να μην επιτρέψετε σε κανέναν και τίποτα να σας αναστατώσει. Να το θυμάστε αυτό και να ξεδώσετε με τις παρέες σας, όπως σας έγραψα και πιο πάνω!

ΖΥΓΟΣ

Υπέροχο Αύγουστο σας εύχομαι να περάσετε Ζυγάκια μου μοναδικά!

Δεδομένου ότι δεν θα πάψουν οι ξαφνικοί κι απρογραμμάτιστοι έρωτες να σας χτυπούν την πόρτα, καλό θα ήταν να έχετε στο μυαλό σας ότι μπορεί να δαγκώσετε άσχημα την λαμαρίνα, κατά τη διάρκεια της Σεληνιακής έκλειψης που θα γίνει στις 7 του μήνα στο ζώδιο του Υδροχόου.

Σας αγαπάει και σας πάει ο Υδροχόος, αλλά με την έκλειψη στο ζώδιο του, ίσως χάσετε για λίγο τα αυγά και τα πασχάλια που λέμε.

Οι singles “κινδυνεύετε” περισσότερο, να ξεμυαλιστείτε με κάποιον/α σε τέτοιο βαθμό, ώστε η κρίση σας και το ένστικτο σας, να πάνε… περίπατο! Δεν νομίζω να περάσετε άσχημα φουλ ερωτευμένοι/ες, αλλά σας εύχομαι σύντομα να επιστρέψετε στον πλανήτη Γη και να επανακτήσετε την αυτοκυριαρχία σας!

Οι δεσμευμένοι, αν έχετε παιδιά, δώστε βάση στα προσωπικά τους, ενώ αν δεν έχετε, κρατήστε κάτι από όλα όσα έγραψα παραπάνω για τους ελεύθερους, διότι ο έρως, δεν κοιτά δεσμεύσεις! Αν μπορέσετε, βάλτε λίγο πάγο σε ότι συναίσθημα σας κατακλύσει για να μην έχουμε άλλα δράματα.

Είπα δράμα και θυμήθηκα τον Ερμή στην Παρθένο, που θα βολτάρει ανέμελος κι… ανάδρομος! Ίσως νιώσετε την ψυχολογία σας να αναστατώνεται, τον εαυτό σας να ξεβολεύεται, τα όνειρα σας να γίνονται έντονα.

Όπως και να έχει, οι δεσμευμένοι Ζυγοί κυρίως, προσπαθήστε να μην αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από τα ύπουλα παιχνίδια (του σκοτεινού μέρους) του μυαλού σας, αλλά αντ’ αυτού, ασχοληθείτε περισσότερο με τις αναποδιές που θα κληθεί να αντιμετωπίσει ο/η σύντροφός σας στην καθημερινότητα του/της.

Το ωραίο και το παράξενο δε, θα είναι ότι η ερωτική σας διάθεση, θα ανέβει, χωρίς καμία φανερή αιτία, ενώ είναι απόλυτα φυσιολογικό, αυτό να δυναμώσει την ερωτική σας έλξη!

Η Αφροδίτη αν και στον Καρκίνο (που από θέση, σας κάνει να στραβομουτσουνιάζετε), μια χαρούλα θα σας ξηγηθεί!

Η ερωτική σας διάθεση που ανέφερα παραπάνω, θα τονωθεί, ενώ θα νιώθετε ένα ωραίο, ζεστό κύμα τρυφερότητας και γαλήνης να πλημμυρίζει τη σχέση σας. Όση αναστάτωση κι αν φέρνει η έκλειψη ή ο ανάδρομος, η επιρροή αυτής της συγκεκριμένης Αφροδίτης, θα βοηθήσει πολύ να κατεβούν οι τόνοι και να ημερέψουν τα πνεύματα.

Η τελευταία έκλειψη (αμ, έχουμε κι άλλη μια!), θα γίνει στις 21 του μήνα στον Λέοντα και θα είναι Ηλιακή. Μην απορήσετε εάν χωρίς τη θέληση σας, χάσετε παρέες, φίλους, πρόσωπα από τον φιλικό σας κύκλο. Η έκλειψη αυτή, σκοπεύει να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, να βάλει μια τάξη, να διώξει ότι κι όποιον/α είναι περιττός/ή από τη ζωή σας.

Μην θρηνήσετε, εάν πρώτα δεν βεβαιωθείτε ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο σας ήταν απολύτως απαραίτητο και χωρίς αυτό δεν ζείτε.

Φυσικά κι αστειεύομαι, διότι καμία έκλειψη δεν είναι παράλογη, απλά ακολουθήστε το μάθημα που πρέπει να πάρετε.

Οι singles, ίσως το βιώσετε κομματάκι πιο έντονα από όσο θα έπρεπε (μπορεί και να χάσετε κάποιον υποψήφιο έρωτα), αλλά με δεδομένου ότι έχουμε ανάδρομο Ερμή το μεγαλύτερο μέρος του μήνα, καλύτερα να μείνετε χωρίς την πικρή γεύση που θα σας άφηνε η απογοήτευση στο στόμα.

Εύχομαι να περάσετε τον Αύγουστο όσο πιο όμορφα μπορείτε και να μην ξεχάσετε να εκμεταλλευτείτε τον Δία που βρίσκεται ακόμα πάνω από τα κεφάλια σας. Έχετε την προστασία του, επομένως, κάντε τη ζωή σας εύκολη κι απολαύστε τον Αύγουστο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ερωτοχτυπημένο Αύγουστο, σας εύχομαι καλά μου Σκορπινάκια!

Ο μήνας έχει μια πανέμορφη και τρυφερή Αφροδίτη στον Καρκίνο που σας κάνει τα γλυκά τα μάτια και πολύ σας ταιριάζει. Θέλει να σας στείλει όλη της την εύνοια και να σας δώσει τις ευλογίες της, να γίνετε όσο πιο περιπετειώδεις μπορείτε.

Μέλημα της είναι να βγείτε προς τα έξω, με τρόπο γλυκό και αρεστό, ώστε να μπορέσετε -οι singles- να επωφεληθείτε, για να πετύχετε στις γνωριμίες που θα κάνετε. Οι δεσμευμένοι Σκορπιοί, θα περάσετε σε μια περίοδο, που όσες αντιξοότητες και να έχει, εσείς, θα κατορθώσετε να βρείτε ένα όμορφο κανάλι επικοινωνίας με το έτερο ήμισυ.

Κρατήστε αυτό το τελευταίο, γιατί είναι σημαντικό. Ο Ερμής από το τέλος του πρώτου δεκαημέρου και μετά, γυρνάει ανάδρομος, επιθυμώντας σφόδρα, να ανακατέψει την τράπουλα και να φέρει ένα μικρό χάος. Εσείς όμως, θα είστε από τους τυχερούς -πιστέψτε με- γιατί το μόνο που θα καταφέρει είναι να σας φέρει κοντά με παλιές σας γνωριμίες, με παλιούς χαμένους φίλους!

Καθόλου άσχημα, έτσι; Οι singles, μπορείτε αν το επιθυμείτε να “(ξανα)συστηθείτε” με αυτά τα πρόσωπα κι ίσως βρείτε και κάποιον/α που να σας τραβήξει το ενδιαφέρον.

Δώστε φυσικά προσοχή στον τρόπο προσέγγισης και κρατήστε μικρό καλάθι σε ότι ακούσετε, αλλά η σκέψη, του να επανασυνδεθείτε με χαμένα πρόσωπα, είναι πολύ όμορφη και μάλλον θα σας βάλει σε πειρασμό!

Η Πανσέληνος που θα είναι ταυτόχρονα και Σεληνιακή έκλειψη, θα γίνει στις 7 του μήνα στο ζώδιο του Υδροχόου και ναι, ήρθε η ώρα να στραβομουτσουνιάσετε! Μεταξύ αστείου και σοβαρού, οι δεσμευμένοι, θα νιώσετε μια άβολη αστάθεια σε κάποια οικογενειακά σας θέματα, αλλά δεν υπάρχει λόγος να τοποθετηθείτε αρνητικά πριν βεβαιωθείτε ότι συντρέχει λόγος.

Μιλάμε για μια κατάσταση που μπορεί να μην είναι ευχάριστη, αλλά δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα πρέπει να επέμβετε και να δώσετε λύση.

Αφήστε καλύτερα τον Αύγουστο και τον ανάδρομο να τρέξουν και να ολοκληρώσουν τον κύκλο τους και μετά, βλέπετε.

Η δεύτερη έκλειψη, θα είναι Ηλιακή και θα γίνει στον πολυαγαπημένο σας Λέοντα, στις 21 του μήνα. Έχοντας και τον Άρη στο ζώδιο του, ο Λέοντας πάει να σας δώσει ώθηση σε θέματα καριέρας, ενώ ταυτόχρονα η έκλειψη, ενδέχεται να σας φέρει μια μεγάλη αλλαγή σε αυτόν τον τομέα.

Βέβαια θα μου πείτε “καλοκαιριάτικα, θα έρθει η αλλαγή;’’. Ίσως δεν βιώσετε άμεσα τα αποτελέσματα, αλλά για καλό και για κακό, κρατήστε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά.

Οι singles, παίζει να δαγκώσετε τη λαμαρίνα με κάποιο πρόσωπο πολύ έξω από τα δικά σας δεδομένα και προβλέπω, δράματα!

Το καλό στην όλη υπόθεση είναι ότι η ψυχολογία σας θα είναι ανεβασμένη και δεν θα νιώσετε να απειλείστε από κανέναν ή τίποτα. Οι δεσμευμένοι, μπορεί να αισθανθείτε ερωτευμένοι με κάποιον/α από τα παλιά, αλλά ελπίζω να σας περάσει γρήγορα!

Θυμηθείτε να αποφύγετε τις παγίδες του ανάδρομου Ερμή κι όλα σιγά-σιγά, μετά το τέλος των εκλείψεων, θα πάρουν το δρόμο τους. Ματάκια κι αυτάκια ανοιχτά, αλλά κατά τ’ άλλα, κοιτάξτε να περάσετε όσο πιο ανέμελα γίνεται!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καλό σας μήνα Τοξοτάκια μου! Εύχομαι τον Αύγουστο να μπορέσετε να ρεφάρετε για όλη την κούραση των προηγούμενων μηνών.

Η διάθεση σας θα είναι ανεβασμένη για όλο το μήνα και μάλιστα θα προσπαθήσετε ενεργά να πάρετε τον έλεγχο των καταστάσεων, όσον αφορά την προσωπική σας ζωή. Λέγοντας αυτό, δεν αποκλείεται να ενδώσετε σε όποια πρόταση/συγκυρία σας παρουσιαστεί, για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις.

Με τον Ήλιο και τον Άρη στο φιλικό σας Λιοντάρι, θα φουντώσει η διάθεση σας για εκδρομές, πάρτι, έξοδο, απόδραση, καλοπέραση, οτιδήποτε ανέμελο που δεν απαιτεί την παραμικρή προσπάθεια από μέρους σας.

Οι singles, θα ξεδώσετε πολύ, θα το φτάσετε στα άκρα το πράγμα, αλλά κι οι δεσμευμένοι, δεν θα πάτε πίσω. Εσείς θα διατάζετε, το έτερο ήμισυ, θα ακολουθεί.

Με δεδομένο ότι στις 7 του μήνα στον Λέοντα έχουμε Πανσέληνο-έκλειψη, προσέξτε μην οδηγήσετε τα πράγματα στα άκρα. Νιώθετε μεν την ανάγκη να ξεδώσετε, αλλά ίσως φέρετε τους άλλους σε αμηχανία.

Οι singles, προσέξτε μην χάσετε την εύνοια φίλων σας, ενώ οι δεσμευμένοι, κατεβάστε τους τόνους σας, όσον αφορά το πως εκφράζετε τις επιθυμίες σας. Μην γίνετε φορτικοί, αλλά κυρίως, μην δείξετε αδιαφορία στα ‘’θέλω’’ του/της συντρόφου σας.

Η Αφροδίτη θα διασχίζει τον τρυφερό Καρκίνο όλο το μήνα και αυτό που θέλει να πετύχει -στην δική σας περίπτωση- είναι να σας χαρίσει ωραίες βαθιές στιγμές σεξ. Αν το θελήσετε, θα το έχετε εύκολα, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, αλλά προσέξτε, γιατί μιλάμε για ωραίο, συναισθηματικό σεξ, κι όχι one night stand.

Όσοι Τοξότες είστε σε γάμο, θα απολαύσετε ακόμα περισσότερο την διέλευση της Αφροδίτης από τον Καρκίνο, γιατί θα σας βοηθήσει και να ανανεώσετε συναισθηματικά τη σχέση σας.

Θα ξαναθυμηθείτε γιατί αγαπήσατε τον/την σύντροφό σας αρχικά! Είναι μια υπέροχη ευκαιρία και προσοχή, μην την προσπεράσετε χωρίς να την εκμεταλλευτείτε!

Να σας πω κάπου εδώ ότι ο Ερμής στην Παρθένο, μετά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, θα γίνει ανάδρομος και φυσικά, όπως πολύ σωστά το μαντέψατε, θα σκορπίσει τη… χάρη του παντού!

Στη δική σας περίπτωση, οι singles στα ερωτικά σας δεν θα μασήσετε, ενώ οι δεσμευμένοι, άντε να αντιμετωπίσετε κάποιο (επαναλαμβανόμενο) οικογενειακό θεματάκι από την πλευρά του/της συντρόφου.

Εκεί που θέλω να δείξετε όλοι οι Τοξότες προσοχή είναι, στην Έκλειψη Ηλίου που θα γίνει στις 21 του μήνα στο ζώδιο του Λέοντα. Όχι γιατί συναισθηματικά θα σας τσακίσει ή κάτι παρόμοιο τρομερό, απλά γιατί υπάρχει μια περίπτωση σε συνδυασμό με τον ανάδρομο που θα “τρέχει” παράλληλα με την έκλειψη, οι σκέψεις σας, να αποδιοργανωθούν λιγάκι.

Για καλό και για κακό, μην επενδύσετε οι singles σε νέες σχέσεις και μην προχωρήστε στο επόμενο (σοβαρό) βήμα την ήδη υπάρχουσα σχέση, όσοι βρίσκεστε σε αυτή τη φάση. Αφήστε πρώτα τον ανάδρομο και την έκλειψη να περάσουν και να πάνε στο καλό.

Ξεσκάστε λοιπόν! Μην βάλετε επιπλέον σκοτούρες στο κεφάλι σας, αλλά μην αγνοήσετε κι όσα αγαπημένα πρόσωπα έχετε στην ζωή σας. Με λίγη προσοχή κι ισορροπία, ούτε οι εκλείψεις, ούτε κι ο ανάδρομος, θα σας αφήσουν κανένα σημάδι! Καλά να περάσετε!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σούπερ μήνα σας εύχομαι Αιγοκεράκια μου φίνα!

Ο μήνας έχει μια αγαπησιάρα και τρυφερή Αφροδίτη στον Καρκίνο, που ενώ γνωρίζω πολύ καλά ότι σαν άκουσμα δεν σας συγκινεί, θα δείτε πως αυτή είναι που θα σώσει την κατάσταση!

Από την γλυκιά Αφροδίτη θα δείτε καλό, από δική της καλοσύνη οι ερωτικές-συναισθηματικές σας σχέσεις θα σωθούν.

Και φυσικά θα με ρωτήσετε, “από τι ή ποιον να σωθούν και γιατί κινδυνεύουν; ”.

Μα φυσικά από τον Ερμή τον ανάδρομο και τις δυο εκλείψεις! Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά. Ο Ερμής ο στραβός, ο ανάδρομος, θα σκάσει μύτη από το τέλος του πρώτου δεκαημέρου.

Οι δεσμευμένοι, θα πήξετε στο πολύ κι άσκοπο μπλα-μπλα του/της συντρόφου σας, σε σημείο να θέλετε να πάτε διακοπές μόνοι/ες σας! Το καλό όμως που θα σας φέρει ο ανάδρομος, είναι ότι θα ξανασυναντηθείτε με αγαπημένους, αλλά μακρινούς, χαμένους στον χρόνο και στην ζωή, φίλους!

Από αυτό το γεγονός, μπορείτε να επωφεληθείτε οι singles και να αναθερμάνετε παλιές, ωραίες αγάπες!

Πάμε τώρα στα πιο βαριά! Η πρώτη έκλειψη, θα είναι Σελήνης, στο ζώδιο του Υδροχόου στις 7 του μήνα.

Οι δεσμευμένοι, θα νιώσετε κάπως άβολα, σαν να υπάρχει κάποιος/α που παραμονεύει για να σας αρπάξει τον/την καλό/ή σας. Θα μπορούσα να σας πω ότι είναι του μυαλού σας φαντασίες, αλλά καλύτερα -και για να είστε ασφαλείς- έχετε τα μάτια σας ανοιχτά κι αν δείτε περίεργες κινήσεις, κόψτε τις από την αρχή.

Οι singles από την άλλη, μπορεί να έχετε ανήθικες προτάσεις, αλλά αν δεν ψάχνεστε για σχέση, αλλά για σεξ, μην διστάσετε, εδώ βρίσκεται η καλύτερη ευκαιρία για σεξ χωρίς δεσμεύσεις (το εννοώ: μην το πάτε πλαγίως να κάνετε το σεξ, σχέση-δεν θα σας βγει-).

Η δεύτερη έκλειψη, θα είναι Ηλιακή και θα γίνει στις 21 του μήνα, στο ζώδιο του Λέοντα. Να σας πω εδώ ότι στο ζώδιο του Λέοντα, θα βρίσκεται και ο Άρης, για όλο το μήνα, δίνοντας μια ώθηση ξέφρενης χαράς στην ψυχολογία σας.

Σκοπός του είναι να σας κάνει περισσότερο εξωστρεφείς, περισσότερο ανέμελους, αλλά ειδικά αυτό το μήνα για εσάς, έχει ένα σχέδιο πιο σκοτεινό και πονηρό!

Θέλει να σας ανακατέψει τη σεξουαλική ζωή, να σας φουντώσει πόθους για πρόσωπα που είτε δεν μπορείτε να έχετε (ακούτε οι δεσμευμένοι;), είτε για άτομα που στο παρελθόν είχαν περάσει από τη ζωή σας, αλλά δεν προχώρησε η κατάσταση (ακούτε οι singles;). Πολλοί από εσάς, θα το ρίξετε στο σεξ, αντί να πάτε να καθίσετε στο ντιβάνι ψυχολόγου Αυγουστιάτικα, και πολύ καλά θα κάνετε.

Όμως, μην πιαστείτε από το καλό κρεβάτι για να κάνετε σχέση σοβαρή, γιατί τότε ναι, θα χρειαστείτε ψυχολόγο και μάλιστα καλό.

Στο σημείο αυτό, θα σας (ξανά)θυμίσω αυτό που σας είπα και στην αρχή: η Αφροδιτούλα στον Καρκίνο θα σας σώσει καλά μου Αιγοκεράκια, είτε το πιστεύετε, είτε όχι! Με την καλή της επιρροή και αύρα, θα κοιτάξει πως να δράσει πυροσβεστικά σε όλη την αναστάτωση που μπορεί να νιώσετε ιδιαίτερα οι δεσμευμένοι με το έτερο σας ήμισυ.

Οι singles κι εσείς θα απολαύσετε την εύνοιά της, με την μορφή ωραίων γνωριμιών, αλλά με τον Ερμή ανάδρομο, προσέξτε μην προχωρήσετε πιο γρήγορα από ότι πρέπει.

Μια χαρούλα θα κυλήσει ο Αύγουστος και μην χολοσκάτε για τίποτα! Καλά να περάσετε!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Καλό μας Αύγουστο Υδροχοάκια μου τέλεια! Σας υπόσχομαι ένα πράγμα: ο Αύγουστος θα είναι ο πιο ενδιαφέρων μήνας του καλοκαιριού ειδικά για εσάς και για τα Λιονταράκια!

Η Πανσέληνος του μήνα που γίνεται στο ζώδιο σας στις 7, είναι στην ουσία… Έκλειψη Σελήνης. Μιας όμως μιλάμε για εκλείψεις… έχουμε και μια Ηλιακή έκλειψη στις 21 του μήνα στο ζώδιο του Λέοντα και το σωστό είναι να σας μιλήσω για αυτό ζευγάρι εκλείψεων που θα σας “ξυπνήσει” πολλά συναισθήματα αυτό το μήνα.

Αρκετοί/ές από εσάς, αρχικά θα νιώσετε μια ανάγκη να προσδιορίσετε τον ίδιο σας τον εαυτό: τι είναι αυτό που θέλετε πραγματικά από εσάς τους ίδιους; Είστε ευχαριστημένοι από τη θέση σας και το πως προσδιορίζεστε μέσα από τη σχέση/γάμο σας; Νιώθετε εγκλωβισμένοι/ες;

Τελικά, μήπως θέλετε να αλλάξετε το ρόλο σας ή τη δυναμική της σχέσης σας; Ε, να λοιπόν, όχι μια, αλλά δυο λαμπρές ευκαιρίες για να απαντήσετε τα ερωτήματα, αλλά και να προβείτε σε χειροπιαστές αλλαγές που μπορούν να σας ευνοήσουν.

Είναι όμως λογικό, ότι κάθε κίνηση που θα κάνετε, θα βρει σε αντίσταση από την άλλη πλευρά κι αυτό δεν είναι καθόλου παράλογο ή μη αναμενόμενο.

Εσείς οφείλετε με πολλή φροντίδα και αγάπη, να πλησιάσετε και να εξηγήσετε στον/στην σύντροφο σας τι σας συμβαίνει και γιατί επιζητάτε μια αλλαγή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή.

Κι ερχόμαστε τώρα στον τρίτο παράγοντα που ενδέχεται να επηρεάσει όλη αυτή την κατάσταση. Ο Ερμής γίνεται ανάδρομος λίγο πριν τα μέσα του μήνα, βάζοντας σας ακόμα ένα εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσετε: την άστοχη συνεννόηση.

Μην βιαστείτε να περάσετε από την σκέψη στην πράξη, χωρίς να συμπεριλάβετε τον/την καλό/ή σας, σε όλα τα στάδια αυτής της διαδικασίας.

Τι σκέφτεστε, πως αισθάνεστε, τι δεν σας κάνει ευτυχισμένους/ες και θέλετε να το αλλάξετε, μέχρι με ποιον τρόπο σκοπεύετε να το κάνετε. Δώστε ιδιαίτερη έμφαση στην επιλογή των λέξεων, μη χτυπήσετε “νεύρο” κι αποφύγετε να ξυπνήσετε τους φόβους του/της συντρόφου σας.

Επίσης, μην ξεχάσετε ότι το σεξ είναι ένας ωραίος τρόπος για να επικοινωνήσετε πράγματα και γενικά, βάλτε το στο παιχνίδι.

Θα σας έλεγα ψέματα αν σας έδινα υπόσχεση ότι δεν θα ανοίξει ρουθούνι, αλλά με τον Άρη στον Λέοντα να σας κοιτάει φάτσα-κάρτα και να επιθυμεί διακαώς να κάνει την τρίχα-τριχιά, μην αποκλείσετε το ενδεχόμενο να ρίξετε και κανένα γερό καυγά, αλλά μάλλον υπερ-δραματοποιημένο, παρά ουσιαστικό.

Για αυτό το λόγο με βλέπετε κι επιμένω στο ρόλο (κατευναστικό) που μπορεί να παίξει το σεξ αυτό το χρονικό διάστημα στην ζωή σας.

Οι singles, δε θα περάσετε φυσικά από τα ίδια κύματα που θα περάσουν οι δεσμευμένοι Υδροχόοι. Αντιθέτως εσείς, θα βιώσετε πολύ πάθος, πολύ λάθος, πολύ εφήμερο σεξ (μην γυρέψετε να βρείτε ταίρι μέσα από αυτό) και πολλές παρεξηγήσεις. Βεβαίως και θα σας συνεπάρει το παιχνίδι που θα γίνεται γύρω σας και με αφορμή εσάς.

Βεβαίως και θα νιώσετε τις εκλείψεις. Θα σας ταρακουνήσουν από την μια, αλλά και θα ξαναμοιράζουν την ερωτική τράπουλα, από την άλλη κι αυτό δε θα σας χαλάσει καθόλου. Με την Αφροδίτη μάλιστα να διασχίζει τον γλυκύτατο Καρκίνο, τα συναισθήματα θα τρέχουν προς όλες τις κατευθύνσεις σαν το νεράκι, αλλά εσείς θα εμπιστεύεστε μόνο εκείνα που προέρχονται από πρόσωπα που γνωρίζετε καιρό.

Κατά τ’ άλλα λοιπόν, ο Αύγουστος έχει πολλή τρέλα, πολλή κίνηση, πολύ ενθουσιασμό! Πάρτε τα μέτρα σας κι απολαύστε τον!

ΙΧΘΥΕΣ

Καλό σας μήνα φανταστικά μου Ψαράκια!

Τα καλά μαντάτα του μήνα σας έρχονται από το ζώδιο του Καρκίνου, που μια χαρά σας πάει και σας στέλνει όλη του την αγάπη, κυριολεκτικά!

Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιο του και για εσάς αυτό σημαίνει ανεβασμένη ψυχολογία, διάθεση για πάρτι, έξοδο, φλερτ, διασκέδαση και υγιές ρίσκο (βλέπε ρίσκο σε θέματα ερωτικά!). Εάν αυτός δεν είναι ο καλύτερος τρόπος να περάσετε τον Αύγουστο, τότε δε ξέρω τι άλλο να σας πω!

Πάμε τώρα σε πιο βαθιά νερά. Στις αρχές κιόλας του μήνα, θα γίνει μια Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Υδροχόου, που εσάς θα σας επηρεάσει περισσότερο ψυχολογικά, ενώ όσοι είστε δεσμευμένοι, μπορεί να δείτε να γίνονται επαγγελματικές αλλαγές στη ζωή του/της συντρόφου σας, ή στην καθημερινότητα του/της. Δεν θα πέσετε στα πατώματα, ούτε θα φρικάρετε με ότι είναι να αποφασίσει για την εργασία του/της ο καλός/ή σας.

Οι singles, μπορεί να νιώσετε κι εσείς κάπως παράξενα και να σας πιάσουν τίποτα ανασφάλειες, αλλά αυτό να θυμάστε ότι είναι δική σας εφεύρεση, ενώ στην πραγματικότητα, δεν θα υπάρχει κάτι στραβό με εσάς. Μην ρίξετε άκυρο στον εαυτό σας, ενώ η Αφροδίτη που σας ανέφερα πιο πάνω, σας προικίζει κυριολεκτικά, για να περάσετε ανέμελα κι ερωτικά τον μήνα.

Στο σημείο αυτό, να σας αναφέρω και να σας προειδοποιήσω πως, ο Ερμής θα είναι ανάδρομος χονδρικά, μετά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, στο ζώδιο της Παρθένου. Αυτό από μόνο του, φαντάζομαι ότι έκανε τις τρίχες στην σπονδυλική σας στήλη να σηκωθούν σε στάση προσοχής και μεταξύ μας, δεν έχουν κι άδικο!

Οι δεσμευμένοι, κινδυνεύετε να υποπέσετε στην κλασσική (και διαχρονική) παγίδα του ανάδρομου Ερμή, το χαλασμένο τηλέφωνο-με-μια-δόση-δράματος

. Είτε λοιπόν το παίρνετε απόφαση από τώρα ότι θα πρέπει να αποφύγετε τις εκτεταμένες και ανούσιες συζητήσεις με το έτερο ήμισυ, είτε οπλιστείτε με όρεξη για πολλές και χαμένες κουβέντες.

Λέγοντας αυτό, οι singles, μη διανοηθείτε να προχωρήσετε κάποια γνωριμία στο επόμενο στάδιο (συγκατοίκηση ή πρόταση σοβαρή), ενώ αν τύχει να κάνετε κάποια γνωριμία που σας αρέσει πολύ, αυτό το διάστημα, φροντίστε να μάθετε όσα περισσότερα γίνεται για το αντικείμενο του πόθου σας, ενώ ταυτόχρονα, μην εμπιστευτείτε κι αφεθείτε αφελώς στα χέρια του/της.

Έκλειψη Ηλίου στον Λέοντα, θα έχουμε στις 21 του μήνα (αμ, τι! Με μια έκλειψη θα την καθαρίζαμε αυτό το μήνα;!), επομένως ετοιμαστείτε για μερικές αλλαγές. Οι δεσμευμένοι, ενδέχεται να αλλάξετε κάτι από την καθημερινότητα σας, ή να παρατηρήσετε αλλαγές στην ψυχολογία του/της συντρόφου σας.

Οι singles πάλι, ενδέχεται να κάνετε μια γνωριμία μέσα από το καθημερινό σας περιβάλλον (γείτονα, κάποιο πρόσωπο που βλέπετε στο χώρο της εργασίας σας, ή της καθημερινότητας σας) και να δαγκώσετε τη λαμαρίνα γερά.

Προτού όμως αφεθείτε, διαβάστε άλλη μια φορά την πιο πάνω παράγραφο με τις συμβουλές επιβίωσης ανάδρομου Ερμή και κρατήστε μια υγιή στάση απέναντι στο αντικείμενο του πόθου σας!

Με τούτα και με κείνα, θα περάσει κι ο Αύγουστος, ενώ το δικό σας μέλημα, είναι να τον περάσετε όσο πιο όμορφα κι ανώδυνα γίνεται!

Πηγή: astrology.gr

Δείτε ακόμη

Ποια ζώδια έχουν την υψηλότερη νοημοσύνη;

Πως θα κάνεις τον Λέοντα “να κολλήσει “ μαζί σου;

Είσαι ταύρος; Μάθε με ποια ζώδια ταιριάζεις και σε ποιους τομείς!

Αυτά είναι τα 2 ζώδια με το «περισσότερο» χιούμορ που όλοι τους θέλουμε στη ζωή μας!

Πες μου τι ζώδιο είσαι για για να σου πω τι θα φορέσεις & τι ταιριάζει στο ταμπεραμέντο σου!

Ποια γυναίκα ανάλογα με το ζώδιο της είναι γεννημένη μανούλα

Διάβασε πριν αγοράσεις! Επίλεξε το μαγιό που ταιριάζει στο ζώδιό σου!

Ποιο ζώδιο δίνει το… χειρότερο φιλί που έχεις δοκιμάσει;

Comments

comments